Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

xamail__article__article

Αξιότιμοι κύριοι,

Πληροφορήθηκα τα γεγονότα που συνέβησαν μετά την εκδήλωση της Αρτέμιδας με θέμα τη ”Διάπλαση των Παίδων”.

Ομολογώ ότι δεν σας είχα ψηφίσει στις εκλογές γιατί σας θεωρούσα ακραίο κόμμα.

Ωστόσο, σας δίνω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας να διδάξετε στα Ελληνόπουλα την Μυθολογία και την Ιστορία μας και θέλω να σας ενημερώσω, ώστε να το χρησιμοποιήσετε νομικά, ότι σε Δημοτικό Σχολείο της Αρτέμιδας, την ώρα του μαθήματος της Ιστορίας τα παιδιά τα βγάζουν έξω για γυμναστική και την ώρα του μαθήματος των Θρησκευτικών τα βάζουν να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια. Πολεμούν την ιστορία των προγόνων μας και την Πίστη μας. Δεν θα το αφήσουμε να συμβεί.

Έχουν περιέλθει δε σε γνώση μου παράπονα και άλλων γονέων για την ίδια τακτική και σε άλλο σχολείο της περιοχής. Τα στοιχεία μου είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επικοινωνία και λεπτομερείς πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ και σας δηλώνω ότι προτιθέμεθα με άλλους γονείς να σας επισκεφθούμε στα γραφεία σας της Αρτέμιδας, να σας γνωρίσουμε και να φέρουμε τα παιδιά μας σε ανάλογες εκδηλώσεις σας.

Σ.Π. Γονέας από Αρτέμιδα

Αυτοδιοικητικό πραξικόπημα: Η κυβέρνηση παραδέχτηκε την μετατόπιση των εκλογών! – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την αποκάλυψη του πλιάτσικου στον δήμο Θεσσαλονίκης καιρός είναι να ασχοληθεί κάποιος με το πλιάτσικο στο μετρό Θεσσαλονίκης .Δώρο άδωρο για τους θεσσαλονικείς όπου η κλεπτοκρατία δεν έχει ούτε χρονοδιάγραμμα ούτε προϋπολογισμό και ούτε λογαριασμό δίνει σε όσες επιχειρήσεις έχει καταστρέψει και τους ανέργους (ίσως χιλιάδες) που έχει αφήσει.

Ι.Π.

Χιλιάδες Έλληνες στο τρισάγιο για τους δυο αδικοχαμένους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη πρωτοβουλία που αναλάβατε. Ανήκω στη γενιά του 1970. Βίωσα τη καταστροφή της παιδείας χρόνο με το χρόνο από το δημοτικό έως το πανεπιστήμιο. Στο όνομα του ”εκσυγχονισμού”, οι προδότες που ακόμη μας κυβερνούν, υπονόμευσαν συστηματικώς και εντέχνως τη γλώσσα μας, τη θρησκεία μας και τις παραδόσεις μας.

Είδα το πολυτονικό να καταργείται, το μάθημα του συντακτικού να γίνεται μία ώρα την εβδομάδα, τις ώρες των αρχαίων να περιορίζονται, το μάθημα της ιστορίας να διδάσκεται με προπαγάνδα, το μάθημα των θρησκευτικών να γίνεται αγγαρεία. Είδα να καταργείται η αξιοκρατία και να περνούν από το δημοτικό στο γυμνάσιο και μετά στο λύκειο με μεγάλη ευκολία παιδιά που δεν θα έπρεπε να προχωρήσουν πέρα από το δημοτικό (και πολύ λέω) οι οποίοι στο τέλος μέσω κάποιου γνωστού (από το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας κυβερνά ακόμα) διορίστηκαν και διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα.

Είμαι γονιός και δεν ξέρω σε ποιο σχολείο να στείλω το παιδί μου όταν φτάσει εκείνη η ώρα. Το άνοιγμα που κάνετε στο χώρο της παιδείας είναι μια πράξη ευθύνης που επιβεβαιώνει τη ποιότητα που διακρίνει τις ενέργειές σας, άλλωστε γι’ αυτό έχουν λυσσάξει οι προδότες.

Είστε η τελευταία ελπίδα του έθνους μας και από τις ελάχιστες που έχουν απομείνει στην Ευρώπη που μάχεται εναντίον της παγκοσμιοποίησης που θέλουν να μας επιβάλλουν.
Εύχομαι να κυβερνήσετε συντόμως, για να ξεβρωμίσει ο τόπος και τα ελληνόπουλα να αποκτήσουν και πάλι τη παιδεία που τους αξίζει.

Κ.Δ.

Κανένα από τα τσοντοκάναλα (μικρά και μεγάλα) δεν έπαιξε την αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗ ΠΑΡΟ. ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ” ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ. ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ. ΓΙΑΤΙ; ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠ’ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Σ.Κ.

Συνάντηση Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής με το συντονιστικό Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων

ΕΥΓΕ στην Τ.Ο ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ και στις παιδαγωγούς για τα μαθήματα Ιστορίας-Μυθολογίας που προσέφεραν στα παιδάκια. Είμαστε μαζί σας παρά την επίθεση που δέχεσθε από την διεθνή τοκογλυφική και όχι μόνο σπείρα. Σε λίγο θα μας πουν οτι οι αιμοδοσίες του κινήματος κυνηγούν τα ερυθρά αιμοσφαίρια και για το λόγο αυτό θα διοργανώνουν  «συλλαλητήρια» έξω από νοσοκομεία, κέντρα υγείας κλπ. Η Ελλάδα αλλάζει, το γνωρίζουν, φοβούνται, τρέμουν, πολεμούν, χάνουν και ο φόβος τους γίνεται πραγματικότητα. Εύγε λοιπόν στον Γενικό Γραμματέα, στους βουλευτές, στα μέλη και στους ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ, ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.

Α.Δ.

Χέρι – χέρι κράτος και παρακράτος κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι

Για τα παιδιά που μαζεύουν οι αναρχοτρομοκράτες στις καταλήψεις-τρομοκρατικές βάσεις κανένα κανάλι ή κόμμα δε μίλησε. Όπου μέσα σε όλα αυτά τα κτίρια των καταλήψεων φυλάσσουν το υλικό τους για βανδαλισμούς (λοστούς, άδεια μπουκάλια, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κ.α.) όπως κατά καιρούς έχουμε δει από αστυνομικές έρευνες (φωτογραφίες, βίντεο, κ.α.) και όχι απ τη φαντασία μας. Για αυτά τα παιδιά κανένας δεν ενοχλήθηκε. Γαργάρα! Αλλά έτσι είναι, ότι έχουν αυτοί οι ίδιοι μέσα στο βρωμερό μυαλό τους να κάνουν, προσπαθούν να το προσάψουν στην Χρυσή Αυγή αμαυρώνοντας την εικόνα της, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, μόνο με δημιουργήματα της φαντασίας τους!

Δ.Μ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version