Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικής Αθηνών

mant2__article

Μέσα σε ένα κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης έλαβε χώρα η ομιλία συναγωνιστή Κωνσταντίνου Μποβιάτσου, που είχε σαν θέμα την δολοφονία ενός ηρωικού ΕΛΛΗΝΑ που έπεσε, στις 28 Φλεβάρη 1975, χτυπημένος από τις σφαίρες θρασύδειλων δολοφόνων, στην γειτονική Ιταλία. Ο συναγωνιστής διηγήθηκε με εξαιρετικά παραστατικό τρόπο τα συγκλονιστικά στοιχεία της αποτρόπαιης δολοφονίας του 22χρονου Έλληνα, που το μόνο του ”έγκλημα” ήταν το ότι δεν συνέπραξε με τα εγκληματικά στοιχεία που εκείνη την εποχή ήθελαν να τυλίξουν την Ιταλία στο χάος. Η εν λόγω υπόθεση παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς εμφανίζει πολλές ομοιότητες με τις σημερινές συνθήκες που επικρατούν στον Ελλαδικό χώρο, και αφορούν την εγκληματική- τρομοκρατική δράση της αριστεράς.

Μια ομάδα 5.000 αριστερών επιτίθεται στα γραφεία του MSI. Ο διάδρομος πίσω από την κεντρική είσοδο τυλίγεται στις φλόγες από βόμβες μολότοφ, αλλά και βενζίνη που έχυναν οι θρασύδειλοι κομμουνιστές εγκληματίες στον κατηφορικό δρόμο, η οποία πέρναγε κάτω από την πόρτα, και έτσι όλο το κτίριο σε λίγη ώρα άρπαξε φωτιά. Οι 50 μόλις εθνικιστές που βρίσκονται μέσα στο αυτό αποφασίζουν να κάνουν -εντελώς άοπλοι- μια ακόμα ηρωική έξοδο, και να το εγκαταλείψουν από την πλαϊνή πόρτα, όμως γίνονται αντιληπτοί από τους αριστερούς και δέχονται καταιγιστικούς πυροβολισμούς από τους θρασύδειλους εγκληματίες.

Μια σφαίρα διαπερνά το κρανίο αλλά και τον λαιμό του Μιχάλη και σφηνώνεται εσωτερικά του δεξιού κροτάφου του. Χάνει τις αισθήσεις του, αλλά είναι ακόμη ζωντανός. Τον μεταφέρουν μέσα στα γραφεία και αναμένουν ενισχύσεις, οι οποίες καταφθάνουν μετά από λίγη ώρα. Μπροστά στην θέα των άοπλων εθνικιστών οι ένοπλοι θρασύδειλοι εγκληματίες υποχωρούν εξακολουθώντας να πυροβολούν, χωρίς ευτυχώς να πετύχουν κανέναν. Ο 22χρονος Μιχάλης Μάντακας μεταφέρετε στο χειρουργείο όπου όμως αφήνει την τελευταία του πνοή.

Μετά την συγκλονιστική ομιλία, τον λόγο πήρε ο Βουλευτής του κόμματος Ηλίας Παναγιώταρος, για να μας υπενθυμίσει αλλά και να μας τονίσει, ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα, καθώς οι τακτικές των θρασύδειλων αριστεριστών παραμένουν πάντα οι ίδιες, με «τυφλά» χτυπήματα με βόμβες, επιθέσεις 50-100 αναρχοαριστεριστών εναντίον ενός, καθώς και με ένοπλες επιθέσεις εναντίον άοπλων στόχων, με σκοπό να σκοτώσουν. Αυτές ήταν και θα είναι πάντα οι τακτικές τους, καθώς έμβλημα και σημαία τους είναι η ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ και η ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50
Τρίτη Τετάρτη Σάββατο 19:00 – 21:00
2155303112-114

Exit mobile version