Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

Συναγωνιστές,

Δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο οι Προδότες του Έθνους! Ξεπουλούν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους και η μοναδική σκοτούρα τους είναι το πώς θα απαγορεύσουν τη Χρυσή Αυγή… Αυτό και μόνο δείχνει σε πόσο καλό δρόμο βρισκόμαστε!

Μην κάνετε ούτε χιλιοστό πίσω, στο ξεμπρόστιασμα των ανθελλήνων. Ο λαός έχει ξυπνήσει, του έχουν ρουφήξει το αίμα οι συνέταιροι της καταστροφής μας. Κι έχουν επιπλέον το θράσος να ζητούν τη βοήθεια των ξένων για να εμποδίσουν την πορεία των Εθνικιστών. Δημοκρατία είναι αυτό; Τόσο ο Βενιζέλος όσο και ο Δένδιας, εκτίθενται με τα λόγια τους. Ας αφήσουν το λαό να αποφασίσει και να ξεχάσουν τις απαγορεύσεις και αυτά τα απατεωνίστικα κολπάκια που δεν πείθουν παρά μόνο τα ελάχιστα κομματόσκυλα που τους απέμειναν. Συμμορίες είναι τα κόμματά τους και οι δανειστές φίλοι τους!

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Κ.Δ.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: «Ο Βενιζέλος είναι κουραμπιές, λουφαδόρος στο στρατό» – ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ! ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ . ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ( ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ – κλπ) ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥN!
ΘΕΡΜΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Σ.Λ.

Ενημερωτική εξόρμηση στο Αγρίνιο και επεισόδια αναρχικών κατά αστυνομικών

Ο κύριος Βενιζέλος καλά θα κάνει να μην ασχολείται με τους Έλληνες Εθνικιστές και να κοιτάξει το κόμμα του, που επί 40 χρόνια συγκέντρωσε όλους τους απατεώνες και τους κλέφτες. Έχει το θράσος να βγαίνει και να υβρίζει τη Χρυσή Αυγή, αυτός που με την υπογραφή του παρέδωσε τη χώρα στους τοκογλύφους της Νέας Υόρκης.

Συνεχίστε τον αγώνα για να ξαναγελάσει ο Ελληνικός λαός!

Η.Λ.

26% μείωση στις αποδοχές βουλευτών μετά τις σφοδρές αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Χαίρετε!

Δεν ήμουν ψηφοφόρος σας, οι συνεχείς όμως επιθέσεις όλων των ξένων και ντόπιων πολιτικών παραγόντων με παρότρυναν να μελετήσω τις πολιτικές σας θέσεις. Με χαρά και ανακούφιση διαπίστωσα πως συμφωνώ στη συντριπτική πλειοψηφία αυτών και θα είμαι πλέον στο πλευρό σας, για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και κατόπιν να τιμωρήσουμε τους προδότες! Όσο θα αγωνίζεστε για τα δίκαια του Ελληνικού Λαού, τόσο θα κερδίζετε την υποστήριξη του κόσμου και οι αντίπαλοί σας, την περιφρόνησή του.

Ζήτω το Έθνος!

Δ. Γ.

Δυναμικό παρόν της Χρυσής Αυγής στο Παναιγιάλειο Συλλαλητήριο

Γειά σας, είμαι μαθητής Λυκείου της Πάτρας και καθημερινά οι καθηγητές του σχολείου μιλούν κατά της Χρυσής Αυγής. Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι εκείνοι οι καθηγητές που αρνούνται να καταδικάσουν τη Χρυσή Αυγή ενώ ο πόλεμος που δέχονται οι εθνικιστές μαθητές είναι μεγάλος.

Το γεγονός αυτό, έχει αποθρασύνει τους αλλοδαπούς μαθητές και μαζί με λίγους βρωμιάρηδες αριστεριστές, τρομοκρατούν τα παιδιά που εκφράζουν θέσεις υπέρ του Έθνους! Νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα ανθελληνικό περιβάλλον κι η ευθύνη γι’ αυτό βαρύνει τους αριστερούς καθηγητές. Εννοείται πως οι δεξιοί, δε λαμβάνουν θέση, με το φόβο ότι θα τους πουν «φασίστες»!

Πρέπει να ξαναπάρουμε τα σχολεία μας πίσω, να δώσουμε τέλος στην τρομοκρατία των αριστερών και των φίλων τους αλλοδαπών. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ε.Σ. Μαθητής

ΠΗΓΗ

Exit mobile version