Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομιλία για τον Μίκη Μάντακα στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

DSCN0385_(fixed)

Για ακόμη μια φορά αποδείχθηκαν μικρά τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης  μπροστά στον συνεχώς αυξανόμενο κόσμο που πλαισιώνουν τις τάξεις του Κινήματος. Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, όπως και κάθε εβδομάδα, μοιράστηκαν τρόφιμα σε δεκάδες οικογένειες Ελλήνων, τους οποίους τα μέτρα και οι μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης έχουν οδηγήσει σε δεινή οικονομική κατάσταση. Υπάρχει, όμως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που τηρεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που περιέχει στην «ατζέντα» του το καλό του Έλληνα.

 

Αμέσως μετά, στην κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα τη ζωή και τον θάνατο του Μίκη Μάντακα. Του Έλληνα φοιτητή στην Ιταλία κατά τα χρόνια του Μολυβιού, που βρέθηκε απέναντι στο «μολύβι» και το μίσος των κομμουνιστών, απέναντι στο ρητό τους «το να σκοτώσεις ένα φασίστα, δεν είναι έγκλημα». Ο ομιλητής, αναφέρθηκε εκτενέστατα στα γεγονότα των ημερών, αλλά και γενικότερα των 10 χρόνων, κατά των οποίων οι κομμουνιστικές θηριωδίες έφτασαν σε ασύλληπτα επίπεδα.

Με το πέρας της ομιλίας, το λόγο πήραν οι βουλευτές Ζησιμόπουλος Πολύβιος (Β’ Θεσσαλονίκης) και Ματθαιόπουλος Αρτέμιος (Σερρών), αντίστοιχα. Ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος αναφέρθηκε σε πολιτικά ζητήματα που ταλανίζουν την Χώρα μας σήμερα, αλλά και στο κοινοβουλευτικό έργο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος, ανέλυσε την τρέχουσα οικονομική κατάσταση της Πατρίδας μας και στην οποία θα βρεθεί τους επόμενους μήνες και χρόνια. Τόνισε ιδιαιτέρως, τις προτάσεις του Κινήματός μας, για την έξοδο από το Μνημόνιο, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα οδηγηθεί η Χώρα σε ανοδική πορεία, στον οικονομικό και παραγωγικό τομέα.

Τέλος, ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο, ανανεώσαμε το ραντεβού μας με τον Ελληνικό λαό, εκεί που χτυπάει η καρδιά του. Έξω στους δρόμους, τα σχολεία και τις λαϊκές γειτονιές, τα εργοστάσια και τα πανεπιστήμια, όπου και να χρειαστεί, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα. Γιατί μόνο το Λαϊκό και Εθνικιστικό Κίνημα αντικρίζει στα μάτια, όλους αυτούς που έχουν εξαθλιωθεί από την προδοτική στάση των μεταπολιτευτικών ελληνόφωνων πολιτικάντηδων.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ – Δήμος Λαγκαδά

Άκρως επιτυχημένη ήταν η δράση ενημέρωσης και γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17η Φεβρουαρίου 2013, στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, από τον Τοπικό Πυρήνα. Κλιμάκιο συναγωνιστών και φίλων επισκέφτηκαν τις Κοινότητες των Πέντε Βρυσών, του Πολυδενδρίου, της Ασσήρου, της Κριθιάς, της Νικόπολης και της Δορκάδας. Διανεμήθηκαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας  του Κινήματός μας, καθώς και φυλλάδια με τις θέσεις μας σε θέματα που απασχολούν τις τοπικές περιοχές, αλλά και την Χώρα μας γενικότερα. Ο κόσμος αγκάλιασε την παρουσία μας και τόνισε πως όση λάσπη και να δεχόμαστε από τα ΜΜΕ, ο απλός Έλληνας ξέρει ποιοι είμαστε και στηρίζει τον Αγώνα μας. Είμαστε το μόνο Κίνημα που βγαίνει στο δρόμο και συνομιλεί με τον Έλληνα βιοπαλαιστή.  Είμαστε το μόνο Πολιτικό Κίνημα, που έχει κάνει πράξη όλες του τις προεκλογικές δεσμεύσεις και μάχεται για τα δίκια του Έλληνα, εντός και εκτός κοινοβουλίου.

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

Exit mobile version