Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εριξαν αυγά στην αυτοκινητοπομπή του Σαμαρά …

αυτοκινητοπομπήσαμαράΕνα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από στη Συναγωγή Μοναστηριωτών όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση μνήμης για την επέτειο της συμπλήρωσης 70 χρόνων από την αναχώρηση του πρώτου συρμού για το στρατόπεδο Άουσβιτς-Μπίρκεναου με την οποία άρχισε η βίαιη εκτόπιση, άνω των 50.000, Εβραίων της Θεσσαλονίκης.

Δύο νεαροί οι οποίοι βρίσκονταν στην ταράτσα πολυκατοικίας στην περιοχή εκτόξευσαν προς την αυτοκινητοπομπή που μεταφέρει τον πρωθυπουργό δύο αυγά. Τα αυγά “έσκασαν” μπροστά σε περιπολικό της αστυνομίας. Αστυνομικοί αυτή τη στιγμή διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των “πρωταγωνιστών” του επεισοδίου.

πηγή

Οι διάφοροι “φωστήρες ενημερωτές”, θα προσπαθήσουν, εάν δεν το έχουν ήδη κάνει, να το συνδέσουν με… νεο-ναζί και άλλα συνηθισμένα τέτοια παραμύθια και άλλα φαιδρά, ότι τάχα μου η ενέργεια αυτή, καθαρά πολιτικής αντίδρασης στην αιματηρή οικονομική πολιτική, που εξασκεί ο Αντώνης Σαμαράς, ήταν κατά της συναγωγής κλπ. κλπ.

Εμείς τις διαστρεβλώσεις τους τις έχουμε συνηθίσει, καιρός είναι να συνηθίσουν και αυτοί το γεγονός ότι ο Ελληνικός λαός δεν τους πιστεύει πια!

Υ.Γ.: Κρίμα το πλύσιμο που έριξαν οι δημοτικοί υπάλληλοι για να είναι καθαροί οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης για τον Σαμαρά…

πηγή

Exit mobile version