Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

xamail__article__article

Συναγωνιστές εάν έχετε την διάθεση, θα βρείτε σε αρχεία της τοπικής τηλεόρασης της Πάτρας τον Καφετζόπουλο να βγαίνει από τα δικαστήρια Πατρών και να δίνει συνέντευξη σχετικά με την σύλληψη του γιου του σε επεισόδια που γίνανε την τελευταία μέρα του Πατρινού Καρναβαλιού το 2003. Τότε μια ομάδα από μεθυσμένους νεαρούς ξεκίνησε να σπάει τα πάντα στην πλατεία Γεωργίου και να κάνει το απίστευτο πλιάτσικο στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής. Μεταξύ των συλληφθέντων φυσικά ήταν και ο γιος του Καφετζόπουλου ο οποίος προφανώς θεωρεί πως κατάφερε να δώσει σωστή ανατροφή στον γιο του. Ας μην μιλάει για τα δικά μας τα παιδιά και ας δει το δικό του το μπουμπούκι… που αν δεν ήταν γιος ενός “επώνυμου” θα έπρεπε να σάπιζε ακόμη στην φυλακή. Στη συνέντευξη που έδωσε έξω από τα δικαστήρια πραγματικά χαρίζει πολύ γέλιο κατηγορώντας τους πάντες εκτός από το “παιδί” του και τον ίδιο που απέτυχε!!! Κλασσική τακτική αποτυχημένων γονέων… οι οποίοι είχανε την κατάρα να γεννήσουν τα σημερινά γρανάζια του συστήματος… “αναρχικούς και επίδοξους τρομοκράτες”.

Α.Β.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ: Η εισφορά αλληλεγγύης δεν πάει στους ανέργους, αλλά στους δανειστές! – ΒΙΝΤΕΟ

Μιας και με την κρίση την οικονομική έχουν θιχτεί αξίες της “εκπαίδευσης” πήρα την πρωτοβουλία να σας στείλω άλλο ένα μήνυμα. Διαβάζοντας “Ιστορία” μέσω του σχολικού βιβλίου μαθαίνουμε για το ΕΑΜ (Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο), το ΕΔΕΣ και το ΕΛΑΣ που ίδρυσε αργότερα το ΕΑΜ (ΚΚΕ). Για το ΕΑΜ διαβάζουμε : “Η μεγαλύτερη οργάνωση αντίστασης, με πρωτοβουλία του ΚΚΕ. Κύριοι σκοποί του αγώνας εναντίον των κατακτητών και επιλογή της διακυβέρνησης της χώρας από τον λαό”. Μετά από αυτό όποιον μαθητή και να ρωτήσεις θα σου πει πως ήταν πολύ καλή οργάνωση, μπράβο στο ΚΚΕ και λοιπά. Από την άλλη πλευρά τώρα όσον αφορά τον Ι. Μεταξά, διαβάζουμε πράγματα τα οποία τον φέρνουν με θέσεις γερμανικές και οτι αν ήταν εν ζωή θα ήταν γερμανοτσολιάς. Δεν είμαστε ένας λαός αριστερός , κομμουνιστικός, δεν υποστηρίξαμε ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαστε περήφανοι για όλα τα χρόνια που οι πρόγονοι μας πολέμησαν τους κατακτητές τους, χωρίς δεύτερη κουβέντα και διαπραγμάτευση, έτσι πρέπει να πράξουμε και τώρα απέναντι σε αυτούς. Κομμουνιστική αριστερή κυβέρνηση δεν υπήρξε δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει σε αυτόν τον τόπο, και καλά θα κάνουν να το συνειδητοποιήσουν ορισμένοι.

Ευχαριστώ πολύ,
ένας από τους χιλιάδες μαθητές,
υποστηρικτές σας στον αγώνα σας για την
ελευθερία της πατρίδας.

Κόμπλεξ δημιούργησε στους καθεστωτικούς δημοσιογράφους η “Διάπλαση των Παίδων”

Η υποχρεωτική ασφάλιση των ακινήτων αποτελεί ευθεία παραβίαση του άρθρου 5 παρ. 1 του Συντάγματος. Κανείς δεν μπορεί να υποχρεωθεί να συνάψει μια σύμβαση, όπως η σύμβαση ασφαλίσεως του ακινήτου του. Η ασφάλιση αυτή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασφάλιση της αστικής ευθύνης για ζημίες από τη χρήση οχημάτων. Στην περίπτωση των οχημάτων η ασφάλιση επιβάλλεται διότι ο χρήστης απολαμβάνει την ωφέλεια από τη χρήση του αυτοκινήτου, αλλά ταυτόχρονα θέτει σε κίνδυνο όλους όσους κυκλοφορούν ταυτόχρονα στο δρόμο, πεζούς και εποχούμενους. Η επικίνδυνη δραστηριότητα του χρήστη οχήματος δεν έχει καμία σχέση με την κατοχή ακινήτου. Αυτή δεν είναι επικίνδυνη από μόνη της και άρα δεν δικαιολογείται η υποχρεωτική ασφάλιση του ακινήτου. Με την υποχρεωτική ασφάλιση των ακινήτων το ανήθικο και ξεπουλημένο ψευδοκράτος της Μεταπολίτευσης, που ψυχορραγεί, επιδιώκει να φορτώσει τις δικές του ευθύνες για τις πλημμελείς δημόσιες υποδομές στις πλάτες των πολιτών. Ώστε να μην ευθύνεται να αποζημιώνει τους πληττόμενους από την κρατική αμέλεια. Πέραν τούτου όμως οδηγεί σε ένα ακόμη χαράτσι τη μικρομεσαία ιδιοκτησία, η οποία εκ των πραγμάτων θα εξαναγκασθεί σε εκποίηση στα μεγάλα επενδυτικά συμφέροντα στο χώρο των ακινήτων. Ο μέσος Έλληνας πρέπει πάση θυσία να μείνει χωρίς κομπόδεμα και χωρίς γη και στέγη. Για να είναι απολύτως εξαρτημένος, ανελεύθερος και ανήμπορος. Για να είναι η ψήφος του απολύτως ελεγχόμενη. Υπό τις συνθήκες αυτές ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν είναι απλώς ένα ιδεολογικό ρεύμα. Είναι κοινωνική ανάγκη. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πρέπει να σφραγίσει και να εδραιώσει πολιτικά την αφύπνιση του Γένους των Ελλήνων. Βαρύ το Χρέος, αλλά πρέπει να το σηκώσετε, γιατί δεν υπάρχει κανένας άλλος.

Φίλιππος Ν.

Ηλίας Κασιδιάρης: «Ψευδείς και κακοστημένες από τον Σύριζα οι εις βάρος μου κατηγορίες» – ΒΙΝΤΕΟ

Μην κάνετε ούτε βήμα πίσω! Ο κόσμος σας στηρίζει και να είστε σίγουροι πως όποτε και να γίνουν εκλογές, θα είστε ακόμη πιο ψηλά, σε πείσμα των σκυλιών του Καθεστώτος. Συγχαρητήρια για το πρόγραμμα της διάπλασης των νέων, αποτελεί ιστορική αναγκαιότητα η συνέχισή τους, όσο και να σκούζουν οι προστάτες των λαθρομεταναστών. Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί με μεγαλύτερο ακόμη πείσμα, γιατί είστε η τελευταία ελπίδα του Έθνους!

Μ.Δ.

Αποκαλυπτική ομολογία δουλέμπορου: Η Τουρκία μας στηρίζει!

Θα νικήσουμε διότι αγωνιζόμαστε για το μεγάλο μας Έθνος και ο αγώνας μας είναι δίκαιος! Οι εχθροί μας μπορεί να έχουν στα χέρια τους το χρήμα και τα μέσα ενημέρωσης που καθημερινά χύνουν τόνους χολής κατά της Χρυσής Αυγής, εμείς όμως έχουμε Πίστη και τη Νεολαία στο πλευρό μας!

Ζήτω ο Αρχηγός μας και το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών!

Ι.Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-5-martiou-2013#.UTXIcaLwmCg#ixzz2MeyeE2uh

Exit mobile version