Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

xamail__article__article

Προς τον κύριο Βενιζέλο Ευάγγελο, πρόεδρο, του υπολοίπου, του ΠΑΣΟΚ.

Κύριε πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ επειδή μείνατε λίγοι στο κόμμα σας, σκεφτήκατε να κάνετε μετωπική επίθεση στη Χρυσή Αυγή, επειδή βεβαίως τώρα δεν μπορείτε να κατηγορήσετε την ΝΔ ούτε την αριστερά του Κουβέλη, καθώς τώρα συγκυβερνάτε, εσείς με το 6%, το 5% της αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) και το 20% της Ν.Δ. Μάλιστα τώρα σκεφτήκατε επίσης να ανησυχήσετε για την ανεργία. Τι θράσος Θεέ μου! Εσείς και τα στελέχη σας, με τις προδοτικές πρακτικές σας, εκτοξεύσατε την ανεργία στα ύψη, βυθίζοντας στην απόγνωση το σύνολο του ελληνικού λαού. Θα τρελαθούμε Έλληνες και Ελληνίδες; Περιμένουμε από τους απόλυτα αποτυχημένους να προγραμματίσουν το μέλλον της χώρας; Πλάκα κάνουμε; Θα δημιουργήσετε, εσείς, ο “μεγάλος μεταρρυθμιστής” 700.000 νέες θέσεις εργασίας; Και γιατί δεν το κάνατε μέχρι τώρα; Το κρατούσατε μυστικό; Τώρα σας ήρθε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος; Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου; Δεν υπάρχει ίχνος τσίπας πάνω σας; Νομίζετε ότι μπορείτε να εξακολουθείτε να κοροϊδεύετε ξεδιάντροπα τον ελληνικό λαό;  Βεβαίως πάντα το αγαπημένο σας θέμα, κύριε Βενιζέλο, παραμένει η Χρυσή Αυγή για να κρατηθείτε στην επιφάνεια.

Εισηγηθήκατε δε το κόμμα αυτό να τεθεί εκτός νόμου, εσείς ο τρανός συνταγματολόγος, και ονομάσατε το κόμμα αυτό μόρφωμα και συμμορία, μάλιστα ναζιστική συμμορία. Αν η Χρυσή Αυγή είναι συμμορία, εσείς του ΠΑΣΟΚ τι είστε; Μπροστά σας η μαφία και η Κόζα Νόστρα, φαντάζουν μαθητούδια του νηπιαγωγείου. Οι συνδικαλιστές σας μάλιστα μετακινούνται προς τον Σύριζα για να τους μάθουν πώς να διώχνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις στα Βαλκάνια. Βέβαια και αυτοί του Σύριζα το γνωρίζουν πως γίνεται αλλά όλοι μαζί θα τα καταφέρετε καλύτερα!

Κατά τη γνώμη σας λοιπόν κύριε Βενιζέλο, όποιος είναι εθνικιστής είναι και φασίστας. Έτσι κύριε πρόεδρε; Όποιος κρατά την ελληνική σημαία και ψάλλει τον εθνικό μας ύμνο για σας είναι μόρφωμα και συμμορία! Βάση λοιπόν της δικής σας λογικής οι 300 του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες ήταν εθνικιστές (ασφαλώς και ήταν εθνικιστές εφόσον έπεσαν για την πατρίδα, την Ελλάδα), συνεπώς ήταν μόρφωμα, ήταν συμμορία! Δηλαδή, οι υπερασπιστές της πατρίδας, στις Πλαταιές, το Μαραθώνα, τη Σαλαμίνα, ήταν όλοι μέλη συμμορίας, μορφώματα! Ακόμη και ο μαραθωνοδρόμος που έτρεξε στην Αθήνα να αναγγείλει την ένδοξη νίκη, ήταν και αυτός ένα μέλος συμμορίας! Έτσι κύριε πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ;

1821. Εκεί στην Αγία Λαύρα, στα Καλάβρυτα, οι αγωνιστές έδωσαν όρκο στα εθνικά σύμβολα. Ήταν και εκείνοι μόρφωμα και συμμορία; Ο συνάδελφός σας ο κύριος Πάγκαλος άλλωστε ονόμασε τους αγωνιστές αγράμματους και κουρελήδες….

1940. Οι ήρωες μας που έσπρωχναν τους εισβολείς με τη σημαία μας στην Αλβανία και φώναζαν ΑΕΡΑ, αυτοί που σε κάθε νίκη έψελναν τον εθνικό μας ύμνο, ήταν σύμφωνα με τις απόψεις σας επίσης μέλη συμμορίας.

2004. Μια ομάδα από ελληνόπουλα παίρνει αναπάντεχα το κύπελλο Ευρώπης. Από το Καστελόριζο μέχρι την Κέρκυρα και από τη Γαύδο μέχρι το Διδυμότειχο, οι Έλληνες άνοιξαν τα σεντούκια και τις ντουλάπες και έβγαλαν όλοι τις ελληνικές σημαίες. Όλοι μαζί περήφανοι πανηγύρισαν την νίκη, παρά το γεγονός ότι εσείς φροντίσατε τόσα χρόνια επιμελώς να τους διχάσετε διαιρώντας τους σε γαλάζια και πράσινα καφενεία, με απώτερο στόχο βεβαίως την αποδυνάμωσή τους. Εκείνες τις ώρες λοιπόν που γέμισαν οι δρόμοι από κόσμο που κρατούσε τις ελληνικές σημαίες και έψελνε με δάκρυα στα μάτια τον εθνικό μας ύμνο, επρόκειτο για μόρφωμα; Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αποτελούσαν μέλη συμμορίας, για σας κύριε πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ;

Υ.Σ. Με σας κύριε Βενιζέλο δεν θα ασχοληθούμε άλλο. Προς το παρόν τουλάχιστον. Απλά επειδή είστε ένα πολιτικό ράκος, ογκώδες μεν, αλλά ράκος.

Μπουμπουλίνα      

Αποσπάσματα από την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Συγχαρητήρια για τον Αγώνα και τις δράσεις σας, όλοι οι Έλληνες στέκονται στο πλευρό σας, παρά τον βρώμικο πόλεμο που δέχεστε από τα κανάλια και τις εφημερίδες. Μη το βάζετε κάτω, η Ελλάδα και οι Έλληνες στηρίζονται πάνω σας. Συνεχίστε δυνατά μέχρι την τελική νίκη του Ελληνισμού.

Με τιμή,

Ν.Φ.

Χιλιάδες Έλληνες στα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Συναγωνιστές,

Κάθε κίνηση του Καθεστώτος είναι καταδικασμένη σε αποτυχία γιατί ο κόσμος είναι μαζί μας. Ήδη το έχουν πάρει το μήνυμά τους, το βλέπουν παντού όπου πάνε, ο λαός δε τους θέλει, η οργή είναι τεράστια. Όλο και περισσότεροι εμπιστεύονται τη Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό μας. Είμαστε η τελευταία ελπίδα του Έθνους!

Δ.Ψ.

Ο Τσίπρας στο σχολείο του Σόρος “επαναδιαπραγματεύεται” και πάλι

Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών του ΚΚΕ για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, αποδεικνύει το ποιος πραγματικά θέλει τον εκφυλισμό της ελληνικής νεολαίας. Να γιατί επιβάλλεται η διαπαιδαγώγηση των νέων από τη Χρυσή Αυγή!

Μη τους αφήνετε λεπτό σε ησυχία! Εμπρός να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και κλειδί σε αυτή την υπόθεση είναι η νεολαία μας!

Ζήτω το Έθνος! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Κ.Σ.

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής για την πολιτική επικαιρότητα

Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι γιατί αυτό που φοβούνται περισσότερο οι ρεπουσοβρυκόλακες του έθνους & λοιπές “προοδευτικές δυνάμεις” είναι το φως του Ελληνισμού.

Π.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-16-martiou-2013#.UUQUPRyePRM#ixzz2NgODHpRk

Exit mobile version