Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρομά δάγκωσε αυτί αστυνομικού και εξαφανίστηκε

roma_dagwse_auti__article

Συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας και ρομά

Το περιστατικό σημειώθηκε, όταν αστυνομικοί έπειτα από πληροφορίες που είχαν, μετέβησαν στην εθνική στο ύψος γνωστού ξενοδοχείου προκειμένου να εντοπίσουν γυναίκες ρομά οι οποίες ήταν ύποπτες για κλοπή… Αφού τις εντόπισαν, στο σημείο κατέφθασαν δεκάδες ρομά -συγγενείς των γυναικών- προκειμένου να αποτρέψουν την προσαγωγή τους αλλά και να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις με έναν ρομά να επιτίθεται σε αστυνομικό, δαγκώνοντας τον στο αριστερό αυτί!

Ο δράστης μετά το επεισόδιο τράπηκε σε φυγή,  ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες και υπέβαλλε μήνυση κατά του ρομά. Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη στον οικισμό τους στον Λαγκαδά χωρίς ωστόσο να καταφέρνει τον εντοπισμό του.

Αυτή είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζει όλη Ελλάδα από την ασύδοτη δράση των «ευπαθών κοινωνικών ομάδων», με την ΕΛ.ΑΣ. δέσμια των αντιρατσιστικών ανησυχιών του υπουργείου ΠΡΟΠΟ, το οποίο ενδιαφέρεται μόνο για την εκλογική ανάσχεση της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/roma-dagkwse-auti-astunomikou-kai-ejafanisthke#.UTZvhzCeN_U#ixzz2MhrrIqoa

Exit mobile version