Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζουν την κλάψα κατά της Χρυσής Αυγής οι εβραίοι

Και ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μετά τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου, Μοσέ Καντόρ, και ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, Ρόναλντ Λόντερ, ασχολήθηκε με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Συγκεκριμένα, ο Λόντερ, ο οποίος θα βρεθεί σήμερα στην Θεσσαλονίκη για τις εκδηλώσεις μνήμης των εβραίων, αναφέρει ότι «θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά η απειλή της Χρυσής Αυγής», ενώ  υποστήριξε επίσης πως «εβδομήντα χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα ο αντισημιτισμός ανασηκώνει και πάλι το κεφάλι του στην Ευρώπη. Κάθε φορά που τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα, συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων αναζητεί αποδιοπομπαίους τράγους».

Ξεκινώντας από το τέλος, αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι άλλο πράγμα αποτελεί ο αντισημιτισμός και άλλα ο αντισιωνισμός. Όσο για τα περί ’’αποδιοπομπαίων τράγων’’ καλό θα ήταν και οι ίδιοι οι εβραίοι να κάνουν κάποτε την αυτοκριτική τους, για τα όσα υποστηρίζουν ότι τράβηξαν. Είναι μόνο προϊόν προκατάληψης ο διωγμός των εβραίων, ανά τους αιώνες, ή μήπως μπορεί να συνέβη και κάτι άλλο; Η ιστορική έρευνα, δίχως υστερίες, αφορισμούς και εκφοβισμούς, θα εξήγαγε πολύτιμα συμπέρασμα προκειμένου να καταλαγιάσουν κάποια στιγμή τα πνεύματα. Όσο για την ’’απειλή της Χρυσής Αυγής’’, καλό θα ήταν ο Λόντερ να διευκρινίσει τι είδους απειλή αποτελεί το Κίνημά μας και για ποιους.

Θα μπορούσαμε να αντιστρέψουμε το ερώτημα και να τον ρωτήσουμε αν το Ισραήλ αποτελεί απειλή για την ειρήνη στην Μέση Ανατολή. Δεν θα το κάνουμε, όμως. Αντιθέτως, θα του πούμε ότι με την στάση του προσβάλλει (κι αυτός) εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, οι οποίοι τίμησαν με την ψήφο τους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι Έλληνες πολίτες είναι ελεύθεροι να κάνουν τις επιλογές τους και δεν μπορούν να δεχθούν τις ’’συμβουλές’’ κανενός διεθνούς παράγοντα, του οποίου οι απόψεις αποτελούν ξεκάθαρη παρέμβαση στα εσωτερικά μιας ξένης χώρας, και εν προκειμένου της Ελλάδας μας. Ας ασχοληθεί, λοιπόν, με την προβληματική συμπεριφορά του κράτους του Ισραήλ και ας μην “ανησυχεί” για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την αυθόρμητη -αλλά συνειδητή- ταύτιση του Ελληνικού Λαούς με αυτήν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ     

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizoun-thn-klapsa-oi-ebraioi#.UUR8TByePRM#ixzz2NiBl6Mpp

Exit mobile version