Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανακοίνωση Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί

χωρίς_τίτλο

Συνάδελφοι και συναδέλφισες,

 

Στις 23/02/2013 στο ξενοδοχείο Crystal City παρουσία του Γενικού Γραμματέα και Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Κυρίου Μιχαλολιάκου Νικόλαου ανακοινώθηκε και επισήμως η δημιουργία του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής (ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.), μιας συνδικαλιστικής παράταξης με την πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα της Χρυσής Αυγής.

 

Σκοπός μας η προώθηση των βασικών προβλημάτων (όπως η απελευθέρωση και κλοπή του μεταφορικού μας έργου,  τα καρτέλ των ασφαλιστικών εταιρειών, ο επανέλεγχος των ειδικών αδειών, η λειτουργία και η δημιουργία πιατσών, οι ρυθμίσεις Ο.Α.Ε.Ε. και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.τ.λ.) εντός του κοινοβουλίου με αιχμή του δόρατος την συμπαγή κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής αλλά και παράλληλα την έγκαιρη ενημέρωση μας για ότι ετοιμάζουν εναντίον μας με νόμους – τροπολογίες τα πολιτικά σκουπίδια της εγχώριας τρόικας, έτσι ώστε να μην αιφνιδιαστούμε ξανά όπως έγινε τον Νοέμβριο του 2012 με την εν κρυπτό κατάθεση τροπολογίας – κλοπής του μεταφορικού μας έργου προς όφελος των πολυεθνικών εταιρειών ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

 

Συνάδελφοι και συναδέλφισες, με την είσοδο μας στο Δ.Σ. του Σ.Α.Τ.Α. στις εκλογές του Μαΐου θα είναι ίσως η πρώτη φορά που τα προβλήματα μας έστω και υπό την μορφή επερωτήσεων θα ακούγονται και θα προωθούνται στο κοινοβούλιο, σε αντίθεση με ότι έως τώρα γινόταν που κανείς από τους βουλευτές των άλλων κομμάτων παρόλο που μας εξέφραζαν την συμπάθεια τους και την συμπαράσταση τους για ψηφοθηρικούς λόγους, ουδέποτε προώθησαν τα βασικά μας προβλήματα και ουδέποτε πρότειναν λύσεις.

 

Προς τι λοιπόν Κύριε Λυμπερόπουλε η παρουσία των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας (Παυλόπουλος, Κακλαμάνης, Ντινόπουλος) στην πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας της ΔΑΚ ΜΜΕ στις 20/02/2013 στο ξενοδοχείο Stanley; Γιατί δεν σας ενημέρωσαν εγκαίρως για να μην αιφνιδιαστείτε όπως ισχυρίζεστε Κύριε Λυμπερόπουλε; Εν τέλει γιατί δεν καταψήφισαν την τροπολογία – κλοπή του μεταφορικού μας έργου; Μήπως τελικά Κύριε Λυμπερόπουλε θα έπρεπε αντί για εναγκαλισμούς και ηχηρές χειραψίες να τους δίνατε μερικά ηχηρά χαστούκια όπως προτιθέμεθα να κάνουμε εμείς όταν αποκτήσουμε θεσμικό ρόλο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Α.Τ.Α.

 

Επόμενος σκοπός μας, η δομή και η λειτουργιά του Σ.Α.Τ.Α. το οποίο λειτουργεί ως κακέκτυπο δημόσιας υπηρεσίας διεκπεραίωσης μικρορουσφετιών και βεβαιώσεων. Το Σ.Α.Τ.Α. απουσιάζει παντελώς από την ζοφερή μας καθημερινότητα, η οποία περιέχει εγκληματικότητα, απειλές από σπείρες που λυμαίνονται στις πιάτσες, παντελής έλλειψη χημικών τουαλετών, αδυναμία επιβίβασης στις λεωφορειολωρίδες λόγο της εχθρικής αντιμετώπισης από τις αρχές και μέσα σε όλα αυτά αλλοδαποί αλλά και Έλληνες οδηγοί με κάκιστη προσφορά υπηρεσιών και πλήρη έλλειψη υγιεινής απωθούν το εναπομείναντα επιβατικό κοινό από τη χρήση του Ταξί.

 

Απέναντι σε όλα αυτά εμείς προτείνουμε την επέκταση του ωραρίου του Σ.Α.Τ.Α. κατά τέσσερεις ώρες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων, λογιστικό και οικονομικό απολογισμό, δημοσίευση των πρακτικών κάθε συνεδρίασης του Δ.Σ. ηλεκτρονικά και έντυπα, 24ωρη τηλεφωνική γραμμή με κύριο στόχο την ασφάλεια των συναδέλφων με άμεση επέμβαση σε συνεργασία με τις αρχές, δωρεάν συμβουλευτική νομική προστασία από το σύνδεσμο Ελλήνων δικηγόρων, δωρεάν ιατρική περίθαλψη για τους ανασφάλιστους συναδέλφους λόγο οφειλών προς τον Ο.Α.Ε.Ε. από τους Έλληνες ιατρούς, δημιουργία τράπεζας αίματος για τους Έλληνες συναδέλφους και τις οικογένειες τους καθώς και συνεχείς παρεμβάσεις με καταθέσεις ερωτήσεων και προτάσεων από την κοινοβουλευτική μας ομάδα με σκοπό την τροποποίηση του θεσμικού μας πλαισίου για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων.

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΑ

 

ΣΚΕΨΟΥ – ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ  – ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ – ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΕΣΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ

 

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ

 

ΤΑΞΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας  – γραμματεία  6977 200 226

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anakoinwsh-laikou-sundesmou-idiokthtwn-taji#.UUTrbhyePRM#ixzz2Nk6sTEnF

Exit mobile version