Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

Αγαπητοί κύριοι καλημέρα σας,Οι αλλοδαποί εγκληματίες που συλλαμβάνονται, προφυλακίζονται, δικάζονται και φυλακίζονται έχει ως αποτέλεσμα ένα δυσβάσταχτο λογαριασμό που τον πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι.

Ζητάω από εσάς λοιπόν, μέσα από ερώτηση στη Βουλή, να ζητήσετε να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός καταγραφής όλων των εξόδων, από τις αμοιβές των αστυνομικών, τις βενζίνες των περιπολικών, τις αποζημιώσεις των πληγέντων αστυνομικών και πολιτών πέρα από τα δικαστικά έξοδα και το κόστος φυλάκισης. Τα έξοδα αυτά να κοινοποιούνται στις χώρες καταγωγής των εγκληματιών, να ζητούνται τα χρήματα και να θεωρούνται χρέος της κάθε χώρας προς την Ελλάδα. Οι χώρες να είναι υπεύθυνες για τα τροφεία τους ή να τους πάρουν σε δικές τους φυλακές. Διαβάζοντας τις ειδήσεις είναι εξοργιστικό πόσες δίκες και εγκλήματα αφορούν ξένους. Και γιατί να τους χρεωνόμαστε και αυτούς; Καθυστερούν τα δικαστήρια γιατί ασχολούνται και με αυτούς.

Ευχαριστώ πολύ
Α. Ζ.

ΥΓ Το ίδιο να γίνει και με τα νοσοκομεία καθώς και τα σχολεία. Δε μπορεί να συντηρείται ζευγάρι Αλβανών με μηδενικά έσοδα (μαύρη και αδήλωτη εργασία) και να έχει τα παιδιά του δωρεάν σε σχολείο, δωρεάν νοσοκομείο κλπ. Τα έξοδα στη χώρα τους.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι αγρότες θα σώσουν την Ελλάδα!

Για μία ακόμα φορά κύριοι και κυρίες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σας στέλνω τα θερμότατα και αγνότερα συγχαρητήριά μου για την ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ σημερινή πράξη σας για διαμονή τροφίμων (για πολλοστή φορά). Μπράβο σας. ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΑΞΙΟΙ. ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.

Κ.Δ.

Μαρία Δαμανάκη: Από το “πολυτεχνείο” στην παγκοσμιοποίηση

Είμαι φοιτητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και θεωρώ απαράδεκτο σε μια περίοδο που η ανεργία αυξάνεται συνεχώς το πανεπιστήμιο αντί να προσπαθεί να βρει διεξόδους για τους αποφοίτους του να γίνονται εκδηλώσεις με θέμα την ένταξη λαθρομεταναστών στην ένταξη του γεωργικού τομέα αντί να γίνονται σεμινάρια για νέους αγρότες και το πως θα δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της πρωτογενούς παραγωγής.

Γ.Μ.

Έτοιμος να χαρίσει τα ελληνικά κοιτάσματα ο Σαμαράς – Εθνική ενεργειακή πολιτική ΤΩΡΑ!

Καλησπέρα συναγωνιστές,
Έχουν γίνει εκτενής αναφορές ουκ ολίγες φορές, για την δράση μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μας, με διανομές τροφίμων, ρουχισμού κ παιχνιδιών.
Βλέποντας το βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα λίγα μπορεί να είναι τα λόγια και μεγάλη η συγκίνηση. Γιατί, αυτοί είναι οι Έλληνες που αγαπάνε την πατρίδα τους, αυτοί που νοιάζονται για τον διπλανό τους, αυτοί που αγαπάνε τον Έλληνα πλησίον τους. Προσπαθούν καθημερινά να πετάξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, μα το μόνο που καταφέρουν είναι να τον στρέψουν εναντίον τους. Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από οθόνες τηλεοράσεων, πίσω από τοίχους, η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια πάντοτε, ποτέ δεν κρύβεται. Συνεχίζουμε δυναμικά και η στιγμή της αλήθειας πλησιάζει, αν είσαι καθαρός δεν φοβάσαι τίποτα, αν όμως έχεις την φωλιά σου λερωμένη τρέμεις.
Όπως και σήμερα, αλλά έχει ο καιρός, έναν Έλληνα εθνικιστή δεν θα μπορέσετε να τον κοιτάξετε ποτέ στα μάτια, γιατί δεν έχετε το θάρρος, μας φοβάστε. Ο Ελληνικός λαός ξύπνησε!

 

Α.Μ.

“Διάπλαση των παίδων”: Εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους του Κινήματος

Νομίζετε ότι διαρροές έχει μόνο η Ν.Δ προς τη Χρυσή Αυγή; Σας πληροφορώ ότι ακόμα και από το Κ.Κ.Ε γνωρίζω άτομα που ξεγράφονται και δηλώνουν ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή! Σίγουρα θα εκπλαγούμε ακόμα και οι πιο δύσπιστοι από εμάς με το ποσοστό που θα πάρει η Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές! Και ο λόγος είναι ότι τον Έλληνα δεν τον νοιάζει αν λέγεσαι αριστερός ή δεξιός, Βαγγέλης ή Γιώργος αλλά το τι προσφέρεις και το τί μπορείς να

προσφέρεις σε αυτόν και στην Ελλάδα, καθώς και το πόσο ειλικρινής είσαι απέναντί του!

Με απεριόριστη εκτίμηση
Ν.Γ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version