Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικής Αθηνών

dscf1365__article

Μια άκρως ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ομιλία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 16 Μαρτίου, στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών. Θέμα της ομιλίας «Τι μας επιφυλάσσει η κυβέρνηση των προδοτών του κατοχικού κοινοβουλευτικού καθεστώτος, και πώς σκοπεύουν οι κυβερνητικοί αυτοί εφιάλτες να μας μετατρέψουν από ελεύθερους ανθρώπους σε πολιτικούς κρατουμένους». Με ιδιαίτερο δυναμισμό και αγωνιστική δεινότητα ο συναγωνιστής Παναγόπουλος έθιξε ζητήματα που πραγματικά «καίνε», όπως η παράλογη και εξοντωτική φορολόγηση των Ελλήνων, με φόρους αντισυνταγματικούς, ήτοι παράνομους. Ένας νέος κεφαλικός φόρος που, όμως, αυτή την φορά δεν εφαρμόζεται από τους τούρκους αλλά από ξενοπροσκυνημένους προδότες που γδύνουν τον Ελληνικό λαό προκειμένου να ικανοποιήσουν τις παράλογες και στα όρια της διαστροφής πλέον απαιτήσεις των ξένων αφεντικών-χρηματοδοτών τους.

Ο συναγωνιστής στην εμπνευσμένη ομιλία του αναφέρθηκε και στα δύο «όπλα» που χρησιμοποιούν οι εθνοπροδότες για να μας ελέγξουν, και αυτά είναι η οικονομική εξαθλίωση και ο τρόμος. Με τον συνδυασμό αυτών των δύο οι δυνάστες μας έχουν σκοπό να δημιουργήσουν πολίτες φοβισμένους και ψυχικά αδύναμους, που αντί να αγωνίζονται για τα αδιαμφισβήτητα δίκαιά τους, αυτοί θα κρύβονται.

«Οι έχοντες την εξουσία διανέμουν ρόλους, «εύσημα» και χρήμα κατά το δοκούν με μοναδικό σκοπό να επεκτείνουν την παρασιτική κυριαρχία τους στις συνειδήσεις των ανθρώπων. Τις εκμαυλίζουν και τις διαφθείρουν, τις τυλίγουν στο σκοτάδι, με στόχο την παράταση της δικής τους μιαρής ισχύος επί ενός άβουλου κοπαδιού. Ένας πληθυσμός γερασμένος, παραδομένος, αποκαρδιωμένος, τρομοκρατημένος, και εξαντλημένος, είναι ευκολότερα διαχειρίσιμος από έναν λαό που σφύζει από ζωντάνια, νιάτα και υγεία, και ΑΠΑΙΤΕΙ όλα όσα ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ και όλα όσα του αξίζουν». Κλείνοντας την ομιλία του, ο συναγωνιστής τόνισε ότι όλα τα σχέδια τους -που με τόσο ζήλο προωθούν- ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ, γιατί είναι εδώ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Η ώρα της Νεμέσεως πλησιάζει!

Αποκριάτικη γιορτή για τους μικρούς μας φίλους

Το πρωί του Σαββάτου, 16 Μαρτίου, και μέσα σε κλίμα ευθυμίας και χαρούμενων παιδικών φωνών, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, η ετήσια αποκριάτικη γιορτή προς τιμήν των μικρών μας φίλων, των Ελληνόπουλων του μέλλοντος. Κλόουν, ξωτικά, αποκριάτικα παιχνίδια, τραγούδια, χορός και λιχουδιές, γλυκιές και αλμυρές, περίμεναν τα Ελληνόπουλα που, με χαρά και ανυπομονησία, πρόσμεναν αυτήν την ημέρα.

Στην γιορτή παρευρέθηκε και ο βουλευτής Β’ Αθηνών, συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους γονείς. Η γιορτή ολοκληρώθηκε επιτυχώς τις μεσημβρινές ώρες και οι μικροί μας φίλοι, ενθουσιασμένοι και ικανοποιημένοι, αναχώρησαν με την υπόσχεση ότι η Χρυσή Αυγή επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες αλλά και χρήσιμες εκπλήξεις για το νέο Αίμα του Έθνους μας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ!

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50
Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο 19:00 – 21:00 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-nikaias-thessalonikhs#.UUiC0BfwmCg#ixzz2O03H0aq
B

Exit mobile version