Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιταλικές εκλογές: καταποντίστηκαν Μνημόνιο και τραπεζίτες

monti-mario-fisco__article

Δεινή ήττα των μνημονιακών δυνάμεων είναι το ηχηρό αποτέλεσμα των ιταλικών εκλογών! Ο πολιτικός σχηματισμός του εκλεκτού των διεθνών τοκογλύφων και της Μέρκελ, υπέστη συντριπτική πανωλεθρία, συγκεντρώνοντας μόλις το 10,56% των ψήφων του ιταλικού λαού.

Η κεντροαριστερά του Πιερλουίτζι Μπερσάνι έλαβε το 29,55% των ψήφων, με δεύτερο τον συνασπισμό υπό τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι που έπιασε το 29,13%. Τρίτη δύναμη αναδείχτηκε το Κίνημα των 5 αστέρων του κωμικού Πέπε Γκρίλο, με 25,54%. Στην ιταλική Γερουσία, η κεντροαριστερά κέρδισε 120 έδρες, η δεξιά του Μπερλουσκόνι 115 και το κόμμα του Γκρίλο 58. Οι ιταλικές εκλογές έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στο κέντρο αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κυρίως στην Καγκελαρία του Βερολίνου, όπου η καγκελάριος Μέρκελ, είδε τον πιστό υπηρέτη των πολιτικών της, Μάριο Μόντι, να συντρίβεται λόγω των αντιλαϊκών μέτρων που υιοθέτησε η κυβέρνηση των αχυρανθρώπων των τραπεζών.

Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι οι ιταλικές εκλογές έχουν ήδη σημάνει καμπανάκι κινδύνου στις κερδοσκοπικές και τοκογλυφικές δυνάμεις που εποφθαλμιούν τον εθνικό πλούτο των ευρωπαϊκών κρατών και δη εκείνων του Νότου. Αποδεικνύεται πως η πολύχρονη προπαγάνδα των υποτακτικών των τραπεζών και των ανδρείκελων των μέσων ενημέρωσης στέκεται ανίκανη να υποτάξει την εθνική συνείδηση ενός περήφανου λαού. Επιπρόσθετα, φώναξαν μεγαλοφώνως προς την κυρία Μέρκελ και την απάνθρωπη και αντιευρωπαϊκή της πολιτική πως ο ευρωπαϊκός νότος δεν επιθυμεί μια Ευρώπη των τραπεζών και των τοκογλύφων αλλά μια ισχυρή και περήφανη Ευρώπη των Εθνών!

ΠΗΓΗ

 

Exit mobile version