Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η μεταναστευτική πολιτική του ισραηλινού κράτους και η υποκρισία των ελληνόφωνων αντιρατσιστών

sraeli-childabuse1__article

Καθημερινώς και αδιαλείπτως τα κοινοβουλευτικά κόμματα και οι συνέταιροί τους, μεγαλοεργολάβοι-εκδότες και ιδιοκτήτες των μέσων μαζικής ενημέρωσης βομβαρδίζουν τον Ελληνικό Λαό με τόνους λάσπης για τα φαινόμενα «ρατσισμού» στη χώρα μας εις βάρος των μεταναστών. Δίχως την παραμικρή ύπαρξη στοιχείων δε, κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή για σωρεία «ρατσιστικών» εγκλημάτων, επιδιώκοντας με αυτό τον τρόπο την λαϊκή κατακραυγή και καταδίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Αγαπημένη επωδός των κατηγοριών εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, εκείνη του αντισημιτισμού.

Παραθέτουμε λοιπόν, τμήματα μόνο της εφαρμοζόμενης μεταναστευτικής πολιτικής του κράτους του Ισραήλ, αναμένοντας την καταδίκη της από τα κόμματα της Αριστερής και της Δεξιάς πτέρυγας του κοινοβουλίου. Προσφάτως το Ισραήλ εισήγαγε ένα νέο αντιμεταναστευτικό νόμο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της εισροής μεταναστών από χώρες της Αφρικής, διαμέσου των αιγυπτιακών συνόρων. Συμφώνως προς το νέο αυτό νόμο, οι παράνομοι μετανάστες θα αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης μέχρι 3 έτη για την παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ οι ισραηλινοί πολίτες που βοηθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο ή παρέχουν στέγη σ’ εκείνους, αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι 15 χρόνια. Ο νέος αντιμεταναστευτικός νόμος δίνει το δικαίωμα στις κρατικές αρχές του Ισραήλ, να φυλακίζουν δίχως δίκη εκείνους που διαμένουν παράνομα στη χώρα αλλά και εκείνους που αιτούνται ασύλου (!), ενώ εντύπωση προκαλεί πως για τρία τουλάχιστον χρόνια δε προβλέπεται το ενδεχόμενο απέλασής τους! Επιπρόσθετα, ο νόμος προβλέπει αυστηρότατες ποινές για τους μετανάστες που εργάζονται στο Ισραήλ. Επί παραδείγματι, ποινή φυλάκισης θα βαρύνει εκείνους τους μετανάστες οι οποίοι θα συλληφθούν για αδικήματα τύπου κλοπής ή ακόμη και ζωγραφικής γκράφιτι!

Για να ανταποκριθούν οι αρχές του Ισραήλ στα νέα δεδομένα τα οποία διαμορφώνει ο αντιμεταναστευτικός νόμος έχουν ήδη δημιουργηθεί πτέρυγες υποδοχής και κράτησης των παράνομων μεταναστών στο στρατόπεδο του Saharonim. Αλλά εκείνο που θα κάνει τους «ανθρωπιστές» και αντιρατσιστές των κομμάτων της Δεξιάς και της Αριστεράς να κοκκινίσουν είναι η δήλωση του υπουργού Εσωτερικών του Ισραήλ, Eli Yishai, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Maariv, όπου δήλωσε τα εξής άκρως ρατσιστικά: «Μουσουλμάνοι που φθάνουν εδώ ούτε καν πιστεύουν ότι η χώρα αυτή ανήκει σε μας, στους λευκούς. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι το τέλος της θητείας μου, χωρίς συμβιβασμούς», σημείωσε με δεικτικό τρόπο και απόλυτο ύφος ο Yishai, συμπληρώνοντας την αποφασιστικότητά του για την εκμετάλλευση όλων των εργαλείων που απαιτούνται για να εκδιώξει τους ξένους, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος παράνομος μετανάστης!

Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένουμε την αντίδραση και την καθολική καταδίκη του ρατσιστικού εβραϊκού κράτους από τον ελληνικό πολιτικό κόσμο. Δεν κάνουμε φυσικά λόγο για τις Μ.Κ.Ο. κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, μιας και θα ήταν αδιανόητο να αναμένουμε την καταδίκη των αφεντικών από τους υπαλλήλους τους. Εν τούτοις, οφείλουμε να σημειώσουμε πως ο ρατσισμός του Ισραήλ και της κυβέρνησής του, διόλου φαίνεται να ενοχλεί την τρικομματική ελληνική κυβέρνηση, η οποία ήδη συνεργάζεται αρμονικά σε διάφορους τομείς με το Ισραήλ και μελλοντικά αναμένεται να συνεργαστεί σε περισσότερους. Για να δούμε, κύριοι «δημοκράται και ανθρωπισταί», πόσο «αντισημίτες» θα γίνετε…

πηγή

Exit mobile version