Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοιας – Βοιωτίας, Θάσου, Λοκρίδας

6__article

Μια άρτια οργανωμένη δράση ενημέρωσης και κοινωνικής Αλληλεγγύης πραγματοποίησε η Τοπική Οργάνωση Θάσου στην παραλία του χωριού Λιμενάρια της νήσου, την Κυριακή 10 Μαρτίου. Οι κάτοικοι του χωριού έσπευσαν να υποδεχτούν, με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά, το 40μελές κλιμάκιο της Τοπικής, το οποίο είχε καταφθάσει από νωρίς το μεσημέρι προκειμένου να διανεμηθεί μεγάλη ποσότητα από κοτόπουλα και τρόφιμα. Ταυτόχρονα, μοιράστηκαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας μας Χρυσή Αυγή.

Ακόμα και στα ακριτικά νησιά της Πατρίδας μας, η Χρυσή Αυγή κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της για ουσιαστική στήριξη -υλική και ψυχολογική- στον σκληρότατα δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό. Με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι το Κίνημά μας προέρχεται ΑΠΟ τον Λαό, είναι ΜΕ τον Λαό και λειτουργεί ΓΙΑ τον Λαό!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΘΑΣΟΣ:
Πρίνος Θάσου
Τετάρτη 19.00-22.00
Τηλ. 6938 699504

Χαλκίδα: Ξαναδώσαμε αίμα για Έλληνες

Άλλη μια οργανωμένη αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 6 Μαρτίου, από την Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, για την Τράπεζα Αίματος ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Νοσοκομείο Χαλκίδος. Η συμμετοχή ήταν, για ακόμη μια φορά, μεγάλη αποδεικνύοντας ότι οι Χρυσαυγίτες τιμούν με τις πράξεις τους τα λόγια τους.

 

Πρέπει να επισημανθεί ότι, παρά τις τακτικές αιμοδοσίες μελών και φίλων του Κινήματος, οι ανάγκες των συμπατριωτών μας για αίμα είναι ιδιαίτερα μεγάλες και τα αποθέματα της Τράπεζας Αίματος εξαντλούνται πολύ σύντομα.

Καλούνται όλοι οι συμπατριώτες μας να συνδράμουν στο κοινωνικό έργο του Κινήματος και να προσφέρουν Αίμα -και κατ’ επέκταση Ζωή- στους Έλληνες που το χρειάζονται.  Στο Νοσοκομείο Χαλκίδος, καθημερινά 8:30-13:30 και Τετάρτη 17:30-19:30, με την σχετική ένδειξη “Για την Τράπεζα Αίματος ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”.

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή: 19.00-21.00

Ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Λοκρίδας 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-euboias-boiwtias-thasou-lokridas#.UUA8VByeN_U#ixzz2NPL2EBnn

Exit mobile version