Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοινωνία μαστουρωμένων θέλει το αντεθνικό Κράτος

drugs2__article__article

Το γεγονός ότι το Καθεστώς το οποίο εξουσιάζει την Πατρίδα μας, είναι αντεθνικό σε κάθε του ενέργεια, είναι λίγο-πολύ γνωστό τοις πάσι. Το γεγονός όμως, πως το ίδιο αυτό Καθεστώς αποποινικοποιεί στην ουσία την καλλιέργεια χασίς, αποδεικνύει οτι προκειμένου να επιτευχθεί η νάρκωση του Λαού μας, το Κράτος δε διστάζει να λάβει τις πλέον ανήθικες αποφάσεις.

Εν προκειμένω, στο νομοσχέδιο περί ναρκωτικών, προβλέπονται ποινές χάδια για εκείνους που κατέχουν ή και καλλιεργούν στο σπίτι τους φυτά κάνναβης, για προσωπική τους χρήση. Επί της ουσίας, πρόκειται για το πρώτο σημαντικό βήμα προς μια μελλοντική πλήρη αποποινικοποίηση των ναρκωτικών. Αυτή η θέση άλλωστε, έχει εκφραστεί ανοιχτά και δημόσια ακόμη και από τα χείλη του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Χαρακτηριστικά, το άρθρο 29 του νομοσχεδίου αναφέρει:

Άρθρο 29 Προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για προσωπική χρήση

1.Δεν τιμωρείται όποιος για δική του αποκλειστική χρήση προμηθεύεται ή κατέχει με οποιονδήποτε τρόπο ναρκωτικά σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται μόνο για την ατομική του χρήση.
2. Όποιος για δική του αποκλειστική χρήση καλλιεργεί φυτά κάνναβης σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται μόνο για την ατομική του χρήση, τιμωρείται με κράτηση μέχρι τριών μηνών και με πρόστιμο μέχρι χιλίων (1.000) ευρώ.
3. Η διαπίστωση του σκοπού εξυπηρέτησης της ανάγκης για δική του αποκλειστικά χρήση της συγκεκριμένης ουσίας γίνεται με συνεκτίμηση του είδους, της καθαρότητας και της ποσότητας του συγκεκριμένου ναρκωτικού, σε συνδυασμό με τη συχνότητα χρήσης, τον χρόνο χρήσης, την ημερήσια δόση και τις ιδιαίτερες ανάγκες χρήσης του συγκεκριμένου δράστη.
4. Όποιος κάνει χρήση ναρκωτικών σε δημόσιο χώρο τιμωρείται με κράτηση μέχρι έξι μηνών και με πρόστιμο μέχρι δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.
5. Με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται όποιος καταρτίζει πλαστή, νοθεύει ή χρησιμοποιεί πλαστή ιατρική συνταγή χορήγησης ναρκωτικών με σκοπό τη χρήση τους από τον ίδιο.

Με πολύ απλά λόγια, το Καθεστώς των διεφθαρμένων ανοίγει το δρόμο για τη δημιουργία μιας κοινωνίας μαστουρωμένων, ούτως ώστε να περιορισθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι λαϊκές αντιδράσεις απέναντι στις αντεθνικές και κατά συνέπεια αντιλαϊκές πολιτικές του. Η περαιτέρω διαιώνιση του συστήματος της σαπίλας και της σήψης περνά και μέσα από τον εθισμό των νέων κυρίως ανθρώπων σε ναρκωτικές ουσίες, η κατοχή και η καλλιέργεια των οποίων πλέον, νομιμοποιείται και κατ’ ουσίαν ενθαρρύνεται από την κυβέρνηση.

Για το σοβαρότατο αυτό θέμα, άμεση ήταν η αντίδραση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, τοποθετήθηκε επί του θέματος δηλώνοντας: «Είχαμε να πούμε πολλά στον κ. Παπανδρέου. Δεν είναι όμως εδώ. Φαίνεται ότι πήγε να ποτίσει τις γλάστρες. Ακόμα και ο δικός τους εισηγητής είχε καταγγείλει αυτή την υπόθεση στην επιτροπή. Σχεδόν ανύπαρκτη η τιμωρία γι’ αυτούς που καλλιεργούν γλάστρες στο μπαλκόνι. Έχει στόχο να κάνει τον κόσμο και τους Έλληνες φυτά, με καμένα εγκεφαλικά κύτταρα και να δέχεται αβίαστα όσα φέρνετε εις βάρος τους».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/koinwnia-mastourwmenwn-thelei-to-antethniko-kratos#.UTfHpRyeN_U#ixzz2Mnq6FWsk

Exit mobile version