Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι υπάλληλοι των διεθνών κερδοσκόπων δαιμονοποιούν τον Εθνικισμό

gioynker-stoyrnanr__article

Συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel παραχώρησε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλωντ Γιούνγκερ. Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου σχολιάζει την κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί στην Ευρώπη, συνεπεία της οικονομικής κρίσης και επισημαίνει τον μέγιστο κίνδυνο από την άνοδο του ευρωπαϊκού εθνικισμού.

Χαρακτηριστική της ανησυχίας των υψηλόβαθμων κύκλων του κέντρου λήψης των ευρωπαϊκών αποφάσεων των Βρυξελλών, η φράση του Γιούνγκερ: «Όποιος πιστεύει ότι δεν τίθεται πλέον το αιώνιο ερώτημα περί ειρήνης και πολέμου στην Ευρώπη μπορεί να πλανάται οικτρά». Απευθυνόμενος δε στα εθνικιστικά κινήματα (με το Ελληνικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής να βρίσκεται στην πρωτοπορία), ανέφερε πως «οι δαίμονες δεν έχουν φύγει, απλώς κοιμούνται»! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και εις εκ των πρωτεργατών των αντεθνικών και αντιλαϊκών μέτρων των Βρυξελλών, οι οποίες έχουν βυθίσει την Ευρωπαϊκή ήπειρο στην εξαθλίωση και την ανεργία, επισήμανε πως το κοινό νόμισμα, αποτέλεσε για τη γενιά του μια πολιτική ειρήνης, η οποία σήμερα κινδυνεύει να εκριζωθεί από κάποιους οι οποίοι «χάνουν το δρόμο», με μικρές σκέψεις εθνικού συμφέροντος. Και προσθέτει: «Ο τρόπος με τον οποίο ορισμένοι από τη γερμανική πολιτική επιτέθηκαν στην Ελλάδα, όταν αυτή εισήλθε στην κρίση, έχει αφήσει στη χώρα βαθιές πληγές. Εξίσου με τρόμαξαν τα πανό των διαδηλωτών στην Αθήνα με την καγκελάριο Μέρκελ να φορά ναζιστική στολή. Ξαφνικά ήλθαν στην επιφάνεια εχθρικά συναισθήματα, που κάποιος θα πίστευε ότι είχαν εκλείψει οριστικά. Επιπλέον και ο ιταλικός προεκλογικός αγώνας ήταν σε μεγάλο βαθμό αντιγερμανικός και ως εκ τούτου αντιευρωπαϊκός».

Εύκολα διακρίνεται η οργή του κυρίου Γιούνγκερ, κάθε φορά που αναφέρεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην έννοια «εθνικός». Ενοχλείται η κάστα των ελεγχόμενων από το διεθνή σιωνισμό ηγετίσκων, από την απόλυτα φυσιολογική αντίδραση των ευρωπαϊκών λαών, στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική υποδούλωση η οποία επιβάλλεται από τους μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αποδεικνύεται επίσης, ποια θεωρούν οι ίδιοι οι εκτελεστές της νέας παγκόσμιας τάξης την μοναδική απειλή για τα συμφέροντά τους: την στροφή της Ευρώπης προς τον υγιή εθνικισμό, ως το μοναδικό μηχανισμό αντίστασης απέναντι στην εθνική αλλοτρίωση και στον επιχειρούμενο εκφυλισμό.

Ιδού λοιπόν ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η διεθνής και η εγχώρια κλίκα των υποτακτικών της τοκογλυφίας και των τραπεζών, στρέφονται με τόσο μένος κατά της Χρυσής Αυγής. Το πολιτικό ξύπνημα του Ελληνικού Λαού έχει ταρακουνήσει για τα καλά το ψευδεπίγραφo «ευρωπαϊκό» οικοδόμημα των Βρυξελλών, το οποίο κανέναν άλλο δεν ωφελεί παρά μόνο τις τράπεζες και τα γεράκια της διεθνούς κερδοσκοπίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-upallhloi-twn-diethnwn-kerdoskopwn-daimonopoioun-ton-ethnikismo#.UT9fkRyeN_U#ixzz2NLViMH2x

Exit mobile version