Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

xamail__article__article

Τώρα που η μάχη φουντώνει, τώρα που η λάσπη, η συκοφαντία, το ψέμα, η βρωμιά και η δυσωδία εκτοξεύεται από όλες τις πλευρές, τώρα είναι που θα έχετε το λαό δίπλα σας να σας στηρίζει περισσότερο από ποτέ. Μη φοβάστε τίποτα. Ξεσκεπάστε τους και τιμωρήστε τους παραδειγματικά. Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι στους ενόχους, δεν θα γίνουμε οι υποτακτικοί τους, δεν υποχωρούμε ποτέ.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

 Α.Τ.

 

Σκύλιασαν οι εβραίοι με την αθρόα άνοδο της Χρυσής Αυγής

 

Αγαπητό Κίνημα και στελέχη, αρχηγέ και βουλευτές

 

κάντε υπομονή! Στις επιθέσεις που δέχεστε κάντε υπομονή! Δεν έχει έρθει ακόμα το πλήρωμα του χρόνου να υψώσετε τη γροθιά απέναντι στη γροθιά που σηκώνουν οι εχθροί! Επιθέσεις σωματικές και ψυχολογικές απ’ τον εχθρό απαιτούν ψυχραιμία και επαγρύπνηση! Φτιάξτε μια άμυνα από “γρανίτη” αλλά μην επιτεθείτε! Γιατί αυτό περιμένουν! Μια λάθος κίνηση για να κάνουν την μεγάλη επίθεσή τους! Επίσης μην εφησυχάζετε ποτέ! Γιατί τότε κτυπάει ο εχθρός! Όταν θα νιώσετε οτι δεν απειλείστε κι οτι όλα είναι εντάξει τότε πρέπει να φυλάγεσθε ακόμα περισσότερο! Γιατί τότε κτυπάει ο εχθρός! ΟΣΟ ΣΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ..ΤΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Να θυμάστε οτι “στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό”! Τα χιλιάδες χρόνια της Ελλάδος θα πέσουν πάνω τους και θα συντρίψουν όσους την πρόδωσαν!

 

Λ.Δ.

 

Στο 18% η Χρυσή Αυγή: ΣΟΚ από τα αληθινά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων!

 

Τους θερμούς μου χαιρετισμούς στον Αρχηγό και σε όλους τους βουλευτές από το ακριτικό Καστελλόριζο! Πρώτο κόμμα θα βγάλουμε την Χρυσή Αυγή, στο Καστελλόριζο, στις επόμενες εκλογές!

 

Μ.Π.

 

Δελτίο Alpha για την τρομοκρατική επίθεση στην Χρυσή Αυγή Καβάλας – ΒΙΝΤΕΟ

 

Καλημέρα συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής και τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον αγώνα που κάνετε.

Είμαι 32 χρονών και τα τελευταία 5 χρόνια άφησα τον αγαπημένο μου τόπο των Ιωαννίνων για να εργαστώ και να ζήσω στην Βουλγαρία. Δεν υπάρχει μέρα που να μην διαβάσω και να πληροφορηθώ για τις ενέργειες και δράσεις που λαμβάνετε για το καλό της Πατρίδας και το καταφέρνετε αυτό με την άρτια δόμηση της ιστοσελίδας σας όπως επίσης και τα διάφορα κανάλια του youtube. Αξίζετε πολλά συγχαρητήρια και γι’ αυτό το λόγο μου δίνεται η ελπίδα ότι κάποια μέρα θα μπορώ να γυρίσω πίσω στην πατρίδα μου και να εργαστώ για τον δικό μου τόπο.

 

Γ.Ε.

 

Ξεκινούν τα Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας από την Χρυσή Αυγή

 

Αγαπητοί συναγωνιστές, μας αποκαλούν φασίστες όλοι αυτοί που δεν ξέρουν ούτε την σωστή ελληνική γλώσσα να χρησιμοποιήσουν, αλλά μάλλον δεν βλέπουν ότι ο φασισμός υπάρχει γύρω τους σε όλα τα επίπεδα και δεν το έχουν καταλάβει. Εδώ και 12 χρόνια ο σύζυγός μου παίρνει αναπηρική σύνταξη μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που υπέστη με μη αναστρέψιμες βλάβες και ξαφνικά προ ενός μηνός που πέρασε από επιτροπή όχι μόνο δεν του ενέκριναν ισόβια σύνταξη όπως ορίζει ο νόμος, αλλά έτσι αυθαίρετα του μείωσαν και το ποσοστό αναπηρίας από 80% σε 67% που συνεπάγεται και μείωση της ήδη πενιχρής σύνταξης. Έκανε προσφυγή για επανεξέταση και εμμέσως πλην σαφώς τον προειδοποίησαν-για να μην πω τον απείλησαν- ότι ίσως αυτή του η κίνηση αποβεί εις βάρος του που σημαίνει πως ίσως του μειώσουν κι άλλο το ποσοστό. Το σχετικό ΦΕΚ με τα ποσοστά αναπηρίας κατά περίπτωση που το είχε μαζί του για να τους το τρίψει στα μούτρα δεν το έλαβαν καν υπ’ όψιν.  Με πλάγιο τρόπο δηλαδή ήταν σαν να του έλεγαν “πάρε αυτά τα ψίχουλα που σου δίνουμε και να λες κι ευχαριστώ”. Αν λοιπόν αυτό δεν λέγεται φασισμός, τότε ποιο είναι το πραγματικό νόημα αυτής της λέξης;  Ευχαριστώ για το δικαίωμα που μου δίνετε να εκφράζω ελεύθερα τις απόψεις μου.
Χαιρετώ αγωνιστικά.

 

Κ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-14-martiou-2013#.UUHkuxyePRM#ixzz2NWgpkYoQ

Exit mobile version