Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΥΦΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

antitromokratikh23

Νέο τυφλό χτύπημα των αναρχοκομμουνιστών ληστοτρομοκρατών έγινε τη νύχτα στο Παγκράτι. Πιο συγκεκριμένα, εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός στα γραφεία εταιρίας ταχυμεταφορών στο Παγκράτι Αστυδάμαντοςς 71 και Ευφρονίου. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στον ισόγειο και στον πρώτο όροφο του κτιρίου, καθώς και σε παρακείμενα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, καθώς και στα γύρω σπίτια.

Παρότι, σε ανάλογες περιπτώσεις οι τρομοκράτες έκαναν προειδοποιητικό τηλεφώνημα, για την εκκένωση του χώρου από τον κόσμο, αυτή τη φορά δεν έγινε κάτι τέτοιο, με συνέπεια να κινδυνεύσουν διερχόμενοι πολίτες. Τον Νοέμβριο του 2010 είχαν φύγει πακέτα- βόμβες από το συγκεκριμένα κατάστημα ταχυμεταφορών, προς πρεσβείες κ.α., ενώ μια νεαρή υπάλληλος είχε τραυματιστεί ελαφρά όταν ένα τέτοιο δέμα έσκασε στα χέρια της.

Προφανώς, από πληροφορίες και περιγραφές των αποστολέων των δεμάτων από τους υπαλλήλους, κατέστη δυνατή η αναγνώριση και η σύλληψη των ληστοτρομοκρατών, οπότε το χτύπημα ήταν εκδικητικό. Γεγονός πάντως είναι, πως παρά το… δόγμα «νόμος και τάξη» των Αντωνάκη, Δένδια και ΣΙΑ, οι ληστοτρομοκράτες εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να χτυπούν ανενόχλητοι! Άρα, κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας…

ΠΗΓΗ

Exit mobile version