Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο ξεβράκωμα Τσίπρα: Θα θέταμε όρους στους δανειστές – ΒΙΝΤΕΟ

tsipras3d_600_375_-1520156786__article

Αποθέωσε τον Καραμανλή, πήγε στην κηδεία του Τσάβες και μίλησε στην πρώην πασόκα Λούκα Κατσέλη! Πως καταφέρνει ο Αλέξης Τσίπρας και συνδυάζει όλα αυτά είναι πραγματικά απορίας άξιο!

Μετά το προσκύνημά του στο Μέγαρο Μουσικής στο πολιτικό μνημόσυνο για τον ‘’Εθνάρχη’’ Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον οποίο αποκάλεσε ξεχωριστή προσωπικότητα ο Αλέξης Τσίπρας,  παρευρέθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας για να τιμήσει τον Ούγκο Τσάβες. Με λίγα λόγια από τον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό του Κωνσταντίνου Καραμανλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στον επαναστατικό σοσιαλισμό του Τσάβες. Το πιο σπουδαίο είναι πως είναι τόσο καλό παιδί, που για όλους έχει να πει μια καλή κουβέντα!

Έχει όμως και συνέχεια αφού γυρνάει εσπευσμένα από τη Βενεζουέλα για να πάει να μιλήσει το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στην εκδήλωση που διοργάνωσε η κυρία πρώην πασόκα Λούκα Κατσέλη στην Αθηναΐδα, ολοκληρώνοντας με το “λεφτά υπάρχουν!”. Ιδού λοιπόν τι είπε: «Εμείς πιστεύουμε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκλεγεί τον Ιούνη, θα είχε καταφέρει να καθίσει τους δανειστές μας σ’ ένα τραπέζι και να θέσει όρους».

Η κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ, που αρνείται πλέον επίσημα την κατάργηση του μνημονίου, φανερώνει στον λαό πως κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι ανδρείκελα των τοκογλύφων. Μόνη ελπίδα για τη χώρα η Χρυσή Αυγή και μία αληθινά εθνική ηγεσία, που θα προχωρήσει άμεσα σε λογιστικό έλεγχο του χρέους και θα απαλλάξει τους Έλληνες από τα δεσμά των παράνομων τόκων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/neo-jebrakwma-tsipra-tha-thetame-orous-stous-daneistes-binteo#.UT4bFByeN_U#ixzz2NFtH26W
c

Exit mobile version