Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεφτίλες ΠΑΣΟΚιστανοί… αποθέωσαν τον Τζέφρυ, τον καταστροφέα της χώρας! ΒΙΝΤΕΟ

jefry-synedrio__article

Ένα θέαμα πέρα από κάθε λογική αντικρίσαμε χθες στα τηλεοπτικά δελτία. Αφιονισμένοι ΠΑΣΟΚιστανοί (οι διορισμένοι, που τρώνε ακόμα καλά, παρά το μνημόνιο και την εκτέλεση του ελληνικού λαού) υποδέχονται τον εθνικό ολετήρα Τζέφρυ Παπανδρέου.

Θα ήταν λογικό, αυτά τα θλιβερά κομματόσκυλα, να τον πάρουν με τις πέτρες, όχι για εθνικούς λόγους, αλλά γιατί πήγε το κόμμα τους από το 43% στο 3% κι ακόμα πέφτουν. Αντ’ αυτού, με συνθήματα όπως “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό”, “Παπανδρέου – Παπανδρέου”, “Να ‘τος να ‘τος ο πρωθυπουργός”, “Γιώργο γύρνα πίσω” και με έντονα χειροκροτήματα και φωνές επευφημίας σχεδόν όλοι οι σύνεδροι και αρκετοί “κλακαδόροι” αποθέωσαν τον εφευρέτη του μνημονίου.

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα χιλιάδες ΠΑΣΟΚιστανοί (αλλά και νεοδημοκράτες και κουκουέδες και συριζαίοι) καλά βολεμένοι στο δημόσιο και τις κομματικές επιχειρήσεις, που ζουν εις βάρος των εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών που καταστρέφονται από την ανεργία και την ανέχεια. Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής για συνολική ανατροπή του άθλιου πολιτικού συστήματος συνεχίζεται μέχρι να υπάρξει πραγματική ισονομία για όλους τους πολίτες και τα κομματόσκυλα να πάνε σπίτι τους!

Υ.Γ.: Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν τα σχόλια που συνοδεύουν το εν λόγω βίντεο στο Youtube. Ας σημειωθεί ότι δεν το έχει αναρτήσει η Χρυσή Αυγή, αλλά το newsit του Ευαγγελάτου, απευθύνεται δηλαδή σε… ευρύτερο πολιτικά κοινό.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

– “‘Όσοι θέλετε ξανά Παπανδρέου εύχομαι να καταντήσετε να κοιμόσαστε σε παγκάκια και να τρώτε από τα σκουπίδια…”

– “ΠΟΣΟΥΣ Μ…ΚΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ;;;;”

– “Κοπρόσκυλα, που αποθεώνετε τον προδότη της Ελλάδας και τον απόλυτο ηθικό αυτουργό των αυτοκτονιών και της διάλυσης των πάντων. Καθάρματα που έχετε και περίσσιο θράσος αντί να το βουλώνετε και να τρώτε στα κρυφά τα κλεμμένα. Ντροπή σας ρε , άλλοι συνάνθρωποι σας , πεθαίνουν καθημερινά από τη φτώχεια και την ανέχεια και άλλοι είναι χρόνια άνεργοι. Αλλά τι ξέρετε εσείς, περά από το συμφέρον για την τσέπη σας;” 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version