Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψευτορωμαίικο: Το τελευταίο οχυρό των Σοβιέτ

537310_125527700948828_2106389898_n_(1)__article

Είναι πραγματικά, κράτος οπερέτα το εμφανιζόμενο ως ελληνικό κράτος. Θίασος περιφερόμενος, η κυβέρνηση υποτακτικών των Παγκόσμιων Τοκογλύφων. 

Εμφανίζουν ως επιτυχία την αποτυχημένη απόπειρα ενός βαρυποινίτη, ο οποίος έχει αποδράσει ήδη άλλες δύο φορές! Σύμφωνα με τα δημοσίευματα των κυβερνητικών φερέφωνων υπήρχαν πληροφορίες πως θα πραγματοποιηθεί απόδραση με ελικόπτερο απ’ τις φυλακές Τρικάλων. Έτσι αποφάσισαν να τοποθετήσουν άρον-άρον οριζόντια συρματόπλεγμα, παράλληλα δηλαδή προς το επίπεδο του εδάφους έτσι ώστε να μην μπορεί να προσγειωθεί το ελικόπτερο στον προαύλιο χώρο των φυλακών.
Κι όμως, το ελικόπτερο προσέγγισε στον προαύλιο χώρο, ο βαρυποινίτης σκαρφάλωσε στην αερόσκαλα και μόνο χάρη στην αυτοθυσία των φυλάκων, αφού χρειάστηκε να πέσουν πάνω από 500 σφαίρες. το σχέδιο καταστράφηκε  Τους γάζωναν οι κακοποιοί με βαρύ οπλισμό και μάλιστα υπέστησαν ζημιές πολλά από τα προσωπικά τους οχήματα στο χώρο στάθμευσης.
Από το περιστατικό και από τα όσα ειπώθηκαν και κυρίως από τα όσα δεν ειπώθηκαν στα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης προκύπτουν τέσσερις σημαντικές παρατηρήσεις:
Α) Οι πληροφορίες που υπήρχαν για την απόδραση των κακοποιών στις φυλακές Τρικάλων έφταναν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου. Δημοσιεύματα λένε πως ο Σαμαράς είχε δώσει αυστηρές εντολές στους υπουργούς του, “Δημοσίας Τάξεως” και “Δικαιοσύνης” για να κάνουν ότι μπορούν, ώστε να αποτρέψουν την απόπειρα. Φαίνεται λοιπόν πως το δίκτυο πληροφοριών λειτουργεί, αλλά λειτουργεί κατά το δοκούν. Όποτε εξυπηρετούνται πολιτικά-κομματικά συμφέροντα. Γιατί όποτε εξυπηρετούνται ανωτέρων δυνάμεων συμφέροντα,  μπορούν οι τρομοκράτες με καταγεγραμμένο “ιστορικό” να πάρουν πενθήμερες άδειες ή να “ανακαλύψουν” πως έχουν χάσει τα ίχνη τους πάνω από μήνα ενώ θα έπρεπε να δίνουν το παρόν κάθε δύο εβδομάδες…
Β) Το εγχείρημα των εγκληματιών θα στεφόταν με επιτυχία και κατά αγαθή τύχη απέτυχαν. Η τοποθέτηση συρματοπλέγματος έπρεπε να έχει γίνει χρόνια πριν, από την πρώτη κιόλας απόδραση
με ελικόπτερο. Καταδεικνύεται πως όλοι οι υποτακτικοί ανθέλληνες δουλεύουν με “βούρδουλα” και με φόβητρο να μη χάσουν τις θεσούλες τους…Να είναι σίγουροι πως θα τις χάσουν.
Γ) Οι πληροφορίες για την εναέρια απόδραση βρέθηκαν και στο διαμέρισμα-“γιάφκα” της Συνωμοσίας Των Πυρήνων της Φωτιάς. Κοινοί ποινικοί εγκληματίες και αναρχικοί “ιδεολόγοι” είναι λοιπόν συγκοινωνούντα δοχεία. Και δεν αναφέρεται αυτό ως απόπειρα αντιστροφής των Πρωτόκολλων των Σοφών της Σιών που αναφέρουν ρητά πως θα παρουσιάζουν τους εχθρούς τους ως απλούς-κοινούς εγκληματίες. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Η Δράση τους και η “συνεργασία” αναρχικών με κοινούς ποινικούς εγκληματίες ή η στρατολόγηση αυτών στους πυρήνες και ομάδες τους είναι αποδεδειγμένη μέσω περιστατικών και γεγονότων και όχι απλά βάση θεωρίας.
Δ) Οι αναρχικοί είναι δηλωμένοι εχθροί του Ελληνικού Έθνους. Δουλεύουν συστηματικά, διενεργώντας σωρεία εγκληματικών ενεργειών για τη διάλυση του κοινωνικού ιστού, εξυπηρετώντας άλλοι συνειδητά και άλλοι χωρίς να το γνωρίζουν και χωρίς καν να μπορούν να αντιληφτούν τα γεωπολιτικά συμφέροντα των “Μεγάλων” και Σκοτεινών Δυνάμεων…
Και αυτοί οι ίδιοι που πολεμούν το Έθνος, είναι οι ίδιοι που μας είχαν βάλει βόμβα τρομακτικής ισχύος στα γραφεία στην οδό Σωκράτους. Είναι οι ίδιοι που είχαν στήσει ενέδρα για να δολοφονήσουν τον Αρχηγό του Κινήματός μας…Αναγνωρίζουν δηλαδή στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πως είναι η μόνη Δύναμη που Υπερασπίζεται το Λαό και την Πατρίδα μας.
ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ
Δημήτρης Ολυμπίου
ΠΗΓΗ
Exit mobile version