Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κυρίτσης, η Αριστερά και η Επταετία

YouTube Poster

“Τριπλασιάζουμε τους μισθούς και θα δεκαπλασιάσουμε τους ανθρώπους. Και τέλειωσε και θα πάρετε τα τέτοια μου”. Τάδε έφη ο κ. Γιώργος Κυρίτσης, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στην συνέλευση της ΔΕΚΑ Τρικάλων για τις Κοινωνικές Δομές. Ω ποίος σεβασμός στον κυρίαρχο λαό, ποία αβροφροσύνη, τι επίπεδο! Δεν είπε βέβαια ψέμματα. Αυτό κάνει στην πραγματικότητα όλος ο θίασος που υπέκλεψε την ψήφο του λαού πουλώντας του τα ψεύδη περί κατάργησης ή επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, περί αριστερής ή σοσιαλιστικής πολιτικής.

Η στάση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ και ηθοποιού Γιώργου Κυρίτση και η αδυναμία του να απαντήσει επί της ουσίας σε ερώτηση που προφανώς δεν του άρεσε, δεν μας εκπλήσσει. Η αριστερή νομενκλατούρα της τέχνης και του πολιτισμού που έχει αναλάβει το ρόλο του υποβολέα του λαού αποστρέφεται και περιφρονεί το λαό. Ο Κυρίτσης άλλωστε έχει δώσει και άλλα δείγματα του πώς εννοεί την αντιμετώπιση των προβλημάτων του λαού, όπως τον περασμένο Νοέμβριο όταν απεκάλεσε τα προβλήματα που εξέθεταν τρικαλινοί «μα..ίες».

Ο κύριος Κυρίτσης, της μνημονιακής Αριστεράς της ΔΗΜΑΡ, μπορεί να δηλώνει αριστερός από τα γεννοφάσκια του, που ο φίλος τους Φώτης Κουβέλης του κρατούσε το χαρτί για να μάθει το ρόλο του, η ιστορία του όμως πηγαίνει πιο πίσω απ’ ό,τι επιλέγει να θυμάται.

Ως ηθοποιό τον γνωρίσαμε στον «Άγνωστο Πόλεμο» του 1971 στην στρατοκρατούμενη ΥΕΝΕΔ, όπου έπαιζε τον… Ρόμμελ. Συμμετείχε ακόμη στις ταινίες «Σουλιώτες» και «Παπαφλέσσας» του 1971-2 και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Αφού λοιπόν λάδωσε το αντεράκι του επί «κακής επταετίας» είδε το νέο πλοίο να έρχεται και, από την δημοκρατική, φευ!, τράπεζα της Απριλιανής Επανάστασης εστράφη στους υμνητές της Οκτωβριανής Επανάστασης, υιοθετώντας και αυτός το περισπούδαστο προφίλ του κουλτουριάρη αριστερού.

Ο ηθοποιός και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ εισήλθε στη Βουλή χωρίς άλλο και χάρις στα υποκριτικά προσόντα που του προσέδωσε η τέχνη του. Μην φανταστείτε όμως ότι δεν γνωρίζει από αστικά χούγια. Υπήρξε άλλωστε επί μακρόν σύντροφος, εσχάτως και σύζυγος της τακτικής υβρίστριας της Χρυσής Αυγής , Έλενας Ακρίτα, που πιο αστή πεθαίνεις, η οποία από τη χαριτωμένη κωμική δημοσιογραφία του Ταχυδρόμου βρέθηκε να κρίνει τους πάντες υπό την αιγίδα πάντα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και τώρα Ψυχάρη.

Leftist MP isnsults workers but lets the truth out: there will be redemption for the people as long as this government of IMF servants remains in power. The now leftist MP began his career under the Junta of 1967-74, but chooses to forget all about it. He is also married to an establishment journalist, who on every occasion attacks the Greek nationalist party of Chruyssi Avgi. 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version