Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι επαναστάτες της… φακής εναντίον του Λαού

imerisia_large_t_1061_43502605__article

Το ότι οι φερόμενοι ως «επαναστατημένοι νέοι» που λένε τα κανάλια είναι θρασύδειλοι και εξυπηρετούν το σύστημα, το οποίο υποτίθενται ότι μάχονται, είναι γνωστό τοις πάσοι. Καλυπτόμενοι από τα δημοσιεύματα και τα λόγια χαχόλων της δημοσιογραφίας και του θεατρινισμού, οι οποίοι σπεύδουν άμεσα να μιλήσουν για τα «παιδιά» με τις μαμάδες της πλουτοκρατίας που κάνουν την επανάσταση τους βάζοντας βόμβες.

Και που τις βάζουν τις βόμβες; Εδώ είναι και το τραγελαφικό της όλης υποθέσεως. Έχουμε πολλάκις διαβάσει σε προκηρύξεις – αναλήψεις ευθύνης που κατά καιρούς δημοσιεύει το παρακρατικό indymedia και η αγαπημένη των τρομοκρατών «Ελευθεροτυπία» για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον Λαό, αυτοί οι «επαναστάτες».

Χώρια που η δημοκρατικότητα τους εξαντλείται όταν κάποιος έχει διαφορετική άποψη από αυτούς και φτάνουν να τον απειλούν με σφαίρες, υπάρχουν και άλλα γεγονότα που καταδεικνύουν ότι η «επανάσταση» τους δεν κατευθύνεται προς το σύστημα, αλλά προς τον απλό Λαό. Από τους νεκρούς της Marfin, που κάηκαν ζωντανοί από τις μολότοφ των «παιδιών», τον συνάνθρωπο μας που σκοτώθηκε από τους αριστερούς ληστές – δολοφόνους της Πάρου και ονομάστηκε «ρουφιάνος» από τους ομοϊδεάτες των ληστών, φτάνουμε στο σήμερα στην μεταφορική εταιρία, η οποία δέχτηκε βομβιστική επίθεση χθες το βράδυ στο Παγκράτι, απουσία προειδοποιητικού τηλεφωνήματος.

Η επίθεση συνδέεται με τρομοκρατικές οργανώσεις της αριστεράς, αφού από αυτή την εταιρία είχαν προσπαθήσει να στείλουν δέματα οι τρομοκράτες το 2010. Τότε το ένα από τα βομβιστικά δέματα είχε εκραγεί στα χέρια υπαλλήλου της εταιρίας, οδηγώντας στην σύλληψη των δραστών. Από τότε η εταιρία, λόγω αυτού του ατυχήματος, βρέθηκε στο στόχαστρο των τρομοκρατών. Άρχισαν οι απειλές εναντίον της εταιρίας και των υπαλλήλων της εταιρίας, μέχρι που χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η βομβιστική επίθεση.

 

Αυτό είναι το ύφος και το ήθος της αριστεράς

 

Υ.Γ.: Τις πάμπολλες επιθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής από την αριστερά, θα τις αφήσουμε ασχολίαστες, αφού το κράτος φαίνεται ότι όχι μόνο τις ανέχεται, αλλά και τις επικροτεί. 

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-epanastates-ths-fakhs-enantion-tou-laou#.UT7_s9bwmCg#ixzz2NJqqyr2X

Exit mobile version