Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

Για τα μαθήματα Ιστορίας της Χρυσής Αυγής

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στην Χρυσή Αυγή και στους παιδαγωγούς του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που διδάσκουν την ιστορία στα παιδιά μας. Κόντρα στην δικτατορία των συνειδήσεων της αριστεράς που έχει απαγορέψει με έναν ανηλεή ψυχολογικό πόλεμο την αναφορά σε οτιδήποτε Ελληνικό, οι παιδαγωγοί της Χρυσής Αυγής δείχνουν τον δρόμο. Στα σχολεία τα παιδιά μας δεν ακούνε λέξη για τους ηρωικούς Μακεδονομάχους, για το ΟΧΙ του Εθνικού κυβερνήτη Ιωάννου Μεταξά, για τους Εθνομάρτυρες Κύπριους Αγωνιστές, αφού μέχρι και την γενοκτονία του Μικρασιατικού  Ελληνισμού από τον Κεμάλ την έκαναν… συνωστισμό. Κόντρα σε αυτό το αίσχος και το διαρκές δηλητήριο της αριστερής προπαγάνδας στα σχολεία μας, η Χρυσή Αυγή για ακόμη μια φορά έδειξε τον δρόμο τον Εθνικό. Μπράβο και πάλι χίλια μπράβο!

Όσο για τα κόμματα του “δημοκρατικού” τόξου… ξύδι! Τι θέλουν δηλαδή; Να μην μαθαίνουμε Ιστορία στα σχολεία, να κλείνουμε και το στόμα στο σπίτι μας; ΟΧΙ! Μακάρι να εξαπλωθεί το πρόγραμμα αυτό και στην επαρχία, ώστε να ποτιστούν τα παιδιά μας με υγιή πρότυπα και Ιδανικά. Συνεχίστε, είμαστε από καρδιάς μαζί σας!

Ν.Θ.

Πανικός στον ΔΟΛ! Πρωτοσέλιδο στα ΝΕΑ η “διάπλαση των παίδων” της Χρυσής Αυγής      

Σύμφωνα με το Στουρνάρα και κρίνοντας εξ ιδίων, όλοι οι Έλληνες και δη οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι κλέφτες! Το είπε και στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Γιάννη Πρετεντέρη! Είπε πως κατήργησε το αφορολόγητο των 5.000 ευρώ, επειδή ΟΛΟΙ δήλωναν τόσο! Δηλαδή ο μεγαλογιατρός με το ιατρείο στο Κολωνάκι, που χειρουργεί σε πανάκριβη ιδιωτική κλινική, εξομοιώνεται με το φουκαρά που προσπαθεί να τα φέρει βόλτα και να επιβιώσει με την ψυχή στο στόμα! Έχει πάρει είδηση, το πόσοι πολλοί επαγγελματίες έβαλαν και βάζουν λουκέτο στη δουλειά τους; Αίσχος ”κύριε” Στουρνάρα, που έχεις το θράσος να θριαμβολογείς, πως επέβαλες στην τρόικα και το ΔΝΤ όσα θέλαμε να τους περάσουμε! Ή συμπτωματικά αυτά που ήθελες συμπίπτουν με τα συμφέροντά τους ή είσαι εκτός τόπου και χρόνου!

Τ.Κ.

Αφήνουν τους μεγαλοφοροφυγάδες, κυνηγάνε τους ανήμπορους!

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΝΕΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ! ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ, ΓΙΑ ΑΙΜΑ, ΓΙΑ ΤΙΜΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΥΜΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ. Ο ΒΑΘΙΑ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ ΑΣΤΟΣ Ο «ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ» ΤΗΣ ΤΕΡΑΤΟΥΠΟΛΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ… ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΗΡΘΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΘΑ ΔΙΑΠΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ! ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ «ΑΤΖΕΝΤΑ» ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Π.Π.

Τώρα κι αν είναι χειμωνιά θα ‘ρθει το καλοκαίρι, τη λευτεριά να φέρει σε πόλεις και χωριά

Δεν είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής αλλά σας ψήφισα εγώ και η οικογένεια μου. Η αλήθεια είναι ότι αρχικά η ψήφος μας ήταν ψήφος διαμαρτυρίας μην έχοντας άλλη επιλογή μέσα από τη σαπίλα των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων. Σήμερα νοιώθουμε την ηθική υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε διότι είναι η πρώτη φορά στη ζωή μας(εγώ είμαι 42 ετών και οι γονείς μου 70) που δεν μετανιώσαμε για ότι ψηφίσαμε.
Ο αγώνας σας είναι εξαιρετικός έχοντας να αντιμετωπίσετε εκατοντάδες αντιξοότητες και μας δίνετε σταγόνες υπερηφάνειας μέσα στη σήψη και εξαθλίωση που επικρατεί. Σαν να δίνετε σταγόνες νερού σε έναν ταλαιπωρημένο και διψασμένο που έχει χαθεί μέσα στην έρημο.

Γ.Γ.

Σαν σήμερα το 1943 περνά στην αιωνιότητα ο Εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς

ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΛΥΡΙΤΖΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΝΟΜΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΛΛΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ  
ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΚΟΣ (ΤΘ).

12,3% δίνει η MARC στην Χρυσή Αυγή (προεκλογικά μας έδινε μόλις 4%…)

Ότι πιο σημαντικό έχει συμβεί μέχρι στιγμής από κάποιον πολιτικό φορέα ήταν αυτό που διαβάσαμε σήμερα ότι κάνατε στην Τ.Ο. Αν. Αττικής σχετικά με τα παιδιά μας. Είμαστε γονείς ενός παιδιού και σε λίγους μήνες περιμένουμε και το δεύτερο μωράκι μας και δεν σας κρύβω οτι η ανησυχία μας ήταν, είναι και παραμένει έντονη σχετικά με το τι διδάσκονται τα παιδιά μας στα σχολεία, ειδικά όσο πλησιάζει ο καιρός που το παιδί μας θα ξεκινήσει σχολείο. Σας ευχαριστούμε για την συγκεκριμένη δράση.

Είσαστε η μοναδική μας ελπίδα για αφυπνισμένα και ιστορικώς καταρτισμένα Ελληνόπουλα, διότι δυστυχώς ακόμα και να θέλουμε να δώσουμε κάποιες επιπλέον γνώσεις στα παιδιά μας πολλοί γονείς δεν έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε και αρκετοί από εμάς δεν έχουμε και τις απαραίτητες γνώσεις μιας και τα σχολεία (Λύκεια ή ΑΕΙ, ΤΕΙ κλπ) που η γενιά μας έχει τελειώσει μας παρείχαν τις ίδιες διαστρεβλωμένες, παραχαραγμένες και κομμουνιστοποιημένες “γνώσεις” που συνεχίζουν να διδάσκουν έως σήμερα στα παιδιά μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Αντώνης και Κωνσταντίνα

ΠΗΓΗ

Exit mobile version