Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενημερωτική δράση στην λαϊκή αγορά των Ζαρουχλεϊκων

FOTO1

Ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, 23 Φεβρουαρίου 2013,  από το Μέτωπο Νεολαίας της Τ.Ο. Πάτρας. Η δράση έλαβε χώρα σε κεντρικό σημείο της πόλης και συγκεκριμένα στη λαϊκή αγορά των Ζαρουχλεϊκων. Η υποδοχή του κόσμου υπήρξε κάτι παραπάνω από ένθερμη ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί, οι οποίοι βροντοφώναζαν την συμπαράστασή τους προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Παράλληλα δε οι επαγγελματίες του χώρου μας εξέφρασαν τα παράπονά τους όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στον εργασιακό τους χώρο, καθώς πάρα πολλοί είναι οι επιτήδειοι-στο σύνολό τους αλλοδαποί- οι οποίοι πωλούν παράνομα τα προϊόντα τους ενώ ο έλεγχος από την Δημοτική Αρχή αλλά και από άλλες αρμόδιες υπηρεσίες είναι ανύπαρκτος.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γνωρίζει τα προβλήματα  των επαγγελματιών των λαϊκών αγορών και συνεχίζει την στήριξη αυτού του κλάδου έμπρακτα, τόσο με την παρουσία της  στις λαϊκές όσο και με την ανάδειξη των προβλημάτων και την επίλυση αυτών, για τα οποία οι ίδιοι οι εργαζόμενοι μας ενημερώνουν ανελλιπώς .

Τ.Ο. Πάτρας
Οδός Γερμανού 128(Άνω Πόλη)
Δευτέρα 19:00-21:00
Τηλ. 6986180102

Exit mobile version