Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

xamail__article__article

Έχει το θράσος ο Πινόκιο, γνωστός και ως Αντώνης Σαμαράς, πρωθυπουργός της τριανδρικής τροϊκανικής κυβέρνησης-μαριονέτα του ΔΝΤ, να βγαίνει δημοσίως και αντί να δηλώνει την παραίτησή του και ν’ απολογείται για την εθνοπροδοτική και ανθελληνική συμπεριφορά, καταφέρεται εναντίον των Ελλήνων πατριωτών που αντιστέκονται στον αφελληνισμό της πατρίδας τους και στο ξεπούλημά της. Στη συνέχεια ανακοίνωσε πως θα ληφθούν μέτρα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που, παραβιάζοντας για ακόμα μια φορά το σύνταγμα, θ’ απαγορεύουν ουσιαστικά την ύπαρξη και τη δράση τους. Αυτή είναι η ”δημοκρατία” του Σαμαρά. Πράγμα που σημαίνει: ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

M.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Αποθεωτική υποδοχή της Χρυσής Αυγής στη Μάνη – ΒΙΝΤΕΟ

“Εκτέλεσαν” τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Ελπίδων λόγω Ελληνικού χαιρετισμού!

Η υποκρισία και η δουλική υποταγή των πολιτικάντηδων μας στους διεθνείς σιωνιστές δεν έχει όρια. Έπεσαν όλοι να φάνε και να κόψουν την μπάλα σε ένα νεαρό ταλαντούχο παιδί από τον Πόντο, τον Κατίδη γιατί χαιρέτησε “ναζιστικά”. Και οι Έλληνες βρε ανιστόρητοι επί καθεστώτος Μεταξά που πολέμησαν Ιταλούς και Γερμανούς και έδωσαν το αίμα τους για την Ελλάδα πώς χαιρετούσαν; Αν έκανε καμιά άλλη χειρονομία άσεμνη, αν χόρευε σαν πίθηκος ή αν προσομοίαζε τον σκύλο δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι που πάνω στον ενθουσιασμό του θέλησε να ξεσηκώσει την κερκίδα με ένα καθαρά ελληνικό και στρατιωτικό χαιρετισμό. Όλα τα κόμματα έπεσαν να τον καταδικάζουν, όλοι πλην Χρυσής Αυγής βεβαίως. Κι αυτή η σιωπή είναι χρυσός, γιατί καταδεικνύει την γελοιότητα και τον ξεπεσμό όλων των πολιτικάντηδων. Πάλι καλά που υπάρχετε κι εσείς και σηκώνει κάποιος κεφάλι στους διεθνείς τοκογλύφους, όλοι οι άλλοι έκαναν το σκύψιμο επάγγελμα!

Κ.Τ.

Παιδικό εργαστήρι χαρταετών από την Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας

Τελευταία μας ελπίδα η Χρυσή Αυγή

Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα όσα κάνετε για τον λαό μας. Αύριο πολλές οικογένειες θα πάνε στην Πλατεία Αττικής για να κάνουν κούλουμα, καθώς δεν διαθέτουν πια τα προς το ζην. Ευτυχώς, εμείς ακόμα δεν έχουμε φτάσει σε αυτό σημείο, αλλά ξέρω γνωστούς μας που θα έρθουν στην διανομή σαρακοστιανών της Χρυσής Αυγής, καθώς δεν έχουν πουθενά αλλού να απευθυνθούν. Μόνο εσείς νοιάζεστε για τους Έλληνες κι αυτό δεν το ξεχνάμε, Μπορεί να περνάμε δύσκολα, αλλά το φιλότιμο δεν χάθηκε. Έχει μάτια ο ‘Ελληνας και βλέπει και καταλαβαίνει πολύ καλά, γιατί όλα τα λαμόγια χτυπούν την Χρυσή Αυγή. Όταν στις επόμενες εκλογές δουν όλοι το ποσοστό του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στα ύψη, τότε θα έχει ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Συνεχίστε για την Ελλάδα και το περήφανο έθνος μας!

Ν.Π.

Εθνικιστικά Κούλουμα στην Πλατεία Αττικής

Για άλλη μία φορά έγινε ρεζίλι ο γελωτοποιός υπουργός προστασίας του λαθρομετανάστη, Δένδιας, από τον αλβανό κακοποιό Ριζάι. Ο κακοποιός που δις έχει καταφέρει να αποδράσει με ελικόπτερο από τις φυλακές, κατάφερε για άλλη μία φορά να φέρει αναστάτωση. Εν τέλει παρά την κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, επέλεξε να παραδοθεί μόνος του, κάνοντας την πολιτική ηγεσία ρεζίλι, αφού έχει δέσει τα χέρια των αστυνομικών, οι οποίοι αν αφήνονταν να κάνουν την δουλειά τους, θα τον είχαν σιδηροδέσμιο εντός δευτερολέπτων. Να μου το θυμηθείτε ότι συντόμως ο αριστερός υπουργός δικαιοσύνης θα προφασιστεί άλλη μία αποσυμφόρηση των φυλακών και ο στυγνός εγκληματίας θα αφεθεί ελεύθερος.

Α.Ε.

Ο Σαμαράς στη συναγωγή με τη συνοδεία αυγών: “Οι εβραίοι είναι αδέλφια μας” είπε!

Ολόκληρη η θλιβερή κουστωδία πήγε να προσκυνήσει τους Εβραίους στην κατασκευασμένη πρόχειρα, για πολιτικούς σκοπούς επέτειο στην Θεσσαλονίκη. Και δεν είναι αυτό που εξοργίζει… Το πραγματικά εξοργιστικό είναι πως πήγε να μιλήσει και ο Έλληνας πρωθυπουργός, ενώ σε ανάλογες εκδηλώσεις για τα ολοκαυτώματα του Έθνους μας παρίσταται μόνο με την ηχηρή του απουσία. Πήγε ποτέ ο Σαμαράς στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων; Πήγε ποτέ ο Σαμαράς στα τόσα και τόσα ολοκαυτώματα που γνώρισε ο Ελληνισμός; Φυσικά και όχι, όπως και δεν παραστάθηκε κανείς επίσημος σε αυτές τις εκδηλώσεις. Ενώ τώρα για τους εβραίους πήγαν και προσκύνησαν. Γι’ αυτό και θα λάβουν ισχυρή απάντηση από τον Ελληνικό Λαό, όταν έρθει η ώρα. Ήδη το βλέπουν στις δημοσκοπήσεις για αυτό τους έχει πιάσει τέτοια πρεμούρα να προσεταιριστούν τους εβραίους, μπας και τους γλιτώσουν.

Λ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-18-martiou-2013#.UUZclhyePRM#ixzz2NqVihFoH

Exit mobile version