Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκης, Δυτικής Αττικής, Εύβοιας – Βοιωτίας

dscn0438(fixed)__article

Παρουσία Βουλευτών και μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματός, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας για το έτος 2013, στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης. Παρόντες ήταν οι Γρέγος Αντώνιος, μέλος Κεντρικής Επιτροπής και Βουλευτής Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης,  Ζησιμόπουλος Πολύβιος, μέλος Κεντρικής Επιτροπής και Βουλευτής Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Ματθαιόπουλος Αρτέμιος, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου, υπεύθυνος Νομαρχιακής Θεσσαλονίκης και Βουλευτής Σερρών, Χρυσομάλλης Νικόλαος, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου και Τσακίρης Μιχαήλ, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου και Υπεύθυνος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αρχικά, τον λόγο έλαβε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Έργου του Νομού Θεσσαλονίκης, ο οποίος εξηύρε την συμβολή όλων των υποστηριχτών, μελών και βουλευτών μας ως προς την προμήθεια και διανομή τροφίμων και ειδών ένδυσης σε οικογένειες Ελλήνων. Ειδικότερα, περισσότερες από 1500 οικογένειες αυτή την στιγμή προμηθεύονται τρόφιμα και ρούχα από την Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, ενώ οι κατά τόπους πυρήνες του Νομού διανέμουν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μεγάλες ποσότητες τροφίμων σε εκατοντάδες άλλες οικογένειες.

Οι ομιλητές Συναγωνιστές επεσήμαναν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που έχει στην ατζέντα του την ευημερία του απλού Έλληνα, την Εθνική ανέγερση και πρόοδο. Είναι το μόνο πολιτικό Κίνημα που δεν σκύβει το κεφάλι στις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων ανθελλήνων πολιτικάντηδων. Επίσης, τονίστηκε η συμβολή της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης καθώς ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του Αγώνος.

 

Τελευταίος τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος, ο οποίος προέτρεψε τον κόσμο για συσπείρωση στον Αγώνα, καθώς μόνο έτσι θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί Εθνικοί στόχοι του Εθνικιστικού και Λαϊκού Κινήματος!

Ιδιαίτερα σημαδιακό θεωρήθηκε το γεγονός ότι το φλουρί έπεσε σε έναν μικρό συναγωνιστή, 6 ετών. Σημάδι καλοτυχίας για την Νεολαία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά και για την Ελλάδα του Αύριο που έρχεται!

 

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

 

Ομιλία Γεώργιου Γερμενή στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-thessalonikhs-dutikhs-attikhs-euboias-boiwtias#.UUCfgxyePRM#ixzz2NR3UTcRB

Exit mobile version