Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Ξάνθης, Θεσσαλονίκης, Κεφαλλονιάς – Ιθάκης

pro__article

Μια εθνικιστική μέθεξη ήταν η συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, την Τρίτη 5 Μαρτίου 2013, όπου προβλήθηκε επιμελημένο βίντεο από την ιστορική πλέον εκδήλωση του Κινήματος για τα Ίμια. Μια επέτειος μνήμης και τιμής που πραγματοποιείται ανελλιπώς κάθε χρόνο. Και η φετινή χρονιά ήταν εντυπωσιακότερη σε όγκο και παλμό, περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Ήταν 2 Φεβρουαρίου όταν οι Έλληνες Εθνικιστές κατέκλυσαν τον χώρο μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών όπου βρίσκεται το ηρώο. Εκεί ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος, με πύρινα λόγια, ξεσήκωσε τις καρδιές μας με τις ιερές Εθνικιστικές ιδέες, τις οποίες πρεσβεύει  και υπερασπίζεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. Κι ενώ στην ατμόσφαιρα δονούσαν τα συνθήματα “Αίμα, Τιμή Χρυσή Αυγή” και “Λαός, Στρατός, Εθνικισμός”, ο Αρχηγός μάς ταξίδεψε στην παγωμένη εκείνη νύχτα, όταν οι τρεις υπερασπιστές της Τιμής και της Ακεραιότητάς των Ελληνικών αιθέρων έσβηναν στα παγωμένα νερά του Αιγαίου μας. Σε αντίθεση με τους γραικύλους που οι ξένοι επικυρίαρχοι όρισαν να μας κυβερνούν, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν υποστέλλουμε καμία σημαία, αλλά ανεμίζουμε περήφανα τις σημαίες της Πατρίδας μας και της Χρυσής Αυγής. Η νύχτα εκείνη δεν λησμονιέται, γιατί εμείς αγωνιζόμαστε για Εθνική Ανεξαρτησία και Εθνική Κυριαρχία. Την στυγερή δολοφονία των τριών παλικαριών την έχουμε καταγράψει στις ψυχές μας σαν εγερτήριο συνείδησης και Εθνικής εγρήγορσης. Και επειδή το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, η Χρυσή Αυγή -με μπροστάρη τον Αρχηγό μας- θα πνίξει κάθε αντιλαϊκό και αντεθνικό υποκείμενο που επιβουλεύεται τις Αξίες, την Ιστορία, τις Παραδόσεις και το Έθνος μας.

 

Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος,  σημαιοφόρος Έκτωρ Γιαλοψός: ΑΘΑΝΑΤΟΙ! Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής, μέσα σε κλίμα εθνικής ανάτασης και εθνικιστικής αυτοπεποίθησης και με τα λάβαρα  στα χέρια πορευτήκαμε  μέχρι τα νέα μας γραφεία, επί της Λεωφ. Μεσογείων.  Όπλα μας η Ιδεολογική καθαρότητα, η συνέπεια και το πάθος μας για τον Εθνικιστικό Αγώνα: “Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή!”

 

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50
Τρίτη Τετάρτη Σάββατο 19:00 – 21:00

2155303112

 

H T.O Ξάνθης τίμησε την μνήμη του Ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου στο χωριό Αυξέντιο

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-janthhs-thessalonikhs-kefallonias-ithakhs#.UTnfvxyeN_U#ixzz2Mx7ZEz4W

Exit mobile version