Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

Αγαπάω την πατρίδα μου και με λυπεί απερίφραστα που μερικοί “πουλημένοι” έχουν βαλθεί να την αφανίσουν σιγά-σιγά. Η ελληνική μας γλώσσα καταστρέφεται και έχετε καθήκον όσοι μπορείτε εκ των έσω (της βουλής) να την υπερασπιστείτε.
Ευχαριστώ.

 

Α.Κ.

 

Πονοκέφαλο στους γραικύλους του Σύριζα προκαλούν οι Εθνικές δράσεις της Χρυσής Αυγής

 

Καλησπέρα σας,
Πήρα το θάρρος να σας γράψω γιατί πραγματικά μετά από αυτό που έγινε σήμερα θα ήμουν πολύ δειλός… Εδώ και μέρες ο φίλος μου Νίκος Κ. που δραστηριοποιείται στην νεολαία του ΠΑΣΟΚ μου υποσχέθηκε πως θα μου βρει δουλειά μέσα στο Δήμο Περιστερίου. Μόλις του δήλωσα ενδιαφέρον για την θέση εκείνος μου ζήτησε να πάω σήμερα να τον ψηφίσω στο τοπικό συμβούλιο νεολαίας του δήμου του, αν και κάτοικος άλλου Δ.Δ, εγώ δεν αρνήθηκα. Φυσικά του ζήτησα εγγυήσεις ότι δεν επρόκειτο για κάτι κομματικό παρά μόνο για το τοπικό συμβούλιο. Σήμερα λοιπόν και ενώ πήγα να τον ψηφίσω βρέθηκα μπροστά στο εξής: μία καλοστημένη ιστοριούλα του ΠΑΣΟΚ όπου μπορούσες να εκλέξεις μέλη για την νεολαία του κόμματος και όσοι ήταν άνω των 35 εκλέγονταν για το σώμα… Απ’ ότι κατάλαβα στόχος τους ήταν να κλείσουν μία θέση στο ερχόμενο συνέδριο τους. Φυσικά και το θέμα πήρε εκτάσεις σε προσωπικό επίπεδο αλλά σημασία έχει το τί έγινε και εκεί θέλω να εστιάσετε. Εγώ ψήφισα. Χωρίς ταυτότητα. Με ψεύτικα στοιχεία. Και πήρα δώρο και 20 € για να πληρώσω τα 2€ της συμμετοχής και με τα ρέστα να πιώ έναν καφέ για το κόμμα. Το έκανα. Όπως και οι υπόλοιποι 15 γύρω μου έπραξαν το ίδιο. Ο φίλος μου ο Νίκος κρατούσε έναν πάκο χρήματα στα χέρια “από το κόμμα”, όπως παντού διαλαλούσε και φυσικά όπως και άλλοι όμοιοι του έπρατταν το ίδιο στον περιβάλλοντα χώρο. Πήγαμε και στην Κυψέλη να βοηθήσουμε και ένα φίλο. Εκεί δεν ψήφισα. Παραήταν ξεφτιλισμένα τα πράγματα με έκφυλους γέρους υποστηρικτές να κάνουν σόου απ έξω(!). Γυρνώντας για να πούμε τα τελευταία με τον «φίλο»  μου, είδα ένα πούλμαν να αποβιβάζει 14-17 πακιστανούς που ο καθένας του κρατούσε από μία ταυτότητα σαν να τους τις είχαν μοιράσει μόλις. Η αντίδραση του Νίκου; Γίναμε! Θα βγούμε άνετα. Η συνέχεια εξελίχθηκε σε προσωπικό επίπεδο. Δεν είμαι ρουφιάνος. Απλά πρέπει να μαθευτεί για να καθαρίσει ο τόπος. Και μόνο μέσω εσάς μπορούν να ακουστούν και να διερευνηθούν τέτοια θεματάκια που δημιουργούν κάποιοι για να προπονούν τους αυριανούς πολιτικούς…
Σας ευχαριστώ.

 

Γ.Θ.

 

Μεγάλη Νίκη της Χρυσής Αυγής: Αποσύρουν άρον-άρον τους αλλοδαπούς από τις Στρατιωτικές Σχολές

 

Θέλω να σας συγχαρώ για τον αγώνα που δίνετε προκειμένου να ξυπνήσει ο ελληνικός λαός από το λήθαργο στον οποίο τον έχουν ρίξει οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης. Ευελπιστώ ότι οι Έλληνες θα ανοίξουν τα μάτια τους για να δουν αυτούς που τους οδήγησαν στο σημείο αυτό. Παραμείνετε κοντά στον λαό κι εκείνος θα έρθει η ώρα που θα κάνει το καθήκον του. Εμείς από την πλευρά μας, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη του Εθνικισμού που θα φέρει τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

 

Λ.Σ.

 

Νέες κωλοτούμπες ΣΥΡΙΖΑ: “Στηρίζουμε χαράτσια και περικοπές!” – BINTEO

 

Τελικά πάντοτε η αλήθεια λάμπει, ότι κι αν κάνουν κάποιοι για να την αποκρύψουν. Αναφέρομαι στην αποκάλυψη πως την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, την χρηματοδότησε ίδρυμα του Τζόρτζ Σόρος, του μεγάλου αυτού ανθέλληνα.

 

Η είδηση αποσιωπάται για να μη θιγεί η εικόνα του προέδρου. Έτσι εξηγείται και η υπέρμετρη δημοσιότητά του, με συνεχείς αναφορές και συνεντεύξεις σε μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα του εξωτερικού. Τελικά, δικαιώνεται η Χρυσή Αυγή που από την αρχή υποστήριξε πως το Σύριζα έχει εξελιχθεί σε νέο ΠΑΣΟΚ, με νέο Παπανδρέου τον Τσίπρα! Αλίμονο σ’ εκείνους που θα εξαπατηθούν ξανά από τους απατεώνες της μεταπολιτευτικής χούντας…

 

Με εκτίμηση,

 

Δ.Γ.

 

Μια ακόμη βόμβα κατά της Χρυσής Αυγής και η “σιωπή των αμνών” του παγκόσμιου αφέντη- Ν.Μιχαλολιάκος

 

Συναγωνιστές!

 

Μη το βάλετε ποτέ κάτω, οι προδότες έχουν πανικοβληθεί και τρέμουν γιατί ξέρουν πως έρχεται η ώρα της τιμωρίας τους! Η Χρυσή Αυγή θα γίνεται κάθε μέρα πιο δυνατή γιατί ο κόσμος βλέπει τις παγίδες που της στήνει το κράτος των ανθελλήνων. Όλοι έξω μιλούν για τους αλήτες που μας κυβερνούν και βλέπουν στη Χρυσή Αυγή τη μόνη διέξοδο από τα προβλήματα και την εξαθλίωση.

 

Είμαστε μαζί σας, κάντε το καλύτερο για το Έθνος!

 

Ι.Φ.

ΠΗΓΗ

 

 

 

 

Exit mobile version