Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάλι ψεύτης βγήκε ο Σαμαράς: Έρχονται νέες περικοπές μισθών και συντάξεων

sxesh-samara-me-pinokio__article

Τον τελευταίο καιρό έχει εξαπολυθεί από τα καθεστωτικά ΜΜΕ μία επιχείρηση κυβερνητικής προπαγάνδας, προκειμένου να στηθεί ένα επικοινωνιακό παιχνίδι εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Οι ειδήσεις σε όλα τα κανάλια λένε για στόχους που έχουν επιτευχθεί, όμως τα επίσημα στοιχεία δείχνουν μεγάλες έως τεράστιες αποκλίσεις στα έσοδα του κράτους, αφού πλέον η φοροαρπακτική πολιτική της κυβέρνησης προσκρούει στο «ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος» που ξεφωνίζει σύσσωμος πλέον ο Ελληνικός Λαός.

Είχαμε γράψει από τις πρώτες δημοσιεύσεις στοιχείων που έδειχναν τα τραγικά αποτελέσματα της φοροαρπακτικής πολιτικής, ότι αυτά τα στοιχεία θα οδηγήσουν μοιραία σε νέα επώδυνα μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού, ασχέτως του τι έλεγε ο Σαμαράς εκείνη την περίοδο.  Αυτό το είχαμε γράψει από τον Ιανουάριου και δεν ήταν αποτέλεσμα προφητικής ικανότητας, αλλά κοινής λογικής και εμπειρίας περί των πολιτικών δρώμενων.

Και να που, δυστυχώς, έρχονται οι δηλώσεις του Πολ Τόμσεν να μας επιβεβαιώσουν πλήρως. Ο Πολ Τόμσεν λίγο πριν τις επερχόμενες συναντήσεις του ΔΝΤ με αξιωματούχους της συγκυβέρνησης είπε ότι «αν υπάρξει περισσότερη πρόοδος στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και κυρίως στην αποτελεσματικότερη είσπραξη των φόρων, τότε η κυβέρνηση μπορεί να αποφύγει περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις».

Κοινώς, ο Τόμσεν μας προανήγγειλε νέα μέτρα, νέες περικοπές μισθών και συντάξεων. Αυτό, φυσικά, σε συνδυασμό με την πλήρη αδυναμία της συγκυβέρνησης να χτυπήσει τους «ημετέρους», παρά τις όποιες επικοινωνιακές κινήσεις εντυπωσιασμού. Μια αδυναμία που φαίνεται σε αδιάψευστα επίσημα στοιχεία και επέφερε τις δηλώσεις Θεοχάρη που απαιτούσε να πάνε φυλακή οι φουκαράδες, ενώ οι «ημέτεροι» κυκλοφορούν ελεύθεροι.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version