Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

xamail__article__article

Εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου στον αγωνιστή βουλευτή της Χρυσής Αυγής κο Ηλία Κασιδιάρη σχετικά με την υπόθεση που θα συζητηθεί στο Εφετείο Αθηνών την 07/03/2013. Εύχομαι να λάμψει η αλήθεια και να ξεσκεπαστεί ο βρώμικος ρόλος των άπλυτων κομμουνοσυριζαίων. Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει την κοινή γνώμη με το μέρος του γιατί η κατηγορία την οποίαν του αποδίδουν είναι αστεία και μακράν του χαρακτήρα του, τον οποίον ποτέ δεν κρύβει και αφήνει να βγαίνει προς τα έξω, με τις όποιες εξάρσεις η ακόμα και ακρότητες όταν στημένα τον προκαλούν οι αντίπαλοι του. Όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες αντιλαμβανόμαστε ποιά είναι η αλήθεια γιατί όλοι ξέρουμε ποιός είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά !!!

Μ.Ι.

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων κτηνοτρόφων

θα ήθελα να σας συγχαρώ για το έργο σας. Μοναδική αχτίδα Ελληνικού φωτός στον σκοταδισμό και στην προσπάθεια εξόντωσης του Ελληνικού πνεύματος. Εύχομαι όπως τότε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι σταμάτησαν τους πέρσες από τα
σχέδια τους να κατακτήσουν την Ελλάδα και στην συνέχεια την Ευρώπη. Που εάν δεν ήταν τότε οι Μεγάλοι της εποχής τους, Μιλτιάδης, Θεμιστοκλής, Λεωνίδας, θα είχαμε ίσως μέχρι και σήμερα μια περσική Ευρώπη. Και το ευχαριστώ τους είναι ο αφανισμός μας.

με φιλικούς χαιρετισμούς
Γ. Ν.

Ο γελωτοποιός Λαζόπουλος επιτίθεται με ιστορικές ανακρίβειες κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό που έκανε η ΧΑ στην Αρτέμιδα δεν ήταν κατηχητικό μίσους αλλά κρυφό Σχολειό, του οποίου την ύπαρξη αμφισβητεί η κ. Ρεπούση. Να που το χει μπροστά της! Και το ξέρω καλά αυτό γιατί είχα την “τύχη” να την έχω καθηγήτρια προ 20ετίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών! Ας γνωρίζει όμως ότι από το ένα αυτί μπήκαν και από το άλλο βγήκαν όσα μας έμαθε! Και μην τολμήσουν να μαγαρίσουν και μια γενιά ακόμη. Δε γέννησα παιδιά για να μου τα κάνουνε
γενιτσάρους αυτοί!

Και μια “ρητορική” ερώτηση: Γιατί όλα τα εθνικοθρησκευτικά περιοδικά, εγκεκριμένα από το Υπουργείο για τη μαθητιώσα νεολαία, έχουν εξοστρακιστεί από τα σχολεία; Οι “προοδευτικοί” εκπαιδευτικοί τα σνομπάρουν όπως κάνουν
και με την έπαρση της σημαίας και με τον εκκλησιασμό που τείνουν να εκλείψουν(παρανόμως). Ύστερα αναρωτιούνται, υποκριτικά βεβαίως, γιατί τα δύσμοιρα παιδιά γίνονται αναρχικοί και τρομοκράτες. Τα άθεα γράμματα υφαίνουνε το σάβανο του Έθνους! Ξυπνήστε γονείς συνέλληνες ,που πονάτε τα παιδιά σας, και ελέγξτε τους για να πάψει η ασυδοσία τους.
Το άρθρο 16 του ισχύοντος Συντάγματος μιλάει ξάστερα για το ποιος πρέπει να είναι ο προσανατολισμός της Αγωγής των Ελληνοπαίδων αλλά αυτοί τον έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια προ πολλού!

Σ.Ε.

Συνιστώσα του Τσίπρα κατά της ελληνικής ΑΟΖ

Σχετικά με το βίντεο που παρουσιάζουν οι σιωνιστές της Αγγλίας σαν ομολογία εγκλημάτων, αποδεικνύεται ότι οι εχθροί μας βρίσκονται σε καθεστώς πανικού με την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής. Αν θεωρούν ότι με τέτοιες μεθόδους θα ανακόψουν την πορεία μας, έχουν βαθιά μεσάνυχτα!

Συνεχίζουμε με τον ίδιο και ακόμη μεγαλύτερο φανατισμό μέχρις ότου, η Ελλάδα θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες.

Δ.Γ.

Νέος τραγέλαφος κατά Χρυσής Αυγής: και στα καφενεία πήραν στο ψιλό τους υβριστές μας -BINTEO

Πόσο γελοίοι μπορεί να γίνουν οι δημοσιογράφοι των διαπλεκόμενων μέσων, παρουσιάζοντας σαν τεκμήριο ενοχής ένα βίντεο, όπου κάποιος μιλά στο καφενείο; Σε λίγο θα διστάζουμε να μιλήσουμε στο σπίτι μας, μην τυχόν και πούμε κάτι που δεν αρέσει στο σύστημα των διεφθαρμένων. Δηλαδή όσα λέει σε καφενειακή συζήτηση ο καθένας, απηχούν τις θέσεις του κόμματος που υποστηρίζει; Είναι ανόητοι και ανίκανοι να σας πλήξουν, οποιοδήποτε μέσο κι αν μεταχειριστούν. Ο λαός σας στηρίζει με θέρμη, είστε η τελευταία ελπίδα του Έθνους!

Κ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-7-martiou-2013#.UTih8dbwmCg#ixzz2Mrf2qULi

Exit mobile version