Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα συγκοινωνούντα δοχεία του Σύριζα και των “αναρχοαυτόνομων” εξτρεμιστών

syriza-anarxikoi__article

Οι ομοιότητες Σύριζα και αναρχικών είναι πια ολοφάνερες!

Η Οργάνωση Ηρακλείου της Νεολαίας του Σύριζα έβγαλε πρόσφατα ανακοίνωση που κατήγγειλε την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Χερσόνησο την Κυριακή 3 Μαρτίου: “Η αντίθεσή μας με τη συμμορίτικη ομάδα της Χρυσής Αυγής δεν έχει να κάνει με μια σύγκρουση δύο άκρων, αλλά με σύγκρουση δύο εντελώς διαφορετικών κόσμων… Ο ναζισμός δεν είναι μια ιδεολογία που γεννήθηκε χθες“.

Στο ίδιο – και πανομοιότυπο- μήκος κύματος βρίσκοταν και η ανακοίνωση των “Αναρχικών ” της κατάληψης Ευαγγελισμού (στις 23 Νοεμβρίου 2012): “Η αντίθεσή μας αυτή δεν είναι “συμμορίτικη”. Δεν πρόκειται απλά για “σύγκρουση 2 άκρων”. Αλλά για σύγκρουση 2 ολόκληρων κόσμων… Ο φασισμός δεν είναι κάτι που εκδηλώνεται από τη μια μέρα στην άλλη“.

Έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία για το γεγονός ότι και οι δύο ανακοινώσεις συντάχθηκαν από το ίδιο άτομο; Όσο για μας, ως Τ.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, επαναλαμβάνουμε απερίφραστα και απλά ότι Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-sugkoinwnounta-docheia-tou-suriza-kai-twn-anarchoautonomwn-ejtremistwn#.UTizrdbwmCg#ixzz2MrvAySw1

Exit mobile version