Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών

kalasnikof321__article

Σύλληψη αλλοδαπού στο «Ελ. Βενιζέλος» για εισαγωγή ναρκωτικών

Συνελήφθη την Δευτέρα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, προερχόμενος από την Ουγκάντα μέσω Κατάρ, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα. Μέσα στην αποσκευή του βρέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους 3,4 κιλών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Έπιασαν ρομά για κλοπή και προέκυψε… φυγόδικος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Απόλυτη ανατροπή με την σύλληψη 62χρονου ρομά που έγινε στο Θέρμο για μικροκλοπή. Προέκυψε ότι ο συλληφθείς αναζητούνταν από το 1995 με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του αυτόφωρου ο 62χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Αγρινίου για μικροκλοπή σε βάρος γυναίκας σε χωριό του Θέρμου, για την οποία μάλιστα αθωώθηκε, αφού όπως φαίνεται και η παθούσα δεν θέλησε την δίωξη του, προφανώς εξαιτίας και της ευτελούς αξίας των κλοπιμαίων. Όμως από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε πως ο αθίγγανος, είχε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Σπάρτης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Η υπόθεση αφορά, σύμφωνα με πληροφορίες, επεισόδιο μεταξύ ρομά πριν από 18 χρόνια και ο 62χρονος δεν είχε βρεθεί από την αστυνομία, προφανώς επειδή δεν είχε σταθερό τόπο κατοικίας και ήταν περιπλανώμενος. Με απόφαση του αρμοδίου Εισαγγελέα του Αγρινίου, ο 62χρονος παραπέμφθηκε στον αρμόδιο ανακριτή Σπάρτης, σε εφαρμογή του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Με λίγα λόγια, τα κακουργήματα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών από τους λαθρομετανάστες συνεχίζονται χωρίς σταματημό! Η Ελλάδα αποτελεί ακόμα ξέφραγο αμπέλι, ενώ η αστυνομία είναι ανήμπορη να επαναφέρει την έννομη τάξη στη χώρα. Απαιτείται άμεσα η απέλαση όλων των λαθροεισβολέων από την Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/deltio-egklhmatikothtas-allodapwn9#.UUCZvxyePRM#ixzz2NQyIGKTf

Exit mobile version