Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

xamail__article__article

Σύσσωμο το βρωμερό πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο πολεμάει, βρίζει, συκοφαντεί και απειλεί νύχτα-μέρα τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν θα τους περάσει όμως. Σε καμία περίπτωση. Βρίζουν και συκοφαντούν ποιοί; Οι ανθέλληνες, οι επαγγελματίες ψεύτες και λασπολόγοι, οι αστράτευτοι, οι άθεοι, οι απάτριδες, οι εθνομηδενιστές. ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΟΥΝ των Συναγωνιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όλοι αυτοί οι κοπρίτες και τσόγλανοι. Να το εμπεδώσουν για τα καλά. Ο Ελληνικός Λαός εμπιστεύεται και στηρίζει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα προστατέψει μέχρις εσχάτων τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ, γνήσια Ελληνικό και έντιμο πολιτικό φορέα που του έχει απομείνει. Για αυτό λοιπόν λαμόγια, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς…

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.
Ξ.Ψ.

 

Συγκλονιστική επιστολή 8χρονης μαθήτριας αποκαλύπτει την τραγωδία των μνημονίων

 

Με την παρούσα, θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα θέμα, το όποιο εμένα με αγγίζει πολύ και ξέρω, από σχετικά άρθρα σας, ότι αγγίζει και εσάς. Γεννήθηκα και μεγάλωσα μέχρι τα χρόνια της εφηβείας στον Πειραιά. Όταν έγινε ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους συμμάχους τον Ιανουάριο του 1944 ήμουν μόλις δυο ετών. Το μονό που θυμάμαι από αυτόν τον βομβαρδισμό, κι αυτό σαν σε όνειρο, είναι ότι ξαφνικά η μέρα έγινε νύχτα μέσα σε έναν φοβερό θόρυβο. Κατοικούσα στην οδό Αλκιβιαδου πίσω από τον Άγιο Κωνσταντίνο στο κέντρο του Πειραιά. Το πίσω μέρος του σπιτιού που μέναμε γκρεμίστηκε τότε από βόμβα. Γλυτώσαμε από θαύμα. Όταν μεγάλωσα και άρχισα να βγαίνω στη γειτονιά και να παίζω με τα άλλα παιδιά, έβλεπα, ότι σε έναν δρόμο λίγο πιο πάνω από το σπίτι μας, υπήρχαν πολλά ερείπια από εκείνον τον βομβαρδισμό, Ήταν στην οδό Ευριπίδου. Μέχρι που μετακομίσαμε από τον Πειραιά το 1955, αλλά και αρκετά χρόνια μετά, τα ερείπια υπήρχαν εκεί, όπως και στο πίσω μέρος του σπιτιού, που μέναμε. Από τους γονείς μου άκουγα για την τραγική ταφή κάτω από τα ερείπια των γραφείων της Ηλεκτρικής Εταιρείας των κοριτσιών της Οικοκυρικής σχολής και των δασκάλων τους κατά τον βομβαρδισμό εκείνο. Όμως μόλις τελευταία, διαβάζοντας σχετικά άρθρα στο ιντερνέτ συνειδητοποίησα, ότι τα ερείπια που έβλεπα στην οδό Ευριπίδου ήταν εκείνα που είχαν καταπλακώσει τα κορίτσια (από ότι διάβασα το κτίριο ήταν στο τετράγωνο που περικλείετο από τις οδούς Β. Κωνσταντίνου, νυν Ηρώων Πολυτεχνείου, Ναυάρχου Μπίτη, νυν Καραολή και Δημητρίου, Ευριπίδου και Ελ. Βενιζέλου). Επισκέφτηκα πρόσφατα τον τόπο της τραγωδίας και διαπίστωσα, όπως το περίμενα άλλωστε, ότι τίποτα δεν θυμίζει το τραγικό περιστατικό. Μάλιστα ρώτησα και κάποιους που είχαν καταστήματα στο τετράγωνο αυτό και κάνεις δεν ήξερε, ούτε είχε ακούσει τίποτα σχετικό. Θεωρώ, ότι σαν ελάχιστο φόρο τιμής προς τις αδικοχαμένες αυτές ψυχές, αλλά και για όλα τα θύματα του άμαχου πληθυσμού εκείνου του άδικου βομβαρδισμού θα έπρεπε να υπήρχε εκεί σε κάποιο σημείο τουλάχιστον μια αναμνηστική πλάκα. Πεντέμισι χιλιάδες θύματα δεν είναι λίγα για να ξεχαστούν. Αν βρίσκετε την σκέψη μου σωστή, θα ήθελα να σας παρακαλέσω, να προσπαθήσετε για να την υλοποιήσετε. Ξέρω, ότι θα βρείτε έντονη αντίδραση από τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», αλλά ξέρω επίσης, γιατί παρακολουθώ τις δράσεις σας, ότι είστε δυναμικοί, επίμονοι και αποφασιστικοί

Με εκτίμηση
Π.Ρ.
Συνταξιούχος Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος
ΕΜΠ

 

Ξεφτίλες ΠΑΣΟΚιστανοί… αποθέωσαν τον Τζέφρυ, τον καταστροφέα της χώρας! ΒΙΝΤΕΟ

 

Η κα Κοτσώνη εργάζεται σε αγγλικά μέσα ενημέρωσης . Είναι κόρη νυν βουλευτού του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτήρισε Έλληνες μαθητές ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ, γιατί φωτογραφήθηκαν μπροστά από τα κλεμμένα ελληνικά μάρμαρα του Παρθενώνα στο βρετανικό μουσείο.

 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 

Π.Δ.

 

Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο: ΟΧΙ στην υποδούλωση – ΟΧΙ στο μνημόνιο

 

Αφαίρεση της Ελληνικής Ιθαγένειας από το ανθελληνικό και εύηθες υποκείμενο εν ονόματι Ηλέκτρα Κοτσώνη, κόρη πρώην υφυπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Κοτσώνη. Τόλμησε να αποκαλέσει ” Εθνική Βλαχιά” ,σε άρθρο της ( ούσα δημοσιογράφος στο επάγγελμα ) το οποίο και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ” LIFO ” της Βρετανίας, την κίνηση μαθητών Γυμνασίου της Κορίνθου, οι οποίοι ως εκδρομείς στην Αγγλία θέλησαν να φωτογραφηθούν μπροστά στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ αγάλματα, σε γνωστό Βρετανικό μουσείο, κρατώντας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία στα χέρια τους !

 

Ντροπή και αίσχος για όσα διαδραματίστηκαν από μέρους της να διασύρει τα Ελληνόπουλα και κατ’ επέκταση την Ελλάδα μας με τέτοιον τρόπο. Ύβρις! Ανάξια και ξεπεσμένη Ελληνίδα και προφανώς γέννημα ανάλογων ανθελληνικών οικογενειακών αρχών !

Α.Ν.Κ.

 

Μεγαλεία στην Αγγλία: Ο leader of syriza προσκεκλημένος του London School Of Economics!

 

Με την επιστολή μου, θα ήθελα να αναφερθώ στα σχόλια των αριστερών και άλλων «θολοκουλτουριαρηδων» σχετικά με την απόφαση της Χρυσής Αυγής να ξεκινήσει μαθήματα Ιστορίας και ελληνικής μυθολογίας σε Ελληνόπουλα.

 

Είμαι 42 ετών, ανήκω δηλαδή σε αυτή την γενιά της Μεταπολίτευσης, που πέρασε τα εφηβικά της χρόνια την δεκαετία του ’80.

 

Θα σας εξιστορήσω ένα μικρό περιστατικό που θυμάμαι από τα μαθητικά μου χρόνια. Στην Τρίτη Λυκείου τότε, είχαμε τις «δέσμες», μαθήματα επιλογής για να δώσουμε εξετάσεις στο πανεπιστήμιο, και μερικά μαθήματα που ονομάζονταν «κορμού» γιατί ήταν γενικής παιδείας και τα είχαμε όλοι. Σε ένα από αυτά, το είχε φέρει η κουβέντα στην τάξη, και είχε γίνει λόγος από την καθηγήτρια, για την Βόρειο Ήπειρο… Η εν λόγω καθηγήτρια δίδασκε ιστορία κορμού. Πασοκάρα, αδιάφορη για την διδασκαλία, πάντα απροετοίμαστη για την παράδοση του επόμενου μαθήματος, σωστό «υπόδειγμα» εκπαιδευτικού λειτουργού… (Παρένθεση -για την ιστορία και μόνο – : έμαθα πως πολύ αργότερα, όταν είχα τελειώσει και το Πανεπιστήμιο, ότι η κυρία αυτή είχε γίνει Λυκειάρχης στο ίδιο σχολείο…!) Η καθηγήτρια – θυμάμαι – είχε πει ότι πως δεν μπορούμε να έχουμε αξιώσεις για τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, και επιπροσθέτως ότι αντιμετωπίζονται σωστά και πολιτισμένα από το αλβανικό κράτος (καθεστώς Χότζα ακόμη, όταν είχε γίνει η συζήτηση- ουδέν σχόλιον- ) και θυμάμαι πετάχτηκε ένας συμμαθητής Χρυσαυγίτης που δεν «μασούσε» τίποτα με τους αριστερούς καθηγητές και τους έκραζε όταν κάνανε προπαγάνδα, (αλήθεια τόσα χρόνια που οι κομμουνιστές είχαν φλομώσει την νεολαία στην προπαγάνδα μέσα στα σχολεία, αυτά τα ξεχνάνε κάποιες εφημερίδες και δημοσιογράφοι;!) και την ξεμπρόστιασε μπροστά σε όλη την τάξη για τις ανακρίβειες της και την απαράδεκτη άποψή της…

 

Και εγώ είχα θυμώσει πολύ, και ήθελα να μιλήσω, για τον επιπρόσθετο λόγο ότι ήξερα πολύ καλά τι περνούσαν οι Έλληνες την εποχή του Χότζα, γιατί από την πλευρά της μητέρας μου, ο παππούς μου ήταν Έλληνας της Βορείου Ηπείρου, από Πρεμετή, (είχε έρθει όταν ήταν πολύ νέος ακόμη στην Αθήνα, όπου έκανε οικογένεια πριν τον πόλεμο.) Αλλά ο ένας εκ των αδελφών του και άλλοι συγγενείς (ξαδέλφια του κλπ) είχαν μείνει στην Αλβανία και πέρασαν τα πάνδεινα με τον κομμουνισμό…

 

Είναι όνειδος λοιπόν, στην Λογική και την Αλήθεια, να μιλάει σήμερα η αριστερά για «προπαγάνδα» της χρυσής αυγής στα σχολεία, για παιδομάζωμα κλπ. κλπ. (Αν είναι δυνατόν να αναφέρουν την λέξη ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ οι αριστεροί!) Δικά τους πεπραγμένα είναι αυτά! Ας μην ξεχνάμε, μιας και μιλάμε για σχολεία, πως τους τοίχους των σχολείων η ΚΝΕ και οι αναρχοκομμουνιστές τους έχουν μετατρέψει σε διαφημιστικό χώρο για να προσελκύσουν την νεολαία. Να μιλήσουμε για συνθήματα μπροστά στα σχολεία; «Ούτε μια μέρα στο στρατό», «Έλληνες είστε και φαίνεστε» «θέλουμε αλβανούς συμμαθητές» και πολλά άλλα, που σκοπό έχουν να τα βλέπουν τα ελληνόπουλα και να «μαθαίνουν»…(Αυτά βέβαια, δεν είναι προπαγάνδα για τους αριστερούς! Είναι η ελευθερία της «έκφρασης». Είναι η «δημοκρατία» και η «ελευθερία»… Μόνο που ελευθερία γνώμης δικαιούνται να έχουν μόνο αυτοί – τι λογική παραδοξότητα αλήθεια!) Ο λαός, όπως σωστά έχουν – για λόγους παραπλάνησης – πει και οι ίδιοι οι αριστεροί, έχει και μνήμη και κρίση. Ακριβώς όμως, επειδή έχει μνήμη και κρίση, ετοιμάζεται να τους στείλει από κει που ΄ρθαν… Ετοιμάζεται να σηκώσει ψηλά, την μόνη εθνική φωνή, τη φωνή των Ιδανικών της Φυλής, τη Φωνή της Χρυσής Αυγής, για να βαδίσει στο μέλλον που ονειρεύτηκαν και έχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοι μας!

 

Γ.Γ.

 

3 Μαρτίου 1957: Μνήμη Εθνομάρτυρα Γρηγόριου Αυξεντίου

 

Συγχαρητήρια στον Γ.Μάστορα για το άρθρο “Τα παιδία παίζει”. Είναι δυστυχώς αλήθεια ότι οι ιθύνοντες κρίνουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά ακολουθώντας το δόγμα “τα καλά και συμφέροντα”. Ας μη ξεχνούν όμως όλοι όσοι λοιδορούν το εθνικιστικό κίνημα ότι “έστι δίκης οφθαλμός…”.

 

Α.Θ.

πηγή

 

Exit mobile version