Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα ξεφτίλα: Πετρέλαιο από τον Σόρος και για τον Δήμο Αθήνας

soros_petrelaio

Συνεχίζονται οι εξευτελιστικές «προσφορές» από τον εβραίο χρηματιστή Τζορτζ Σόρος, γνωστό για τις φιλοσκοπιανές του θέσεις. 

Μετά από τη δωρεά πετρελαίου στο Δήμο Θεσσαλονίκης, το ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε δωρεά ποσότητας έως 40 τόνων πετρελαίου και στον Δήμο Αθηναίων. Ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος προσέφερε 40 τόνους πετρελαίου στο Δήμο Αθηναίων, μέσω του διεθνούς οργανισμού που έχει ιδρύσει, του Open Society Foundations. Την Τετάρτη το απόγευμα συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας για να εξετάσει την προσφορά και αποφάσισε να την κάνει δεκτή, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες θέρμανσης σε κοινωνικές δομές του δήμου. Ο Καμίνης εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας την ανάγκη συνέχισης στήριξης από ιδιώτες και φορείς στην Ελλάδα. 

Ένας αποδεδειγμένα εχθρός της χώρας μας, χρηματοδότης των σκοπιανών και διαβόητος έμπορος των εθνών εμφανίζεται ως “ευεργέτης”  χαρίζει μερικά βαρέλια πετρέλαιο και οι Δήμαρχοι των δύο μεγαλύτερων πόλεων της πατρίδας μας του φιλάνε το χέρι. Εκεί μας έχουν καταντήσει οι πολιτικάντηδες που λυμαίνονται την πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, να μας πετάνε οι διεθνείς τοκογλύφοι «καραμέλες» σαν να επρόκειτο για μια τριτοκοσμική χώρα και εμείς να πετάμε την σκούφια μας για τους “σωτήρες” που ήρθαν να μας βγάλουν από την εξαθλίωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εβραϊκής καταγωγής Τζορτζ Σόρος πέραν του πετρελαίου που δωρίζει έχει αναλάβει και το σταδιακό χτίσιμο του διεθνούς προφίλ του προέδρου του Σύριζα, Αλέξη Τσίπρα.

ΠΗΓΗ:

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-jeftila-petrelaio-apo-ton-soros-kai-gia-ton-dhmo-athhnas#.UUJIDhyePRM#ixzz2NYPKrbKZ

Exit mobile version