Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

xamail__article__article

Η Ελλάδα Μας έχει συνάντηση με την ιστορία την ώρα που, περισσότερο από το μισό των Ελλήνων θρηνεί πάνω από συρρικνωμένα έσοδα, χαμένες θέσεις εργασίας και το πάλαι ποτέ life-style επάνω στο οποίο είχε επενδύσει σημαντικό μέρος της ευτυχίας του. Είναι τραγικό το γεγονός πως πολλοί συμπατριώτες μας εναπόθεσαν τις ελπίδες τους σε υλικά αγαθά που χάθηκαν σε ένα ναυάγιο ηθικών αξιών μιας χώρα που απλώς είχε μακιγιάρει την άθλια εικόνα της με τοξικά δανεικά, τοκογλυφικά βαλάντια. Ακόμα πιο απελπιστικό είναι το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς επιμένουν να ελπίζουν του κάκου πως όλη αυτή η λαίλαπα θα σταματήσει ως δια μαγείας και ότι η κατάσταση τάχα θα σταθεροποιηθεί. Το οπτικό τους πεδίο σταματάει εκεί όμως.

Υπάρχει και ένα μεγάλο και διαρκώς αυξανόμενο ποσοστό Ελλήνων που με ρεαλισμό βλέπει τους αριθμούς των αυτοκτονικών, των θανάτων λόγω έλλειψης φαρμάκων, των συσσιτίων, των (σύντομα..) 2 εκ. ανέργων, της μετανάστευσης προς το εξωτερικό της αφρόκρεμας των νέων επιστημόνων μας, το ρεκόρ αμβλώσεων, της υπογεννητικότητας, της μεθοδευμένης εποικιστικής λαθρομετανάστευσης με την παρελκόμενη εγκληματικότητα, την «συνωστιάζουσα» εθνο-αποδόμηση και την συρρίκνωση της Εθνικής Άμυνας. Αυτοί οι παράγοντες αφυδατώνουν τη Χώρα μας και σύντομα θα αντιμετωπίσει προκλήσεις που θα έχουν να κάνουν με την Εθνική Συνοχή.

Στην Ελλάδα της Φατμαγκιούλ, της Ελληνόφωνης Ελίτ που για «εθνικό» της σύμβολό έχει το χρήμα, των Ευρω-λιγούρηδων, της τραβεστίζουσας «αριστεράς», της Κοσμοπολίτικης «δεξιάς».. και της ανομίας, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε ανάγκη από άμεση Εθνική Κυβέρνηση. Χρόνος για χάσιμο και σκέψη δεν υπάρχει. Η καταστροφή της Χώρας είναι αντιστρέψιμη μέχρις ενός ορισμένου σημείου ενώ ο χρόνος τρέχει. Είναι επιτακτική ανάγκη για μια Κυβέρνηση που θα σημάνει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όλου του Ελληνισμού! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Σ.Ζ.

Ο ΕΟΤ επιβραβεύει τους επίορκους υπαλλήλους με μισθούς άνω των 10.000 ευρώ

ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Ή ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΕΠΕΙΔΗ 2 ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΧΩΡΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ 65 ΕΤΩΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ 15 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΓΑΜΟ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΡΙΑ ΤΑΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΕΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΠ Ή ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΜΕΛΗΜΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Γ. Λ.

Οριστική διάλυση, πωλούνται τα πάντα όλα – Κοράκια σπεύσατε!

Θέλω να σας δηλώσω αρχικά ότι δεν υπήρξα ποτέ ψηφοφόρος σας όμως αυτό που αφουγκράζομαι σαν Έλληνας πολίτης είναι ότι είστε το μοναδικό κόμμα που εμπράκτως δείχνει ότι σκοπεύει να βοηθήσει τον ελληνισμό να ξεπεράσει την δήθεν κρίση που προέρχεται από τις γνωστές οικογένειες που ελέγχουν τον πλανήτη με στόχο να εξασφαλίσουν 1356 πισίνες στο καθένα από τα τρισέγγονα τους και 4568 κατοικίες- επαύλεις και πολλά άλλα κατ’ αυτούς αγαθά.

Συμμέτοχοι στο έγκλημα αυτό δυστυχώς οι ονομαζόμενοι 300, πλην των βουλευτών σας, οι όποιοι θέλουν να λέγονται Έλληνες. ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ
ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Σ.Κ.

Οι υπάλληλοι των διεθνών κερδοσκόπων δαιμονοποιούν τον Εθνικισμό

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ MEGA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ Σ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΩΝ
ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ; ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΟ,ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ!ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ Θ’ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ; ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!

Ι.Ζ. ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

Ελεύθερος… Ρύπος: Κυκλοφορεί και λασπολογεί ασύστολα

Ο κ. Μιχαλολιάκος με τις φράσεις του ”ή εμείς ή αυτοί” και ”δεν θα τους περάσει” περιέγραψε αυτό που νιώθουμε και αυτό που είμαστε. ΝΑΙ έχουμε ρίζες, ΝΑΙ έχουμε εθνική μνήμη.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο θεματοφύλακας της ΕΛΛΑΔΟΣ που οι ΦΑΥΛΟΙ προσπαθούν να εξαφανίσουν. Το Δεκέμβριο του 1912 ο παππούς μου και οι υπόλοιποι ναύτες του θωρηκτού ”Αβέρωφ” νωρίς το πρωί έλαβαν τη Θεία Κοινωνία και πήραν θέσεις μάχης για τη ναυμαχία των Δαρδανελλίων, έτοιμοι και αποφασισμένοι… ”Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ”.
Τον παππού δυστυχώς δεν τον γνώρισα, πέθανε πέντε χρόνια πριν γεννηθώ. Ότανόμως κρατώ στα χέρια μου τις αναμνηστικές φωτογραφίες και το βραβείο τιμής που του απονεμήθηκε μετά τη μάχη νιώθω ότι κληρονόμησα και εγώ μια σπάνια τιμή: Να είμαι εγγονός ενός ανθρώπου που αψήφησε το θάνατο για την πατρίδα και απόγονος μιας οικογένειας πολεμιστών διότι δεν ήταν ο μόνος από την οικογένεια που πολέμησε για την ΕΛΛΑΔΑ και τις χαμένες ΠΑΤΡΙΔΕΣ.
Το 1945 μια ομάδα κομμουνιστών εισέβαλε στο σπίτι του για ”πλιάτσικο”, τον ξυλοκόπησαν και αφού άρπαξαν ότι αντικείμενα αξίας βρήκαν μπροστά τους, του ’βαλαν το όπλο στο κεφάλι και του είπαν ”Είσαι μαζί μας ή θα σε σκοτώσουμε”. Ο παππούς μου μπροστά στη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά απήντησε “ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ”. Παραμένει μυστήριο τι ήταν εκείνο που τους έκανε να μην τον εκτελέσουν εκείνο το βράδυ. ”ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ”.
Τέτοιες σπάνιες κληρονομιές έχουν πολλοί ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, απλά κάποιοι ξέχασαν. Τον καρπό της Λήθης που οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ μας προσφέρουν τους τον τρίβω στη μούρη και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι. ΝΑΙ έχουμε ρίζες! ΝΑΙ έχουμε εθνική μνήμη! Είμαστε σήμερα εδώ γιατί κάποιοι έδωσαν ΨΥΧΗ και ΣΩΜΑ για τη ΠΑΤΡΙΔΑ και τις γενεές που ακολούθησαν. Οφείλουμε να δικαιώσουμε τον αγώνα τους, οφείλουμε να τιμούμε τη μνήμη τους, ΕΛΛΗΝΕΣ!, είναι η σειρά μας να ελευθερώσουμε την πατρίδα από τους εγχώριους και ξένους δυνάστες.

Με τιμή

Κ.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-13-martiou-2013#.UUA3BxyeN_U#ixzz2NPFDESUi

Exit mobile version