Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

xamail__article__article

Πόσο υποκριτικό να ζητά ο Σαμαράς την ψήφο των Ελλήνων Ορθόδοξων Χριστιανών, όταν ο ίδιος θέτει εαυτόν εκτός Ορθοδοξίας, συναγελαζόμενος με τους Εβραίους; Πόσο υποκριτικό να ζητά ο Σαμαράς την ψήφο των δημοκρατών, όταν κάθεται ατάραχος και ακούει τον αρχιεβραίο να απαιτεί να τεθεί ένα κόμμα του 7% εκτός νόμου; Πόσο υποκριτικό να ζητά ο Σαμαράς την ψήφο των Ελλήνων Πατριωτών όταν ξεπουλάει την Ελλάδα και τους Έλληνες στους διεθνείς τοκογλύφους; Αν, πραγματικά, έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας στους εναπομείναντες Νεοδημοκράτες θα πρέπει μαζικά να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και να φροντίσουν ο Σαμαράς να μην βρει ούτε την ψήφο του στις επόμενες εκλογές.

Ένας πρώην Νεοδημοκράτης

Παρακαλάει ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Καλά μιλάνε σοβαρά; Μισή ώρα ρεπορτάζ σήμερα και άλλη μισή χθες για τον «χαιρετισμό» του Κατίδη; Πόσο αστείοι είναι; Τα γεγονότα είναι απλά. Επειδή θα έπρεπε να κάνουν ρεπορτάζ για τη κατάσχεση των καταθέσεων στην Κύπρο και να εκθέσουν τον Σαμαρά που δεν έθεσε βέτο, σε αυτή την επαίσχυντη υπόθεση, που δημιουργεί και ιστορικό, αποφάσισαν απλά να εκμεταλλευτούν μία υπόθεση που δεν έχει κανένα νόημα. Με την λογική του «παίζει η είδηση» στα κανάλια δεν θα έπρεπε να υπάρχει εθνική Ισραήλ επειδή το Ισραήλ είναι μια ρατσιστική πολιτεία. Καλό το παραμύθι του «ρατσισμού», αλλά δεν έχει «δράκο». Το χρησιμοποιούν μόνο όταν είναι να κρύψουν τις πομπές τους.

Δ.Ε.

Διάπλαση των παίδων – Οι Ήρωες του 1821

Δεν ξέρω τι λέει ο Τσίπρας για τον «ρατσισμό», αλλά εδώ στο Μενίδι μας έχουν κυριολεκτικά ρημάξει οι «ευπαθείς». Καθημερινά έχουμε κλοπές και αν δεν γίνει συντόμως κάτι θα έχουμε και χειρότερα, αφού κυκλοφορούν με όπλα και τραμπουκίζουν όποιον τολμήσει να τους αντιμιλήσει. Η δε αστυνομία πλήρως ανήμπορη, λόγω πολιτικών εντολών, σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν ξέρω που μένει ο Τσίπρας, αλλά σίγουρα δεν έχει σχέση με τις λαϊκές γειτονιές που στενάζουν κάτω από το ζυγό των «ευπαθών» και των λαθρομεταναστών. Και τολμά να ζητά και την ψήφο μας… Ε ρε μαύρο που έχει να πέσει.

Α.Π.

ΕΟΝ – Ιωάννης Μεταξάς – Χαιρετισμός – ΒΙΝΤΕΟ

Σκοπός τους δεν είναι η διάσωση της Κύπρου, αλλά η εξυπηρέτηση συμφερόντων. Λένε ότι πάνε να σώσουν το υπερτροφικό τραπεζικού σύστημα της Κύπρου, όμως η οδός που διάλεξαν οδηγεί προς την αντίθετη κατεύθυνση. Τρίτη και Τετάρτη τα καταστήματα των Κυπριακών τραπεζών θα παραμείνουν κλειστά και όταν ανοίξουν η αξιοπιστία τους θα έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Γεγονός που από μόνο του θα οδηγήσει σε διαρροές καταθέσεων και συνεπαγωγικά ανάγκη για περαιτέρω «διάσωση» και «ανακεφαλαιοποίηση». Αυτά τα απλά δεν χρειάζεται να είναι κανείς οικονομολόγος για να τα καταλάβει. Πως γίνεται όμως οι ιθύνοντες της ΕΚΤ να μην τα καταλαβαίνουν; Πολύ απλό, γιατί τα συμφέροντα που εξυπηρετούν είναι αλλότρια από αυτά των Λαών στους οποίους έχουν πέσει πάνω σαν όρνεα. Σκοπός τους είναι η παράταση της «κρίσης», ώστε να μπορέσουν να αρπάξουν ότι θέλουν από Ελλάδα και Κύπρο. Ο Ανα(ν)στασιάδης και ο Σαμαράς είναι απλοί εντολοδόχοι, απλοί υπηρέτες ξένων συμφερόντων. Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να τους αντιμετωπίσει ως εκπροσώπους του εχθρού και να τους κλείσει άμεσα στο πολιτικό χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Κ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-19-martiou-2013#.UUg0NdbwmCg#ixzz2NygJLW4q

Exit mobile version