Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

xamail__article__article

Προς όλους τους Έλληνες θερμή παράκληση: Συμπατριώτες μου ΕΛΛΗΝΕΣ, σε όποιο κόμμα και εν τοποθετείτε τον εαυτό σας, θυμηθείτε πως πάνω απ’ όλα είμαστε Έλληνες και δε θα επιτρέψουμε την καταστροφή της κλασσικής αλφαβήτου, του γραπτού λόγου της Ελληνικής γλώσσας. ΜΗΝ δεχθείτε στα χέρια των παιδιών μας γραμματική που παραποιεί και παραποιεί το Ελληνικό αλφάβητο, που καταργεί ΟΛΑ τα η, υ, ει, οι και διατηρεί στη θέση όλων μόνο το ι, που επίσης καταργεί το ω και διατηρεί μόνο το ο, τέλος, καταργεί τα ξ και ψ (επειδή δεν το έχουν οι ξένοι) και τα αντικαθιστά με κσ και πσ αντίστοιχα!!! Το επόμενο βήμα θα είναι τα greeklish!!! Από την επόμενη σχολική χρονιά ετοιμάζουν νέα γραμματική για τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού με τα παραπάνω!!! O αποδεδειγμένα εθνοπροδότης Αντρέας Παπανδρέου πρώτος έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο σταδιακής κατάργησης της Ελληνικής γλώσσας και γραφής καταργώντας από τα σχολεία τη διδασκαλία (και κατά συνέπεια τη χρήση) της απλής καθαρεύουσας, καθώς και από τον τονισμό των λέξεων τα πνεύματα, διατηρώντας μόνο τις οξείες. Ήταν ολοφάνερο και αυτονόητο που αποσκοπούσε ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ! Πρέπει να αντιδράσουμε σθεναρά και ανυποχώρητα στην παραποίηση του γραπτού λόγου της Ελληνικής γλώσσας, της γλώσσας μας, της γλώσσας ΟΛΩΝ των Ελλήνων!!!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Ομιλίες Μίχου και Λαγού αμέσως μετά την αποτυχημένη παρακρατική επίθεση στην Πάρο – ΒΙΝΤΕΟ

Αγαπητοί συναγωνιστές θέλω να σας καταγγείλω ότι την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Ενημερωτικό Μαγκαζίνο” με την δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου, στις 14:45, αποκρύφτηκαν τεχνηέντως και με ευθύνη της Ακριβοπούλου, οι δηλώσεις του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Νικ.Μιχαλολιάκου. Εκείνη την ώρα γινόταν ρεπορτάζ από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Αντζολέτο, με συντονίστρια της εκπομπής την Ακριβοπούλου Ο Αντζολέτος που κάνει κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, παρουσίαζε τις τοποθετήσεις και τις κόντρες των κομμάτων κατά την συζήτηση της προηγούμενης ημέρας με αφορμή το αγροτικό ζήτημα. Ενώ παρουσίαζε με τη σειρά τις δηλώσεις και τα κυριότερα σημεία των ομιλιών όλων των αρχηγών των κομμάτων, μόλις έφτασε η σειρά της Χρυσής Αυγής. η Ακριβοπούλου τον προέτρεψε να πάει κατ’ ευθείαν στο ΚΚΕ! Ακολούθησε η ΔΗΜΑΡ και τελείωσε το ρεπορτάζ χωρίς να αναφερθεί η Χρυσή Αυγή! Αν και καθ’ οδόν πήρα εκνευρισμένος πολλά τηλέφωνα στο ΣΚΑΙ ,αλλά δεν κατάφερα να βγάλω γραμμή και να παραπονεθώ. Γνωρίζω για το εξώδικο σας προς το ΕΣΡ και τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, όμως τα σκυλιά του συστήματος και τα σκυλιά της αριστεράς συνεχίζουν απτόητοι τη βρώμικη δουλειά τους. Είμαστε μαζί σας ,ξεσκίστε τους.

Φ.Π.

Μπόμπολας, Σύριζα, Πασόκ, Δημάρ, ΚΚΕ… και κάθε πικραμένος κατά της Χρυσής Αυγής

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πόλη της Ξάνθης, Τουρκική εταιρία βρίσκεται ένα βήμα από την εξαγορά της εταιρίας ΣΕΚΑΠ. Επειδή το συγκεκριμένο εργοστάσιο είναι από τα τελευταία που έχουν μείνει ανοικτά στην Θράκη, και επειδή η Θράκη λόγο κρίσης μαστίζεται από τεράστια ανεργία, σας γράφω για να αγωνιστούμε όλοι μαζί, καθώς είναι αυτονόητο πως αν την αποκτήσουν Τούρκοι, τότε οι μόνοι εργαζόμενοι θα είναι οι τουρκόφωνοι – τουρκόφρονες μουσουλμάνοι και ίσως εισαγόμενοι Τούρκοι από την Τουρκία.

Η ΣΕΚΑΠ είναι και πρέπει να μείνει Ελληνική, για να δίνει ζωή στην πόλη της Ξάνθης και δουλειά στις ελληνικές οικογένειες.

Με τιμή

Φίλος από την Ξάνθη

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας του Τσίπρα, Τζόρτζ Σόρος, χρηματοδοτεί τον εγχώριο «αντιρατσισμό»

Μου έχει προξενήσει φοβερή εντύπωση το ότι κανένας εκπρόσωπος της ελληνικής διανόησης – εντός ή εκτός συνόρων – δεν έχει μέχρι τώρα υπερασπιστεί ούτε μία θέση της Χρυσής Αυγής ειδικά μάλιστα αναφορικά προς τα εθνικά και πατριωτικά ζητήματα, παρόλο που είναι αδιαμφισβήτητα η μοναδική φωνή στο κοινοβούλιο που προασπίζεται τις διαχρονικές αξίες και τα ιδεώδη του ελληνισμού καθώς και τα ήθη και έθιμα του λαού. Σεβαστό αν δεν συμφωνούν με τις θέσεις της Χ.Α. για το τάδε ή το δείνα θέμα. Αλλά όσον αφορά στο ζήτημα της εθνικής κυριαρχίας, αναρωτιέμαι, ποιος συνειδητοποιημένος Έλληνας ή Ελληνίδα – όχι φυσικά αυτοί που υπηρετούν κομματικά συμφέροντα – διαφωνεί με τη Χρυσή Αυγή όταν αυτή μιλά για εθνική ανεξαρτησία και αυτάρκεια;

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες, γιατί σιωπάτε; Είμαι σίγουρη πως δεν φοβάστε την ταμπέλα του φασίστα που οπωσδήποτε θα σπεύσουν να σας προσδώσουν τα ΜΜΕ. Πιστεύω ότι, ως άνθρωποι του πνεύματος, δεν πτοείσθε από τέτοιες μικρότητες. Να θυμίσω τα λόγια του Σολζενίτσιν: «Το απλό βήμα του γενναίου ανθρώπου είναι να μη συμμετέχει στο ψεύδος, να μην υποστηρίζει απατηλές ενέργειες …Οι συγγραφείς και οι καλλιτέχνες μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από αυτά που μπορεί ο απλός άνθρωπος. Αυτοί μπορούν να νικήσουν το ψέμα». Έχετε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι σε αυτό τον προδομένο λαό. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ.

Λίνα Σ.

Όλες οι εφημερίδες ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ πολεμούν την Χρυσή Αυγή

Με ενδιαφέρον άκουσα την ιδέα της «Διάπλασης των Παίδων» και σας συγχαίρω για την απόφαση σας. Δυστυχώς η Ελληνική ιστορία και η εθνική υπηρηφάνεια εκφράζονται τόσο χαλαρά στα σχολεία, ώστε αναρωτιέται κανείς αν οι διδάσκοντες κάνουν λειτούργημα ή αγγαρεία.

Με τόσο ένδοξο παρελθόν στις τέχνες, στον πολιτισμό, στην δημοκρατία, στην ναυτιλία, στους αγώνες μας για την ελευθερία όσο κανένα άλλο έθνος στην Ευρώπη, θα έπρεπε το μάθημα της ιστορίας να είναι ένα από τα βασικότερα μαθήματα στην εκπαίδευσή μας και να διδάσκεται με έμφαση μαζί και τα Αρχαία Ελληνικά. Αυτό θα έδινε και μια ηθική ενθάρρυνση στην δύσκολη εποχή που περνάμε τώρα πως, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα θα τα καταφέρουμε. Προχωρήστε και ολοκληρώστε αυτές τις ιδέες χωρίς ακρότητες για να μη έχουν επιχειρήματα οι αντίπαλοι σας.
Είμαστε στο πλευρό σας.

Β.Γ.

Παραλήρημα από «ΤΑ ΝΕΑ» κατά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την διάπλαση των παίδων

Καταρχάς τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Χρυσής Αυγής, του Αρχηγού της και των Βουλευτών της. Τέτοιες αλήθειες δεν ακούστηκαν ποτέ στην Ελλάδα. Δίκαια κερδίζετε μέλη καθημερινά και το αξίζετε με το παραπάνω. Θα αναφερθώ σε γεγονότα που διαδραματίζονται στην Ήπειρο, γιατί εκεί μας φτάσανε πλέον. Έπειτα από τον τεχνητό εξευτελισμό των αγροτικών προϊόντων σε όλη την Επικράτεια και ιδιαίτερα του ελαιόλαδου, σειρά πήραν τα ίδια υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα με προορισμό μέσω των εμπόρων ξυλείας τις σόμπες και τα τζάκια έναντι ολίγον ευρώ. Από την μύγα ξίγκι δηλαδή κύριοι πάνε να βγάλουν από τον άπορο αγρότη. Αφήνοντας έτσι ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ το πεδίο δράσης στους ξενόφερτους κτηματομεσίτες που καραδοκούν για το ξεπούλημα της υπαίθριας παραθαλάσσιας Γής στην σωστή χρονική στιγμή. Δηλαδή, όταν ο Έλληνας αγρότης θα έχει φτάσει πραγματικά σε απόλυτο αδιέξοδο με μόνη επιλογή την πώληση της ίδιας του της κτηματικής οικογενειακής περιουσίας. Το αφεντικό τρελάθηκε-χαρίζει δεν πουλάει ανέφερε μια διαφήμιση…και κάτι ήξερε. Φωτιά και τσεκούρι λοιπόν σε αυτούς που έφεραν την Ελλάδα μας σε αυτό το χάλι. Όσο σιωπούμε θεωρούμαστε συνεργάτες τους. Όλες οι αλήθειες στη φόρα και άμεσα. Εξόριστοι οι προδότες του Έθνους μας με συνοπτικές διαδικασίες. Μεγαλώσαμε με το πατρίς-θρησκεία-οικογένεια και δυστυχώς βάλλονται και τα τρία.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Δ.Θ

ΠΗΓΗ

Exit mobile version