Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

xamail__article__article

Ποιος δημοσιογραφίσκος θα τολμήσει τώρα να μιλήσει για αμόρφωτους και τραμπούκους; Αν τολμάνε ας προβάλλουν πλάνα από τις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν για το 1821, όπως μας ζαλίζουν με την ομιλία του κάθε αποτυχημένου πολιτικάντη, σαν τον Βενιζέλο; Μας δείχναν τις προάλλες αποσπάσματα επί αποσπασμάτων της πολιτικής αυτής αποτυχίας, του ανθρώπου που κατάφερε να χάσει από τον Τζέφρυ. Γιατί δεν δείχνουν πλάνα και από την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο President; Ρητορική, φυσικά, η ερώτηση αφού αυτό και θα αποδομούσε τα ψέμματα τους και γύρω από το 1821 και γύρω από την Χρυσή Αυγή. Συγχαρητήρια, Συναγωνιστές. Συνεχίστε έτσι.

Λ.Ρ.

 

Η “Κοινοβολευτική Δημοκρατία” συνεχίζει να καλύπτει τα παιδιά της

Στην Κύπρο δημιουργήθηκε ένα τρομερό προηγούμενο με την σημερινή απευθείας κατάσχεση καταθέσεων από τους λογαριασμούς των πολιτών. Άνοιξε ο δρόμος για να μπορούν οι τοκογλύφοι να κάνουν απευθείας αναλήψεις από τους λογαριασμούς μας. Και αν πάει ο κόσμος και αρχίζει και σηκώνει τις καταθέσεις του, οδηγώντας το τραπεζικό σύστημα σε κατάρρευση, αυτό θα τους δώσει το έναυσμα για ακόμα πιο σκληρά μέτρα και άμεσα αντίποινα εναντίον του Λαού. Σχεδιάζουν μια ραγδαία επιδείνωση της καταστάσεως, που θα τους επιτρέψει την άμεση επέμβαση στα οικονομικά της χώρας και στα κοιτάσματα που έχει η Ελλάδα και η Κύπρος. Μόνη λύση μια Εθνική Ηγεσία και στις δύο χώρες. Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα και ΕΛΑΜ στην Κύπρο μας.

Ρ.Ρ.

Αποσπάσματα ομιλιών από τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Μετά από τις χθεσινές ομιλίες στο President, έχω να πω το εξής ένα και μοναδικό. Μακάρι συντόμως την διακυβέρνηση της Χώρας και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας να την αναλάβει η Χρυσή Αυγή. Ανατρίχιασα πραγματικά σκεπτόμενος και συγκρίνοντας τα πράγματα που άκουσα με δύο γεγονότα που θα σας αναφέρω. Πρώτον την αναφορά για «νοσηρή αγάπη προς την πατρίδα» που γράφει το βιβλίο του γιού μου και δεύτερον την ανιστόρητη και προκλητική επιστολή των κομμουνιστών ψευδοδιδασκάλων για την Εθνεγερσία του 1821. Κ. Μιχαλολιάκο, σώστε τα παιδιά μας από το νέο Παιδομάζωμα που εξαπολύει η αριστερά και η εθνοπροδοτική δεξιά εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Κ.Α.

Σιγή ασυρμάτου για την «αλληλεγγύη» του Τσίπρα και του Σύριζα στον ληστοτρομοκράτη!

Πραγματικά δεν έχουν κουραστεί οι διάφοροι φελλοί του πολιτικού κατεστημένου να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή. Έρποντες και υφέρποντες, δημοσιογράφοι υπάλληλοι εργολάβων και πρεσβειών ξενυχτούν για να βρουν κάτι να πουν εναντίον της Χρυσής Αυγής, ώστε να εξυπηρετηθεί η πολιτική ελίτ που προστάζει το θάνατο του Ελληνικού Λαού, προς χάριν των περιούσιων αφεντικών τους. Και ξενυχτούν εις μάτειν, διότι πολύ απλά κινούνται σε εντελώς λάθος κατεύθυνση. Προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι έχουν κάτι να πουν εναντίον της Χρυσής Αυγής, ενώ έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι είναι παντελώς αναξιόπιστοι, πολιτικώς κατευθυνόμενοι και γενικώς εγκάθετοι. Συντόμως δε, όταν δεν θα μπορεί το τραπεζικό κατεστημένο να συνεχίσει την στήριξη τους, θα καταλήξουν στα συσσίτια ή θα καταφύγουν στα «λίαρ τζετ» για να σωθούν. Η οργή του Ελληνικού Λαού έρχεται. Αντί να ξενυχτάτε προσπαθώντας να τον πείσετε εναντίον της Χρυσής Αυγής, αρχίστε την προπαρασκευή, παραγγέλνοντας επαρκή αριθμό ελικοπτέρων.

Ε.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-17-martiou-2012#.UUV2GhyePRN#ixzz2NmWCruaT

Exit mobile version