Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κόμπλεξ δημιούργησε στους καθεστωτικούς δημοσιογράφους η “Διάπλαση των Παίδων”

dsc02837_(1)__article

Σε νέο κύμα λιβελογραφημάτων προβαίνει σήμερα η δευτεράντζα της καθεστωτικής δημοσιογραφίας που ελέγχεται από τους μεγαλοεργολάβους και συμβούλους του Αντώνη Σαμαρά. Η αφορμή αυτή τη φορά ήρθε από τις δηλώσεις του Συναγωνιστή, Ηλία Παναγιώταρου, για δημιουργία βρεφονηπιακών σταθμών από την Χρυσή Αυγή. Πολλοί φελλοί του πολιτικού κατεστημένου παρέλασαν είτε από τα κανάλια, είτε από τις σελίδες των καθεστωτικών φυλλάδων για να παραθέσουν την «άποψη» τους, απουσίαζε φυσικά η άποψη της Χρυσής Αυγής για το θέμα, ως είθισται στην «δημοκρατική» δημοσιογραφία.

Η υποκρισία τους προφανής και τα πολιτικά τους κίνητρα εμφανή, όμως αξίζει να κάνουμε έναν σχετικό σχολιασμό που θα καταδείξει για άλλη μία φορά το πόσο καθεστωτικά ανδρείκελα είναι όλοι αυτοί και το πόσο μακριά τοποθετούνται από την υποτιθέμενη αποστολή τους, που είναι η διάδοση των ειδήσεων.Καταρχάς να παραθέσουμε δύο φωτογραφίες από εκδηλώσεις του ΚΚΕ για μικρά παιδιά, με τις οποίες ουδέποτε ασχολήθηκε η καθεστωτική δημοσιογραφία.

Το δεύτερο σημείο στο οποίο αξίζει να αναφορά είναι ότι οι ρουφιάνοι της καθεστωτικής δημοσιογραφίας έχουν λυσσάξει με την παρουσία εκπαιδευτικών στην Χρυσή Αυγή, όμως δεν λένε τίποτα για το ότι ο Νίκος Γκοβάς, Υπεύθυνος Πολιτιστικών Θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, και το ΔΣ ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας καλούν και μαθητές σε εκδήλωση με πολιτικό περιεχόμενο που διαφημίζεται απευθείας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Το τρίτο σημείο και το πιο ουσιαστικό είναι η κατάντια την Ελληνικής Παιδείας, όπως την βιώνουν τα παιδιά και οι γονείς τους. Όσον αφορά τα δημοτικά σχολεία θα παραθέσουμε την επιστολή αναγνώστη της ιστοσελίδας μας, που είναι ενδεικτική. Για λόγους προστασίας των προσωπικών στοιχείων του αναγνώστη από τους γνωστούς ρουφιάνους της δημοσιογραφίας έχουμε αλλοιώσει τα στοιχεία που θα βοηθούσαν το «έργο» τους.

 

«Αξιότιμοι κύριοι,

 

Πληροφορήθηκα τα γεγονότα που συνέβησαν μετά την εκδήλωση της Αρτέμιδας με θέμα τη «Διάπλαση των Παίδων».

 

Ομολογώ ότι δεν σας είχα ψηφίσει στις εκλογές γιατί σας θεωρούσα ακραίο κόμμα.

 

Ωστόσο, σας δίνω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας να διδάξετε στα Ελληνόπουλα την Μυθολογία και την Ιστορία μας και θέλω να σας ενημερώσω, ώστε να το χρησιμοποιήσετε νομικά, ότι σε Δημοτικό Σχολείο της Αρτέμιδας, την ώρα του μαθήματος της Ιστορίας τα παιδιά τα βγάζουν έξω για γυμναστική και την ώρα του μαθήματος των Θρησκευτικών τα βάζουν να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια. Πολεμούν την ιστορία των προγόνων μας και την Πίστη μας. Δεν θα το αφήσουμε να συμβεί.

 

Έχουν περιέλθει δε σε γνώση μου παράπονα και άλλων γονέων για την ίδια τακτική και σε άλλο σχολείο της περιοχής. Τα στοιχεία μου είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επικοινωνία και λεπτομερείς πληροφορίες.

 

Σας ευχαριστώ και σας δηλώνω ότι προτιθέμεθα με άλλους γονείς να σας επισκεφθούμε στα γραφεία σας της Αρτέμιδας, να σας γνωρίσουμε και να φέρουμε τα παιδιά μας σε ανάλογες εκδηλώσεις σας.

 

Σ.Π. Γονέας από Αρτέμιδα»

 

Όσον δε το ζήτημα των βρεφονηπιακών σταθμών, να καταδείξουμε για άλλη μία φορά την υποκρισία και των δημοσιογραφίσκων του καθεστώτος και των ταγών του πολιτικού κατεστημένου, οι οποίοι ουδέποτε ασχολήθηκαν με το υπαρκτό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί Έλληνες γονείς, οι οποίοι δεν μπορούν να βάλουν τα παιδιά τους στον βρεφονηπιακό σταθμό, επειδή η είσοδος σε αυτούς γίνεται με «κοινωνικά κριτήρια», δηλαδή οι λαθρομετανάστες έχουν πρώτη προτεραιότητα.

 

Γίνεται εμφανές οπότε ότι οι ταγοί του πολιτικού κατεστημένου και οι ουραγοί τους της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, τηρούν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όχι ως προς εμάς, αυτό μας είναι έτσι και αλλιώς αδιάφορο, αλλά απέναντι στον Έλληνα πολίτη και τα προβλήματα του. Στον Έλληνα ο οποίος λαμβάνει κομμουνιστική παιδεία για τα παιδιά του, διδαγμένη από κομμουνιστές καθηγητές που διαστρεβλώνουν συνειδητά την αλήθεια, χάριν κομματικών συμφερόντων. Μια καταφανέστατη αδιαφορία απέναντι στον Έλληνα, ο οποίος δεν βρίσκει θέση για να βάλει το παιδί του στον βρεφονηπιακό σταθμό.

 

Τρανό παράδειγμα των παραπάνω το βιβλίο της Ρεπούση, το οποίο η Νέα Δημοκρατία ήθελε να το δώσει σε παιδάκια για να δηλητηριαστούν από το μίσος και το κόμπλεξ της εν λόγω βουλευτού της ΔΗΜΑΡ ενάντια σε οτιδήποτε Ελληνικό.

 

Παρουσιάζουν την Χρυσή Αυγή ως «πρόβλημα», προκειμένου να αποκρύψουν τα πραγματικά προβλήματα της στρεβλής παιδείας που αυτοί δημιούργησαν και της οποίας τα αποτελέσματα μπορούμε να δούμε εμφανώς στα στενά γύρω από την Πλατεία Ομονοίας που είναι γεμάτη από Ελληνόπουλα που σαπίζουν από την μάστιγα των ναρκωτικών. Ο Έλληνας, όμως, έχει προ πολλού ξυπνήσει και αδιαφορεί για τα δημοσιεύματα των «ημετέρων» της φαυλοκρατίας του μνημονίου. Τους έχει κατατάξει ήδη στην πλήρη ανυποληψία και έπεται και συνέχεια…

 

Αντιθέτως η Χρυσή Αυγή απολαμβάνει την αποδοχή και την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων Ελλήνων, δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερο κόμπλεξ και περισσότερο φόβο στο καθεστώς. Το γεγονός δε ότι όλοι αυτοί βλέπουν τις δημοσκοπήσεις χωρίς τις αλλοιώσεις που τους γίνονται πριν δημοσιευτούν μας χαροποιεί ιδιαίτερα και τους τις αφιερώνουμε εγκαρδίως.

ΠΗΓΗ

 

 

 

 

Exit mobile version