Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ, Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Η Σημαία είναι η Ψυχή μας!

100_1033

Στα πλαίσια της εκδήλωσης μνήμης για τους εκτελεσθέντες από τις δυνάμεις κατοχής, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, κλιμάκιο Συναγωνιστών παραβρέθηκε στην εκδήλωση, παρουσία και του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστή Α. Γρέγου, παρά την λυσσαλέα επιμονή του «προοδευτικού» δημάρχου της Κασσάνδρας Παπαγιάννη να αποκλείσει εντελώς αυθαίρετα την Χρυσή Αυγή και παρόλο που είχε προηγηθεί δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο η αντιπολίτευση του Δήμου στήριζε την συμμετοχή όλων των πολιτικών σχηματισμών.

 

Συντεταγμένα και με τις σημαίες ψηλά, οι Συναγωνιστές κατέθεσαν στεφάνι με το πέρας της τελετής. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε ενημερωτική δράση με διανομή εφημερίδων του κινήματός μας στην κεντρική πλατεία της Κασσάνδρας, όπου και  ενημερωθήκαμε πως η Ελληνική σημαία έξω από το Δημαρχείο ήταν σκισμένη. Το κλιμάκιο των Συναγωνιστών μετέβη στον χώρο και ακολούθησε τελετή υποστολής της σκισμένης σημαίας και έπαρσης νέας Ελληνικής Σημαίας, τραγουδώντας τον Εθνικό μας Ύμνο.

 

Αντίθετα με μερικούς κρατικοδίαιτους καρεκλοκένταυρους, στην ψυχή κάθε Χρυσαυγίτη υπάρχει πάντα η Ελληνική Σημαία, την οποία υπερασπίζεται με κάθε μέσο.

 

Ζήτω η Νίκη!

 

Σέρρες: Η απάντηση μας στις παρακρατικές προκλήσεις είναι η ανταπόκριση του κόσμου

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, Συναγωνιστές ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για ενημερωτική δράση. Τα φύλλα της εφημερίδας της Χρυσής Αυγής εξαντλήθηκαν τάχιστα ενώ η πλειοψηφία των οχημάτων σταματούσαν και ζητούσαν υλικό. Η δράση ολοκληρώθηκε μπροστά από τα γραφεία της Τ.Ο. με τους Συναγωνιστές να τραγουδούν τον Ύμνο του Κινήματος.

Σε παρακείμενο δρόμο ελάμβανε χώρα μια «αντιφασιστική» συγκέντρωση, στην οποία παρέστησαν οι τοπικοί γνωστοί ανθέλληνες. Η εικόνα των περαστικών που προσέρχονταν αυτοβούλως και ζητούσαν μια εφημερίδα της Χρυσής Αυγής ήταν η καλύτερη απάντηση στους «χρήσιμους ηλιθίους» του συστήματος, των οποίων η εκδήλωση διαλύθηκε λόγω ανύπαρκτης προσέλευσης. Την ώρα που η Χρυσή Αυγή αυξάνει τα ποσοστά της μέρα με τη μέρα, αυτοί ας συνεχίσουν να φορούν τις κουκούλες τους και να μουτζουρώνουν τοίχους συναγωνιστών. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!

Χρυσή Αυγή – Τ.Ο. Σερρών, Βασιλέως Βασιλείου 25, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα & Τετάρτη 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

 

 

Exit mobile version