Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΡΙΠΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ

ektaktoΕ

Την ίδια ώρα που ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ περί… Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής τυρβάζει, ασύδοτοι οι αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες της Συνωμοσίας Πυρήνων του ΣΥΡΙΖΑ χτυπάνε όπου γουστάρουν!

Έτσι, πριν από λίγη ώρα έγινε σχεδόν ταυτόχρονα τριπλό (!!!) τρομοκρατικό χτύπημα, με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τα πολιτικά γραφεία του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σταύρου Καλαφάτη, του βουλευτή Κώστα Γκιουλέκα και του πρώην υφυπουργού, Γιώργου Ορφανού. Την ώρα της επίθεσης στο γραφείο του Γ. Ορφανού βρίσκονταν δύο συνεργάτες του. Από την έκρηξη ο χώρος γέμισε καπνός και αναγκάστηκαν να βγουν στο μπαλκόνι και οι πυροσβέστες που έφθασαν γρήγορα κατάφεραν να τους απομακρύνουν. Στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Γκιουλέκα, στη συμβολή των οδών Πρασακάκη και Κεραμοπούλου, εγκλωβίστηκε λόγω του καπνού μία εργαζόμενη, Με τη βοήθεια πυροσβεστών βγήκε έξω και πήγε σε κοντινό φαρμακείο για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Στο γραφείο του Σταύρου Καλαφάτη, στην οδό Κατούνη, βρισκόταν εργαζόμενες, οι οποίες πήδηξαν από τον 8ο όροφο στον 7ο, με αποτέλεσμα, μια από τις δύο να πάθει κάκωση στο πόδι.

Αυτή την ώρα επίσης, είναι σε εξέλιξη έρευνες της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στα Εξάρχεια, και σε σπίτι στον Πειραιά. Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στα συγκεκριμένα σημεία μετά από τυχαία ανακάλυψη νοικιασμένου αυτοκινήτου που βρισκόταν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στα Πατήσια, εντός του οποίου βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ, τρεις γεμιστήρες γεμάτοι, τρεις γεμιστήρες κενοί, δύο κουτιά που περιείχαν 720 φυσίγγια των 7,62 χιλιοστών, ένα ζευγάρι υφασμάτινα γάντια και τέσσερις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου.

(ΥΓ): Πληροφορίες ότι «αλληλέγγυοι» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μεταβεί στο σημείο και καλούν τους αστυνομικούς να σταματήσουν την επιχείρηση τρομοκράτησης των «κοινωνικών αγωνιστών», ελέγχονται ως ανακριβείς. Μόνο αν υπάρξουν συλλήψεις θα εμφανιστούν…

ΠΗΓΗ

 

Exit mobile version