Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψηφοφόροι ΝΔ προς βουλευτές: Πηγαίνουμε στην Χρυσή Αυγή!

katarrei_hnd__article

Σύμφωνα με ρεπορτάζ Κυριακάτικης εφημερίδας στις εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα τα στελέχη και οι βουλευτές της δέχθηκαν προειδοποιητικό αλλά και σαφές μήνυμα από τους απλούς ψηφοφόρους τους. ‘’Αν υπάρξουν πρόσθετα χαράτσια, θα μας δείτε στη Χρυσή Αυγή’’ είναι το μήνυμα που στέλνουν οι πολίτες θέτοντας ως πρώτο πρόβλημα τους δυσβάστακτους φόρους, ως δεύτερο την αδυναμία εκπλήρωσης των δανειακών τους υποχρεώσεων και τρίτο την ανεργία που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και κυρίως τα παιδιά τους.

Είναι γεγονός πως μεγάλο μέρος της εκλογικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας στρέφεται προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ με αλλεπάλληλους φόρους και χαράτσια έχει οδηγήσει τις οικογένειες στα όριά τους. Η βαριά φορολόγηση, η συνεργασία με το Πασόκ και την Δημάρ έχει φέρει μεγάλη και εμφανή δυσαρέσκεια, με την ΝΔ να φυλλοροεί ολοένα και περισσότερο προς την Χρυσή Αυγή. Αυτό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις με πάνω από 10% των ψηφοφόρων της ΝΔ να μετακινείται προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο.

Η ΝΔ βρίσκεται σε πανικό. Οι γαλάζιοι βουλευτές προσπαθούν να πείσουν την βάση τους με αισιόδοξα μηνύματα του τύπου ότι τα αποφύγαμε τα χειρότερα και δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα. Όμως τα ‘’αφεντικά’’ από το εξωτερικό που καθορίζουν την πολιτική του συγκεκριμένου κόμματος έχουν άλλες βλέψεις. Τα στελέχη της ΝΔ γνωρίζουν πολύ καλά ότι σύντομα θα έρθουν και νέα δυσβάστακτα μέτρα τα οποία θα ψηφίσουν οι βουλευτές και η εκλογική τους βάση θα κάνει φτερά!

Κύριοι της ΝΔ τα ψέματα τελείωσαν. ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ, ΕΣΕΙΣ ΦΕΥΓΕΤΕ!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version