Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε ένα ευρώ στο ΙΚΑ δεν έχουν καταβάλει οι υβριστές της Χρυσής Αυγής

eleytherotypia__article

Συνελήφθη για χρέη η αντιπρόεδρος των εκδόσεων, Ελένη Τεγόπουλου

Το μεσημέρι του Σαββάτου συνελήφθη για χρέη η 46χρονη Ελένη Τεγοπούλου, αντιπρόεδρος των Εκδόσεων Τεγόπουλος  και αδελφή της εκδότριας Μάνιας.  Η κατηγορία είναι η μη καταβολή εργοδοτικών και εργατικών εισφορών προς το ΙΚΑ, της εταιρείας Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε, ύψους 266.359,27 ευρώ. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών από όπου και αφέθηκε ελεύθερη έχοντας πάρει αναβολή.

Υπενθυμίζουμε ότι η καθεστωτική εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» που καθημερινά κατασυκοφαντεί και υβρίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε βάλει τίτλους τέλους. Η Τεγόπουλος Α.Ε. είχε σταματήσει να πληρώνει τους εργαζόμενους και το πιεστήριο της εταιρείας τον Ιούλιο του 2011. Όμως σαν να μην τρέχει τίποτα από τον Ιανουάριο ξεκίνησε η επανέκδοση της εφημερίδας, ενώ δεν μπορούσε να αποπληρώσει τους εργαζομένους και όφειλε ασφαλιστικές εισφορές στα ταμεία.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο πόλεμος ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα από τους συγκεκριμένους κύκλους δεν πρόκειται να σταματήσει. Τουλάχιστον ‘’σύντροφοι‘’ να πληρώνετε τις εισφορές σας και μετά να ρίχνετε λάσπη

ΠΗΓΗ

Exit mobile version