Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμπαραστέκεται στον Σύλλογο Πολυτέκνων Σερρών

2013-03-11-0168

Στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, όπου πολεμούνται συστηματικά οι δομές και οι αξίες της παραδοσιακής Ελληνικής οικογένειας, και η Μητρότητα για δεκαετίες ευτελίζεται, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι αψηφούν το αντιφυσικό “lifestyle” της εποχής μας, οι οποίοι ακόμη και τώρα, στον καιρό του ΔΝΤ, αψηφούν τις δυσκολίες και τα εμπόδια, και προσφέρουν στο Έθνος νέα Ελληνόπουλα.

Είναι οι Έλληνες πολύτεκνοι, τους οποίους το ανθελληνικό κράτος τους τιμωρεί, κόβοντάς τους τα πενιχρά επιδόματα και επιβαρύνοντάς τους με συνεχείς απάνθρωπους φόρους. Το δήθεν «ελληνικό» κράτος, ουσιαστικά, θεωρεί έγκλημα την μητρότητα.

Από την περασμένη Παρασκευή, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών, κ. Νίκος Σελαλματζίδης, ξεκίνησε απεργία πείνας αντιδρώντας στη διακοπή της σύνταξης στην πολύτεκνη μητέρα, τα νέα εισοδηματικά κριτήρια για τα πολυτεκνικά επιδόματα και τα νέα μέτρα φορολόγησης για τους πολύτεκνους.

Την Δευτέρα 11 Μαρτίου, κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τ.Ο. Σερρών, Νικήτα Σιώη, επισκέφτηκε τον κ. Σελαλματζίδη στα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να εκφράσει την συμπαράσταση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον αγώνα των πολυτέκνων. Επισημαίνεται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει εκφράσει έμπρακτα στο παρελθόν την στήριξή της στις πολύτεκνες οικογένειες των Σερρών, προσφέροντας μάλιστα δώρα στα παιδιά σε σχετική εκδήλωση του συλλόγου στις αρχές της σχολικής χρονιάς.

Οι Συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Πρόεδρο των πολυτέκνων, ακούγοντας τα προβλήματα και τα αιτήματα τους. Οι άθλιοι μεταπολιτευτικοί πολιτικάντηδες αυτήν την Ελλάδα επιθυμούν. Μια Ελλάδα όπου τα Ελληνόπουλα θα αποτελούν αφορμή για εξουθενωτική φορολόγηση και η ραγδαίως αυξανόμενη υπογεννητικότητα θα αποδεκατίζει το μέλλον του Ελληνικού Έθνους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει να μάχεται και να βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων πολυτέκνων, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο τους την λύση στο οξύ δημογραφικό πρόβλημα του Έθνους.

Τ.Ο. Σερρών,
Βασιλέως Βασιλείου 25, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα & Τετάρτη 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-argolidas-serrwn#.UUJIyhyePRM#ixzz2NYR9YWUP

Exit mobile version