Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η συστηματική συκοφάντηση των Εθνικιστών

xa131_(2)__articleΌταν η Ιστορία, γράφεται με Αίμα, δε σβήνει με μελάνι.

Αιχμή του δόρατος στον πόλεμο που έχει κηρύξει το σύστημα στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αποτελούν οι εφημερίδες και τα τηλεοπτικά κανάλια του σάπιου πολιτικού συστήματος. Συστηματικά όχι μόνο γιατί εξυπηρετούν το σύστημα αλλά γιατί, σχεδόν όλες οι εφημερίδες καθημερινά έχουν και άρθρο που αναφέρεται και βάλει της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ξεπερνούν ακόμη και τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Αντίθετα, οι πολιτικές συμμορίες με τα τόσα σκάνδαλα και με τις τόσες υποθέσεις διαπλοκής, ξέπλυμα μαύρου χρήματος κλπ μένουν σχεδόν στο απυρόβλητο.

Το σύνολο όλων αυτών των άρθρων “αποκαλύπτουν” το τι γίνεται εκ των έσω. Μιλούν για διάφορες συνωμοσίες στις οποίες εμπλέκονται οι Εθνικιστικές: πως χρηματοδοτούμαστε από το ΠΑΣΟΚ, από τους σιωνιστές, πως είμαστε σατανιστές… και πλοκάμια διάφορων οργανώσεων που θέλουν να υποτάξουν τον κόσμο. Όλα αυτά γίνονται βάσει σχεδίου με στόχο να πείσουν το “σκεπτόμενο” Έλληνα για το τον κίνδυνο του ρατσισμού, του φασισμού και τις υπόλοιπες φαιδρές κατηγορίες που ξεστομίζουν τα κομματικά επιτελεία: αριστερά και “πατριωτικά”-φιλελεύθερα. Η Σιών άλλωστε συκοφαντεί συστηματικά τους Εθνικιστές ανέκαθεν.

Ο πραγματικά σκεπτόμενος Έλληνας όμως, αφού σκεφτεί, περνάει στη δράση. Ο μέσος Έλληνας, συνήθως αστός, παρουσιάζεται ως σκεπτόμενος χωρίς όμως να περνάει στην πολιτική δράση αλλά παραμένοντας στην αδράνεια για δύο λόγους: α) Γιατί είναι φυγόπονος και έτσι καλύπτει την αγάπη του για τριφηλή ζωή, χωρίς κινδύνους. Όπως λέει η παροιμία: όποιος βαριέται να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει και β) για να κρύψει την πνευματική του γύμνια, καθώς η υπερ-ανάλυση του έχει προκαλέσει παράλυση.

Ο πραγματικά σκεπτόμενος Έλληνας λοιπόν, δεν περιμένει καμία αυθεντία να του υποδείξει το τι πρέπει να κάνει. Όπως γνωρίζει ο θυμόσοφος Λαός μας: το δένδρο φαίνεται από τον καρπό και γι αυτό περνάει στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ και ενισχύει τις γραμμές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ας πουν λοιπόν, όλοι αυτοί οι ψευδοδιανοούμενοι του σάπιου Συστήματος, οι σύγχρονοι σοφιστές που προσπαθούν να πουλήσουν κανά φύλλο γράφοντας για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν διττά το ρεύμα του Εθνικισμού που αναπτύσσεται στον Ελληνικό Λαό:

-Ποιοι έχουν κλέψει εκατομμύρια ευρώ από τα Δημόσια Ταμεία των Ελλήνων;

-Ποιοι χαρίζουν ΓΗ και ΥΔΩΡ ; Τα ορυχεία στη Μακεδονία και τα πετρέλαια στο Αιγαίο;

-Ποιοι υπέστειλαν την Ελληνική Σημαία στη βραχονησίδα των Ιμίων ; Κι έτσι δημιουργήθηκε γεγονός που αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο και έδωσε το δικαίωμα στην Τουρκία να συζητά για γκρίζες ζώνες και να έχει απαιτεί συνεκμετάλλευση στα κοιτάσματα υδρογοναθράκων;

-Ποιοι έλεγαν πως η Σημαία είναι ένα πανί όταν την έκαιγαν οι αναρχικοί-οι γνωστοί κουκουλοφόροι, τσιράκια των χαρτογιακάδων;

-Ποιοι μηχανορραφούσαν και “μαγείρευαν” τους αριθμούς προκειμένου να μπούμε στο ΔΝΤ και να γίνουμε υποχείρια των Τοκογλύφων;

Οι Αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν ματώσει για να μπορεί να κυματίζει η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ. Για να μπορούν οι Έλληνες να κυκλοφορούν ελεύθεροι στους δρόμους και τις πλατείες χωρίς να φοβούνται τις συμμορίες των κομμάτων που ληστεύουν κάθε στιγμή της ζωής μας.

“Και είναι πραγματικόν και βαθύ ΑΙΣΧΟΣ, να αποκαλείται ΕΛΛΗΝ, το Τωρινό ανθρωπόπλασμα το πολύ πολύ και χάρι δυνάμενον να ονοματιστεί: ΦΡΑΓΚΟΠΑΛΙΟΡΩΜΑΙΟΣ. Και αυτός ούτε τίποτε έχει να κάμει ούτε τίποτε γίνεται με αυτόν. Ο Αναρχικός Αυτός, θέλει μόνον δέσιμον χειροπόδαρα, με τις χειροπέδες του ΝΟΜΟΥ επί σειρά ετών, μέχρις ότου συνέλθει από την Αναρχικήν του ΕΠΙΛΗΨΙΑΝ, εις την οποίαν τον ώησαν επί ένα Αιώνα μέχρις ότου επανέλθει εις τον Εαυτόν του και εις τη φύσιν του…”

Περικλής Γιαννόπουλος  

 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version