Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

xamail__article__article

Καλησπέρα σας. Συγχαρητήρια για τον αγώνα σας, παρατηρώ ότι όπως ακριβώς μπήκατε στο Κοινοβούλιο έτσι ακριβώς συνεχίζετε, που αυτό σημαίνει ότι δεν υποκρίνεστε. Βοηθάτε όσο μπορείτε ανυπεράσπιστους πολίτες και διεκδικείτε τα δικαιώματα της μητέρας Ελλάδας αλλά και των υγιών τέκνων Αυτής. Μόνο από εσάς ακούω να υπερασπίζετε την Ορθοδοξία μας και την Ελλάδα μας. Ορθόδοξη Εκκλησία και Ελλάδα πάνε μαζί γι’ αυτό και αντέχει ακόμα(και γι’ αυτό), γι’ αυτό και τις ”χτυπάνε”, για να τις διασπάσουν και να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους. Ο Χριστός απ’ όταν γεννήθηκε τον διώκουν και θα τον διώκουν όσο υπάρχει αυτός ο κόσμος, αλλά μάταιος γι’ αυτούς κόπος. Και σε εσάς στηριζόμαστε, βαστάτε γερά, καλή δύναμη στο έργο σας.

Νίκος Ρέθυμνο

Εκατομμύρια ευρώ αρπάζει η  Μ.Κ.Ο. της Ρεπούση

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,

ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΛΥΣΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΑΛΑΒΑΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ( ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ,
ΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ). ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΕΣ, ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ;
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ,
ΔΙΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,
ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΚΑΛΟ, ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΠΑΤΡΙΔΑ-ΤΙΜΗ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΟΥΣΙ

Η «υψηλή» διπλωματία του Αβραμόπουλου

Οι φυλλάδες της τρόικα και των Δουβλίνων έχουν ξεπεράσει κάθε όριο! Ο ρατσισμός τους κατά των Ελλήνων δεν έχει προηγούμενο! Η λαθρολαγνεία τους δεν είναι πλέον απλά προκλητική και ύποπτη, αλλά εθνοπροδοτική! Αποκαλούν το ΛΑΘΡΟεποικιστή-λαθρομετανάστη ως …”μετανάστη”, αποκρύπτουν την καθημερινή παράνομη και εγκληματική τους δράση, τα ύπουλα σχέδιά τους και το απέραντο μίσος που κρύβουν για τους Έλληνες. Προβάλλουν διαφημιστικά σποτάκια υπέρ των ΛΑΘΡΟμεταναστών παρουσιάζοντας μια εικόνα πλασματική που δεν υφίσταται καν, δηλαδή παρουσιάζουν τους τριτοκοσμικούς-απολίτιστους ΛΑΘΡΟμετανάστες, που δε σέβονται την Ελλάδα, ούτε τους Έλληνες, αφού εισβάλλουν με το ”έτσι θέλω” δημιουργώντας μόνο προβλήματα στην Ελληνική κοινωνία, ως άκακα και καλοπροαίρετα ανθρωπάκια , που οφείλουμε να τα αγκαλιάσουμε και να τα αποδεχθούμε ως ισάξιους Έλληνες παραχωρώντας τους ακόμα και ιθαγένεια! Δηλαδή οι πρόγονοί μας πολέμησαν και θυσίασαν τη ζωή τους, για να παραδοθούμε εμείς αμαχητί στην ίδια μας την πατρίδα! Ε, ΟΧΙ! Δε θα τους κάνουμε τη χάρη! Είμαστε Έλληνες και όχι εθνοπροδότες! Την Ελλάδα δεν την χαρίζουμε σε κανένα! Είναι των Ελλήνων από γενεά εις γενεά και εις πείσμα όλων των ανθελληνικών στοιχείων, σ’ αυτούς θα παραμείνει!

M.Γ. Πολιτικός Επιστήμων

Τα συγκοινωνούντα δοχεία του Σύριζα και των “αναρχοαυτόνομων” εξτρεμιστών

Δεν έχουν τίποτα μεμπτό για τη Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της και επιδίδονται στο δημοσιογραφικό κανιβαλισμό με στημένα ρεπορτάζ και συκοφαντίες. Νομίζουν πως έτσι θα ξεγελάσουν τον Ελληνικό λαό… Είναι βαθιά γελασμένοι.

Αγαπητοί συναγωνιστές, συνεχίστε τον αγώνα σας! Κανένας δε μπορεί να αποκρύψει την αλήθεια και αυτή η αλήθεια είναι πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Α.Τ.

Κασιδιάρης προς καναλάρχες και πολιτικάντηδες: “Τρίβω στα μούτρα σας την αθωωτική απόφαση” – BINTEO

Θερμά συγχαρητήρια για τον αγώνα του Κινήματος της Χρυσής Αυγής! Θα πρέπει να γνωρίζετε πως στα σχολεία μιλούν συνέχεια οι καθηγητές μας κατά της Χρυσής Αυγής, προσπαθώντας να επηρεάσουν τους μαθητές. Αβαντάρουν σε κάθε ευκαιρία τους αριστεριστές και τους αναρχικούς και κάνουν πόλεμο ασκώντας τρομοκρατία στους πατριώτες. Αυτό όμως μας δένει πιο πολύ με τη Χρυσή Αυγή γιατί ξέρουμε πως ο αγώνας της είναι αγώνας δίκαιος και δίνεται για την Ελλάδα.

Τα σχολεία είναι γεμάτα με αριστεριστές καθηγητές. Υμνούν τον Τσίπρα και μας μιλούν με θαυμασμό για τον Μαρξ, ενώ όποτε μιλάμε για τους Έλληνες Ήρωες μας λένε ότι αυτά δε χωράνε σήμερα και ανήκουν σε άλλες εποχές, που δε θα θέλαμε να ζήσουμε ξανά!

Εμείς συνεχίζουμε, μέχρι να τιμωρηθούν οι προδότες.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή και η Ελλάδα!

Κ.Δ.

Μαθητής-Κυψέλη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-8-martiou-2013#.UTngqxyeN_U#ixzz2Mx8fxAC7

Exit mobile version