Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ρόδου, Εύβοιας – Βοιωτίας, Σερρών

img_1480-a__article

Τ.Ο. Ρόδου: Ο Συναγωνιστής Βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος στους εορτασμούς της επετείου της 7ης Μαρτίου

Υπεράνω κάθε προσδοκιών αποδείχτηκε το αγωνιστικό διήμερο που έλαβε χώρα στην Τ.Ο. Ρόδου, με αφορμή την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 65η επέτειο της ένωσης των Δωδεκανήσων στον Εθνικό κορμό. Πιστή στην Ιστορία του Έθνους και πάντα παρούσα σε ημέρες γιορτής του Ελληνισμού, η Χρυσή Αυγή και η Τ.Ο. Ρόδου πραγματοποίησε την Τετάρτη 6 Μαρτίου, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γραφείο από Συναγωνιστές πάσης ηλικίας, ομιλία με ιστορικό περιεχόμενο στην οποία περιγράφηκαν όλες τις φάσεις της κατοχής των Δωδεκανήσων από την αρχαιότητα μέχρι και την τελική ένωση τους με τη Μητέρα Ελλάδα τον Μάρτιο του 1948. Ο γραμματέας της Τ.Ο., αφού πρώτα προσέδωσε πανηγυρικό κλίμα για την ιστορικής σημασίας ένωση των Δωδεκανήσων με την υπόλοιπη ελεύθερη Ελλάδα, εξέφρασε την απογοήτευση του για τη συμπεριφορά των τοπικών αρχών, που προσπάθησαν γι’ ακόμη μία φορά να βάλουν εμπόδια στη Χρυσή Αυγή, αφού της απαγόρευσαν -προφορικώς και αυθαίρετα- να καταθέσουν στεφάνι στην εορταστική εκδήλωση που θα λάμβανε χώρα την επόμενη ημέρα στο κέντρο του νησιού. Η δικαιολογία που επικαλέστηκαν όσοι είναι ότι οι καταθέσεις στεφάνων θα γίνουν μόνο από κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους κι ως εκ τούτου η Τ.Ο. Ρόδου θα έπρεπε να απουσιάσει από την εν λόγω εκδήλωση.
Για το λόγο αυτό, το ίδιο απόγευμα, παρευρέθη στα γραφεία της Τ.Ο. Ρόδου το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και βουλευτής Σερρών, Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος πήρε το λόγο αμέσως μετά τον Γραμματέα και παρέθεσε το οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό στίγμα των ημερών, καθώς και στο καταστροφικό μνημονιακό έργο της θλιβερής συγκυβέρνησης. Τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του Λαϊκού Συνδέσμου ως μοναδικής λύσης για την απελευθέρωση της Χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-rodou-euboias-boiwtias-serrwn#.UTuVtRyeN_U#ixzz2N4i2rXHj

Exit mobile version