Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

xamail__article__article

Ας σκεφτούμε για λίγο το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας. Στο κοντινό μέλλον λοιπόν όπως δείχνουν τα στατιστικά:

-Η Τουρκία θα είναι η πρώτη οικονομία της Ευρώπης το 2050 με 100 εκατομμύρια πληθυσμό.
-Η Ελλάδα τελευταία χώρα της Ευρώπης το 2050 με μόλις 6 εκατομμύρια πληθυσμό και τα ¾ του πληθυσμού άνω των 65 ετών!

Θεωρώ πως τώρα είναι η Ώρα να κάνουμε κάτι όσο προλαβαίνουμε. Κανένας πολιτικός δεν βγήκε να μας τα πει αυτά, όλοι μας παροτρύνουν να ησυχάσουμε, να τα αφήσουμε πάνω τους και ότι από καιρό εις καιρού τα πράγματα θα φτιάξουν. Παράλληλα, αναγκάζουν τον ελληνικό λαό να πληρώνει δυσβάσταχτους φόρους και χαράτσια και ρίχνουν τους μισθούς και τις συντάξεις στα πατώματα. Όποιος δεν ξέρει Ιστορία δεν ξέρει που πατά και που βαδίζει. Να ξέρετε πως με την πρώτη ευκαιρία στο κοντινό παρελθόν οι Τούρκοι μας διέλυαν, μας σκότωναν. Δεν μιλώ μόνο για την Βυζαντινή εποχή, θυμηθείτε τι έγινε στην Μ.Ασία, στην Κύπρο, πριν λίγες δεκαετίες. Δεν θα διστάσουν να το ξανακάνουν αυτό είναι σίγουρο αλλά και εμφανές μέσω των προκλήσεων τους. Αν συνεχιστεί το ίδιο βιολί, ή θα πεθάνουμε από την πείνα ή από τον εχθρό. Στις προηγούμενες εκλογές δεν είχα δικαίωμα ψήφου λόγω της ηλικίας μου, αν οι επόμενες γίνουν στην ώρα τους θα στηρίξω και εγώ την ελευθερία της πατρίδας μου, θα στηρίξω την Χρυσή Αυγή.

Στέφανος Ωρωπός

Τα άκουσαν Κάρολος και Αντωνάκης στην Ακαδημία Αθηνών

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα το πόσο τυφλή είναι δυστυχώς μερικές φορές η Ελληνική δικαιοσύνη. Αφού συνελήφθησαν οι αλβανοί εγκληματίες και οδηγήθηκαν στην Νάξο για την επιβολή ποινών και αφού ο κ. Ανακριτής Νάξου επέβαλε 5ετη φυλάκιση η κα. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Νάξου τους άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα! Άκουσον άκουσον! Όχι μόνο σπίλωσαν την τουριστική φήμη του νησιού για πολλοστή φορά όχι μόνο θα έπρεπε να απελαθούν οριστικά αλλά αντ’ αυτών θα αλωνίζουν και πάλι ανενόχλητοι. Αγαπητοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος σε όλη αυτή την κατάσταση. Γίναμε για άλλη μια φορά διεθνώς ρεζίλι. Απόδειξη και το διάβημα που έστειλε ο Ιάπωνας πρόξενος στις τοπικές δημοτικές αρχές. Το πρόβλημα με τους αλβανούς στο νησί έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Κάθε καλοκαίρι αποτελούν μάστιγα για τον τουρισμό του νησιού που είναι και ο κύριος οικονομικός παράγοντας ανάπτυξης, οι κλοπές, οι διαρρήξεις σε δωμάτια ξενοδοχείων αλλά και άλλες βίαιες πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.

Γ.Σ.

Πόνος και θλίψη στα τσοντοκάναλα για την αθώωση Κασιδιάρη – 4 ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ . Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων συνεχίζεται. Για να το κάνανε Ελληνόπουλα, με τις πέτρες θα τους είχαν πάρει. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ (ΑΛΒΑΝΟΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ-ΛΗΣΤΕΙΑ στην Σαντορίνη εναντίον τουριστών . Ελεύθεροι χωρίς εγγύηση και μόνο με την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες για την επίθεση και ληστεία δύο νεαρών γιαπωνέζων τουριστών στα Φηρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα και οι τέσσερις νεαροί αλβανοί (ηλικίας 18-21 ετών) κρίθηκαν από δικαστικό συμβούλιο, το οποίο αποφάνθηκε πως δεν πρέπει να προφυλακιστούν. Οι όροι που επιβλήθηκαν, είναι η εμφάνιση ανά 15 μέρες στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Ο δεύτερος όρος μάλιστα, είναι αποτρεπτικός και για οποιαδήποτε προσπάθεια απέλασής τους κι έτσι αναμένεται πλέον η τακτική δικάσιμος, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η ποινή που θα επιβληθεί. Πρέπει πάντως να σημειωθεί, πως παρά το γεγονός πως τους αναγνωρίζεται το νεαρό της ηλικίας, η πράξη τους έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία, καθώς πολλοί θεωρούν η βαναυσότητα της επίθεσης, πλήττει και τη γενικότερη εικόνα του νησιού.

Π.Δ

Νέο άθλιο φωτομοντάζ και συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής

Αγαπητοί συναγωνιστές όταν σας ακούω να μιλάτε στη τηλεόραση στο λίγο αυτό χρόνο που σας δίνουν συνεχίζω να ελπίζω. Η σαπίλα στη χώρα μας είναι μεγάλη και δυστυχώς το μεγαλύτερο μέρος της δε φαίνεται. Είμαστε μαζί σας στο δρόμο που χαράζετε προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΘΕΛΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ αυτή των παιδικών μου χρόνων, ΘΕΛΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ που μου έκλεψαν, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ για τη συμφορά που μας έφεραν, ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ.

Κ.Δ.

Γη και ύδωρ στον Ερντογάν: Με εντολή Σαμαρά το τζαμί στον Βοτανικό

Η Ελληνική δικαιοσύνη έδειξε πόσο αψεγάδιαστη είναι με την απόφαση της να αθωώσει πανηγυρικά το παλληκάρι της ”ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”, τον αγωνιστή και βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη. Τα περίεργα τεχνάσματα των επικινδύνων αντιπάλων της ”ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” γύρισαν μπούμερανγκ στα πρόσωπά τους. Τα λόγια του ταλαντούχου συγγραφέα Ηλία Κασιδιάρη από το βιβλίο του ”ΤΟΜΕΑΣ Χ” πάντα στις μνήμες μας ”Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες, Η Ελλάδα προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει”. Και εδώ να συμπληρώσω ότι και εμείς είμαστε περήφανοι που σε έχουμε Ηλία Κασιδιάρη, είμαστε περήφανοι για την ”ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” μας, είμαστε περήφανοι για τον Αρχηγό μας!

Γ.Χ.

Τσίπρας: Από τον Ομπάμα στον Τσάβες κι από τον γερο-Παπανδρέου στον γέρο Καραμανλή

Δεν δίνω δεκάρα τσακιστή για τα “μυαλά” που φεύγουν απ’ τη χώρα και που μια ζωή κοίταζαν το δικό τους συμφέρον. Καρφάκι δεν μου καίγεται. Θα παρακαλούσα όμως σε κάποιο “μυαλό” να μείνει αν ήξερα ότι κοίταζε το Εθνικό συμφέρον. Και θα τον παρακαλούσα δακρύζοντας.

Ε.Χ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-10-martiou-2013#.UTvKixyeN_U#ixzz2N5cjrDLB

Exit mobile version